Komentari na vest

INTERVJU – Aleksa Vukanović: Zašto da ne budemo šampioni? Prizvali smo Ajaks na žrebu

D

DZG Rudeš

pre oko 2 meseca

Ovaj intervju ko da je neki Monti Pajton skeč...Džon Kliz i Erik Ajdl bacaju fazone i šegače se...
D

Del Boj

pre oko 2 meseca

Zato sto se u Srbiji sampion postaje politickom direktivom.
@

@boki usa

pre oko 2 meseca

Treba se vratiti još više unazad od Radničkog i Željezničar početkom 80tih.Ima nas koji smo gledali ili pamtimo Vojvodinino četvrtfinale KEŠ 67 kad je kao prvi klub iz YU eliminisala neki španski Atletiko M i to sve sa igračima iz škole Vojvodine i nekoliko igrača iz gradića SAP Vojvodine. Pa 68 četvrtfinale Kupa Sajamskih Gradova od kog je nastao KUP Uefa. Pa 77 kad je Vojvodina osvojila SE KUP pobedivši Spartu Vašaš i Fiorentinu. Ipak je po svemu Vojvodina među 5 najvećih klubova YU bila jeste i biće
N

Nnsnsndn

pre oko 2 meseca

Ceo zivot obi iz ove Vojvodine pretenda ce uci u bornu za titulu,to je toliko slesno vise slusati..
K

Kalabasas

pre oko 2 meseca

Sampioni u snukeru to moze,zbiljicu kad zazvoni iz bg a i stigne poruka2-0,za nas o kaze jel moze 4-0,a ajaks je posle najgore sezone u zadnjih 20 godina totalno se resetovao sumnjam da mu je do za.....e sa nekim poluprofesionalnim timom.
C

Ccccccccc

pre oko 2 meseca

Zato sto je to Terziceva liga? Eto zato necete biti sampioni
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

a ne zato sto nisu dovoljno dobri da bi bili sampioni?
T

Total Ex

pre oko 2 meseca

Nije Terziceva, nego je Zvezda ispostava drzave, Tefzic je samo pajac...
0

099999

pre oko 2 meseca

CEGA PRVACI?
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Kako neko može da se nada šampionskim ambicijama i da ih sanja kad stalno skida gaće pred konkurentima, pogotovo pred Crvenom zvezdom, ali evo i pred Partizanom. Startni, standardni desni bek koji pod ugovorom pušta se u 1 od 2 glavna konkurenta za "potencijalnu" titulu. Ja razumem hteli su da puste Lazarevića da se obezbedi... Ali sine idi u Belgiju, Rusiju, Švajcarsku, Grčku ne možeš bilo gde u Superligu Srbije, odnosno u Crvenu zvezdu i Partizan jer su jedino oni mogli da ispune njegove želje. To je lakrdija i smejurija, i onda dođu ti čelnici Vojvodine, igrači i kažu što ne bismo uzeli titulu, a i oni mučenici ne da ne veruje u te reči nego to je kao da u ovom trenutku padne kometa na grad Beograd. Zamislite tr navijače Vojvodine istinske, prave koji vole taj klub koji su zagriženi kada vide da im igrači odlaze u glavne konkurente i klubove prema kojima imaju najveći animozitet. Vrlo tužna situacija.
@

@Immobile

pre oko 2 meseca

Pozdrav druže, slažem se sa većinom navedenog, ne mogu nikako biti srećan kada dete naše omladinske škole pređe u jedan od blizanaca, međutim kao neko ko je odgledao gotovo sve utakmice Lazarevića u Voši od njegovog povratka mogu da ti kažem da ovo nikako nije pojačavanje konkurenata. Dečko je borben i trudi se ali bio je jedan od najgorih ako ne i najgori igrača prošle sezone. Ogromnih smo problema imali na poziciji desnog beka i on i Bjeković su pušteni da odaberu novu sredinu zato što nemaju dovoljan kvalitet, e to što je on odabrao baš crne je meni jako žao, al ne mogu biti tužan zbog gubitka njegovih igračkih kvaliteta.
N

Naopako

pre oko 2 meseca

Lazarevic je bio igrac vise za svakog protivnika…
I

Immobile

pre oko 2 meseca

@@Immobile @Naopako Nije tema Lazarević nego poslovanje i rad FK Vojvodina i ponašanje njenih čelnika, Lazarević je samo primer. Istina je da nije blistao, ali je istina i da je bio standardan. Ali nije on tema, nego izjave igrača i rukovodioca, i totalno naopako vođenje i ponašanje.
@

@Immobile

pre oko 2 meseca

Jasno, ali nije ti dobar primer. Bolji primer je mali Lane ili Kabić koji su bili budućnost i projekti kluba a uprava ih je pustila u crvene. Bolji primer je najavljivanje titule na početku prošle sezone, a onda odlazak najboljeg igrača i kapitena poslednjeg dan prelaznog roka (Čumić). Bolji primer je vraćanje izadajice Poletanovića umesto iskrenih navijača i dece kluba (Medojević, Aleksić)
I

Immobile

pre oko 2 meseca

@Immobile Istina je da su to bolji primeri, ali ovaj je najsvežiji bio. Lepo si naveo sve primere, to je takva lakrdija i farsa da je to neviđeno.
P

Pa1

pre oko 2 meseca

Bio je jako dobar u Zvezdi. Uvek maksimalno borben i opasan u šesnaestercu. Sve najbolje momčino!
г

гост1986

pre oko 2 meseca

Гајдобрани на стадиону против Јанг Бојса а Алекса главом за историју... Какакв је то осећај био... Понос и дика Гајдобре, само напред Алекса
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Liga konferencije za ovu godinu i drugo mesto na tabeli je uspeh za Vošu. Ostvariv je.
u

uprava

pre oko 2 meseca

nije ostvariv
О

Оскар

pre oko 2 meseca

јел си мењао број телефона????
p

pčelar

pre oko 2 meseca

Aleksa je odličan momak,u Napretku je bio sjajan,da je sačekao bar još godinu mogao je u bolji klub nego što je zvezdana terzić....
L

Levi bek

pre oko 2 meseca

Lepo bi to bilo da neko drugi osvoji titulu, ali trenutno zvezda sa ovim troskovima vapi za ligom sampiona, tako da su male sanse da se iko umesa. Osim politike, pa se da titula partizanu
S

Samo jedan covek

pre oko 2 meseca

Posto trenutno uopste nema mesanja??? Ako sam te dobro razumeo?
К

Куп је битан

pre oko 2 meseca

Срећан Ајакс свима који славе.
C

Chiske

pre oko 2 meseca

Ne treba nama titula Aleksa! Samo borba! bio sam rezervisan kada smo doveli Aleksu, i nisam hteo da vredjam i pisem sve i svata a bilo je svega po kometarima i to on mojih slaninara i firmasa sto je bas bilo degutantno (U smradove uvek upirem prstom pa cak i kada su to moja braca u pitanju). A ispostavilo se da je jedan od najborbenijih na terenu i da je izuzetno zavoleo Vosu i ceo klub u kratkom roku i da je skroz promenio misljenje oko toga kakav je Vojodina klub sto se desilo i sa Cumketom i sa gomilom drugih igraca koji su prodefilovali kroz klub kojima su blizanaci predstavljali Vosu kao mali klub a kasnije su se svi uverili da je Vosa najveci Srpski klub! Meni kao navijacu bi bilo draze da udjemo u grupe bilo kog takmicenja u evropi i da tu prezimimo. Nisam gadljiv ni na LK kao navijaci blizanaca, cak mislim da bi to bila prava mera za nas!
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Za srpske klubove put kojim treba da idu je ono što je Olimpijakos uradio: Omladinska liga šampiona i Liga Konferencija! To je trenutno mera stvari i ono gde možemo nečemu da se nadamo! Naravno, uz neophodne promene u klubovima koje trebaju sve to da isprate! Ali džaba gluvom govoriti i džaba sve kada jedan čovek vrši negativan uticaj na ceo fudbal! Vojvodina ne treba da radi copy-paste onoga što radi blizanac (jedan, ovaj drugi je u kanalu i nije više referentna vrednost) i treba da gura svoju priču. Omladinska škola (mora da se digne na nivo PRAVE Akademije), grupna faza Evrope, transferi, infrastruktura, finansijska stabilnost kluba, u domaćem prvenstvu bilo koje mesto koje vodi u Evropu ... itd. itd.
Z

Zaratustra

pre oko 2 meseca

Kako ne treba titula? Sta je onda poenta igranja fudbala u ligi?
D

Deksoni

pre oko 2 meseca

Gluposti! Titula je ono što se broji, da li se neko seća da je Vojvodina igrala Kup Sajamskih gradova - četvtfinale? Mislim da niko. Da li je nekome bitno što je Vojvodina igrala plej of sa Az Alkmarom za LK - Nikome. Titula - pa da vidiš kako će da bukne ovaj Novi Sad. Kako će da nestanu cirkusanti i glumci napredni studenti iz Firme kada se popuni Istok kao 1989. Kada zbiljini forumaši ( kaejvić, šilje, sad i ovog beka iz CZ što tvrde da je vrhunski....) nestanu, i postanu nevidljivi. Treba nam TITULA - i trebaju nam NOVOSAĐANI na stadionu. Pravi.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Dok je ova konstelacija stvari u srpskom fudbalu i dok se radi to što se radi, zaboravite na titulu! Sa državnim vetrom/politikom iza leđa, to je rezervisano za jedan klub! Zbog para!
v

v1ad

pre oko 2 meseca

"Jednog dana ću valjda saznati što me nije bilo". Nije te bilo zato sto si realno bio najslabiji napadac u timu. Ispred tebe su bili Ohi, Lazetic, Pavkov, cak i Dioni, pa i Krstovic. Nista bolje nije bilo ni na levom krilu gde su bili Katai u punoj snazi i Gavric. Coveku jednostavno nikad nije ni bilo mesto u Zvezdi.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

Lazetić i Dioni su obične rage, a Krstović u Zvezdi nije pokazao baš ništa i ko je zato kriv ne znam, a Gavrić je trećeligaški igrač. Vukanović je uvek imao mesta bar u orvih 16, momak je uvek igrao za tim i davao sve od sebe , u mnogim važnim mečevima je imao i ključnu ulogu, npr . protiv Young Boys-a, ,,, Vukanoviću hvala ti za sve , i želim ti sve najbolje u Vojvodini.
K

KJ

pre oko 2 meseca

Uvek ista prica. Pred sezonu Vojvodina napada titulu... Smesno zaista
N

Naopako

pre oko 2 meseca

Ne naprotiv izuzetno je gotivno sto im je to cilj, da nam svi timovi ovako razmisljaju gde bi nam bio kraj. A ne da budu filijalice blizancima.
T

Tako

pre oko 2 meseca

Treba razmišljati i uraditi sve da Vojvodina posle 35 godina osvoji Treću Titulu koju je još u YU zaslužila. Ako je u YU za 70 godina osvojila u 100 puta jačoj ligi onda može i u ovoj. Samo treba Vukanović sa pita vufua koji ga je hvalio zbog gola kojim je cz uveo u LŠ da li Vojvodina sme da osvoji Titulu posle dvoumlja dva projekta od 90tih na ovamo od kad samo oni moraju da osvajaju Titule. Zato je ovde fudbal na niskim granama i nije konkurenta u Evropi. Kad se bar 3 do 4 kluba budu ravnopravan borili za trofeje onda će biti ko nekad od 1920 do 1990te u Jugoslaviji gde je 12 klubova za 70 godina osvajaloTitule
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Pre titule ti klubovi trebaju da udju u grupe u Evropi. I to ne samo da udju vec I izadju iz njih. Niko ne ocekuje da osvoje to takmicenje ali pokazu se dobro a ne samo 6 minuta. Pa se ocekuju titule. Vrati se u nazad. Radnicki Nis u Kupu Uefa. Ili Zeljeznicar itd itd... tu pokazes da vredi.
Ć

Ćuti

pre oko 2 meseca

Sada ce da vam zameri ovi tvoji bivsi kako to kao domacin docekujete TSC, na stadionu TSC-a, jer oni su toliko ljuti i besni sto Napredak ocekuje Partizan na stadionu Partizana, jos kada bi neko drugi bio sampion, lele pa morao bi onda da smenjuju pola FSS.
Z

Zato

pre oko 2 meseca

Ako bilo ko bude sampion, ovi crveni ima da kukaju, da ce morati da im vratite titulu.

Белграно

pre oko 2 meseca

Мајок ево узећете ви титулу са све Ћаковцем и Станојевићем 😂
D

Draganjkkkkll

pre oko 2 meseca

Nije on iz Topole nego iz Gajdobre.
Z

Zasto

pre oko 2 meseca

Zato
u

uprava

pre oko 2 meseca

mozda te pozove predsednik pred ajaks da izrastes u heroja