(©Starsport)
(©Starsport)

Ilićev transfer u Zenit u zastoju, ima još zainteresovanih za srpskog vezistu

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.07.24. | 18:14

Sve se oteglo oko odlaska u Rusiju…

Još početkom jula su italijanski mediji konstatovali: to je to! Ivan Ilić ide u Zenit iz Sankt Peterburga, ponuda teška 22.000.000 evra sa uključenim bonusima od 3.000.000 je prihvaćena. Ali, avgust se bliži, a srpski reprezentativac još nije napustio Torinu.

I dalje je tu gde je bio proteklih godinu i po dana. Sve se oteglo oko odlaska u Rusiju, transfer u Zenit trenutno je u zastoju. Očigledno da se nikome ne žuri, a jedan od razloga je što to nije jedini koji je odvojio oko i u svojim redovima želi Srbina.

Izabrane vesti

Torinov predsednik Urbano Kairo je za italijanski Skaj Sport potvrdio da postoji interesovanje i drugih klubova…

„On je talentovan, veliki igrač. Interesovanje postoji, ali mi o Iliću razmišljamo kao o nekome ko će ostati sa nama. Nije u pitanju samo Zenit (ima i ponude drugih klubova prim. aut), ali ako ostane, biće mi drago“, rekao je prvi čovek Torina.

Dakle, transfer nije propao, ali da li će Ivan Ilić u Zenit – krajnje je upitno.

Dalo se naslutiti prethodnih dana da problem postoji, jer su ruski mediji pisali da bi njegov dolazak mogao da 'bode oči'. Ali, nisu precizirali kome i iz kojih razloga, sve je bilo u uvijenoj formi.

Ivanu Iliću je navodno ponuđena plata od 3.000.000 evra, obećan je i visok bonus – čak 2.500.000. Ako timski i lični učinak bude na nivou. A, takođe i brojne pogodnosti, poput avionskih karata za Srbiju, luksuzne vile, automobila

Možda neko izađe sa boljim uslovima do kraja prelaznog roka pred Torino i Ivana Ilića. Sve je otvoreno.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024TorinoZenitIvan Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara