Komentari na vest

Inter ozbiljno oslabljen za duel sa Zvezdom: Ne igra Nikolo Barela

g

gost10

pre 16 minuta

Pa dobro. To, da Zvezda igra ligu šampiona je nagrada za za sve naše igrače i navijače. Mi smo u financijskom smislu ( verovatno i u drugim) daleko od ovih timova iz Zapadne Evrope. Dakle, ozbiljno i realno, svaka dobra utakmica na kojoj se naši igrači maksimalno trude in bore, izbore koji pozitivan rezultat ( bod ili tri) bi za nas mora biti veliki uspjeh. Budimo realni.
c

cv

pre 34 minute

i bez njega Zvezda gubi
d

d. g.

pre oko 1 sat

Zvezda ozbiljno oslabljena protiv Intera. Van pogona Mimović i Rodić koji nemaju adekvatne zamene. Od povreda se još oporavljaju Drkušić i Degenek. I šta ćemo sad?
D

Dejanii

pre oko 1 sat

Kada pomislim da Zvezda igra protiv I tera, njegovo lice mi bude pred ocima. Uvijek pomislim kako će protiv njih. Opet neće biti lako, ali je veliki plus za Zvezdu.. opet imaju oni dobre igrače. Treba sto više koristiti i da se ne prepadnu Meazze. Ali srećom tu je Krunic, on ih sve poznaje.. u svakom slučaju biće lakše i lgrati protiv Milana na istom stadionu posle te utakmice.
B

Bez brige

pre oko 1 sat

Odigrace Zvezda dobar mec, ako ne bude naivnih reakcija kao protiv Benfike mozemo do pozitivnog rezultata, fudbal je svuda u krizi, igra se previse utakmica, timovi su iscrpljeni, razlike u kvalitetu timova su minimalne... Bice bar neizvesno...
P

Petrinjo8272

pre oko 2 sata

Dobijamo ih 0:2
M

Mutommbo

pre oko 2 sata

Jedino još da izostane Čalhanoglu i Mihtarijan, da ih pokosi neki virus ili da istegnu mišić, pa da se nadamo da možemo biti koliko toliko ravnopravan, jer su toliko jaki a Zvezda se tek uigrava i nema drugog beka. Moguće je da pružimo donekle ravnopravan igru, ali je jako teško da izvučemo pozitivan rezultat osim ako neko njihov ne dobije crveni karton do sredine I poluvremena.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

Javljaju se ove mukice kao nešto se smeju Zvezdi u vezi lige šampiona, koju i sami nisu igrali 15 godina. Drže Svetski rekord jer pobedu u kupu-ligi šampiona nemaju više od 4 cele Decenije, tačnije 41 godinu, podatak za Ginisa bez konkurencije. Drže još jedan Svetski rekord, jedini klub na celom Svetu koji je uspeo da ispadne iz sva 3 Evropska takmičenja za mesec dana, apsolutni Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije. Fejnord, Norsjeland, Dinamo K spakovali malom klubu 🤏 25 komada. Juče smo im spakovali 4 komada sa 50 posto snage. Mukice nisu znali šta ih je snašlo. Večito komšija Evropskog i Svetskog šampiona, večito komšija mali 🤏
s

strasno

pre oko 2 sata

nastavlja se medijska spin masinerija o oslabljenim rivalima zvezde
S

Sad ili nikad

pre oko 2 sata

🤣🤣🤣
Đ

Đukin fan

pre oko 3 sata

Barela nije standardan od početka sezone,vise s klupe ulazio u igru,neće puno nedostajati Interu!A Zvezda u utorak tamo igra jednu od tzv prelomnih utakmica u LŠ,gde ako uspe da s malim porazom prebrodi Inter i ne dozivi poraz od 3-5 razlike bice uspeh i solidna osnova za dalje!!!Ako bude visok poraz.onda kreće čuveno proklizavanje u LŠ,ide se u Monako i nov rizik lošeg učinka te pad motiva i ma kakve šanse da se osvoji koji bod ili čak i svih 7-8 bez imperativa prolaza dalje!!!
H

HAHAH11

pre oko 2 sata

Barela igra svaki mec, i to od pocetka, sta ti pratis ili gledas ko znas.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 1 sat

Не, успјех је ако не изгубе од 5 до 9 голова разлике🤣🤣🤣 Друг, то је прошлост што се тиче ЦЗ. Пораз јесте извјестан али ће се Интер морати добро презнојити за побједу! Живи били па видјели, уторак око 23:00 ће потврдити ко је у праву! Само немој да буде послије 1:0 или 2:1 да су играли таман колико им је требало🍺🍺🍺
b

banence

pre oko 3 sata

BICE OD 3 DO 5....LAGANO JAO I UVEK KAD SE IGRA EVROPA...KUCI OD 2 DO 4 NAPOLJU OD 3 DO 5.....I TAKO GODINAMA.....A U DOM. PRVENSTVU POTPUNI DRUGA PRICA...
G

Gost1234

pre oko 2 sata

0:4))))))))))))))))))))))))))))))))))))
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

Muko i u derbiju je bilo od 3-5 golova ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂
@

@

pre oko 2 sata

a koliko ste vi dobili sinoc
l

lzr

pre oko 3 sata

dobro bice 3 0
P

Pedja108

pre oko 3 sata

Vest glasi Inter ozbiljno oslabljen, a ono ne igra im jedan igrac. I Zvezda je oslabljena, ne igra Mimovic, a i Rodic i Drkusic su van terena. I to je daleko ozbiljniji hendikep za Zvezdu, nego sto ce Barela faliti Interu.
C

Casavir

pre oko 4 sata

Jadan inter, sad moraju Gobeljica na desnog beka a Arijagu na centralnog veznog /s
M

Mirko_11

pre oko 4 sata

Dobro je, bice samo 4:0
5

500y69

pre oko 2 sata

4:0 je bilo juce, odzvanjace ti u glavi 😂😂😂🔴⚪️
Ž

Žocara

pre oko 4 sata

U, jes mi pa neki igrač.
D

Delija NBGD

pre oko 4 sata

Taman i da Lautaro Martinez zadrzi trenutnu "formu" i imamo ih 😁🔴⚪

Proficap

pre oko 4 sata

E zbog toga ima da ih napucamo ko ove juce.
P

Pelisijer

pre oko 3 sata

A nesto razmisljam, ono ljubitelj fudbala, nisam strucnjak kao neki ovde..formacija 3-4-2-1. Glazer-Djiga, Drukisic, Spajic-Seol, Krunic, Elsnik, Olajinka-Ivanic, Silas-Serif. Olajinka da igra dosta defanzivno, a po potrebi trci napred i dolazi do pomeranja. Ivanic da svakako pomaze Krunicu i Elsniku i da gura loptu, a mogu i ova dva, u prostor Silasu koji je prebrz. Serif je tu da za zagradi, pomogne prilikom branjenja i ostavlja loptu za kontre koje trci pre svega Silas i po strani Olajinka/Seol. Mislim da takav sistem ima smisla u LS, Spajicu i Djigi svakako treba pomoc, Drkusic to moze (naravno oporavljen i spreman), a znace trojica stopera i paru veznjaka koji su znali da ispadnu. Olajinka moze da trci ceo dan i to je dovoljno. Posle zavisno od situacije da dolazi do promene.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Odgovor za polisjer Tako će i biti, to je već sinoć uigravano od početka, samo što će protiv Intera Drkušić igrati na mestu Seola,Seol na mestu Silasa a Silas na mestu malog Maksimovića. Ja mislim da je to tim za Inter.
c

crvenčanin

pre oko 4 sata

Inter da igra i sa omladincima bi dobio ovu nazovi ekipu cigana.
@

@crvenčanin

pre oko 4 sata

Nije te sramota da se javiš? 😂
G

GeOs

pre oko 1 sat

Sta se pa ti pitas.... sram i grobari ?
I

Italiano

pre 21 minuta

Sumnjam da bi omladinci Intera dobili Zvezdu - Interov omladinski tim je ispodprosecan. Ali zato je prvi tim daleko bolji od Zvezdinog, igrao Barella ili ne. Calhanoglu, Frattesi, Mkhitarian - Zvezda ipak nema ni priblizno takve igrace; a jos kad se dodaju odbrambeni, pa Lautaro i Thuram u napadu ... Voleo bih da Zvezda napravi iznenadjenje, ali ipak ne verujem da je to normalno i moguce. To ipak nije samo razlika u klasi - Inter je pet klasa bolji od Zvezde. Castan poraz je ipak jedino sto Zvezda 1.10.2024 u Milanu moze da ocekuje. Sportski pozdrav iz Italije.