Komentari na vest

Igor Miladinović: Kvalitet ispred godina, mladost nije ni prednost ni mana

D

Don Vito Corleone@Slaba odbrana

pre 3 meseca

@Slaba odbrana – u vreme kad sam ja igrao fudbal ti si se igrao sa šerpicama u pesku, a sada te boli istina i pokušavaš da zamenjuješ teze! Nikada ne smeš da potceniš sposobnosti ovih naučnika koji vode Zvezdu da upropaste sve čega se dohvate! Koliki je dug Zvezde?! Muk! Tišina! To niko ne sme ni da pomisli da pita! Ko je odgovoran za epski fijasko Zvezde i ubedljivo osvajanje poslednjeg 32. mesta u LŠ?! Muk! Tišina! To niko ne sme da pita! Ko je odgovoran za samovoljno i paušalno poslovanje Zvezde u vezi sa dovođemnjem afričkih nedoraslih poluigrača?! Ove naučnike iz Zvezde štiti njihov mecena Oskar, ali svemu jednom dođe kraj!
G

Gostgost

pre 3 meseca

U nekim komentarima stoji da treba dati šansu Andriji Maksimoviću! Izvinite, ali ko da mu da šansu?! Je li možda ovaj Milojević, koji izigrava šefa stručnog štaba i koji je na kraju sezone dobio prestižno priznanje Prvoborac u hibridnom ratu! Ako je Maksimović ostao da čeka šansu kod ovog prvoborca, onda će se načekati i otiči u zasluženu penziju! Zato, savet Maksimoviću je da ode glavom bez obzira iz Zvezde, u neki klub u SLS, gde će imati kontinuitet! Ako ostane u Zvezdi, propašće mu karijera, k’o bugarska skupština, a bilo bi šteta!
D

Don Vito Corleone@Marlone

pre 3 meseca

@Marlone – slažem se sa svim tvojim navodima u odgovoru na moj komentar!
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Igrao sam fudbal (vezni igrač) i osećam ga u damaru! Odmah sam video da Miladinović, Aleksić, Gluščević, Šljivić i Knežević, otskaču od ostalih! Ali, sam siguran da je Miladinović kojim slučajem bio mladi igrač Zvezde, a ne Čuke, da on ne bi nikada dobio šansu od strane ovih "naučnika" koji vode Zvezdu! Oni bi ga upropastili, kao što su upropastili Kabića, Šljivića i Kneževića! Miladinović bi morao da bude zamena strašnim galaktikosima iz Afrike, Nedaje, Onjalika, Điga, Kraso, sa kojima smo osvojili poslednje 32. mesto u svim grupnim fazama LŠ!
М

Марлоне

pre 3 meseca

Шљивић уопште није упропаштен, добијао је довољно шансе. Његов развој тече солидно, видјећемо колико ће имати минута следеће сезоне. Кнежевић би требао одиграти у неком клубу пуну сезону, тј. 40-ак утакмица да се развије, поготово, ако следеће сезоне не добије довољно минута, треба ићи даље. Кабића нема нигдје, више ми дјелује да је сам крив. Отишао у Италију, а није се ни овдје доказао. Требао је прво овдје отићи одиграти исто тако сезону у некон нашем клубу на позајмицу, да сакупи 35+ утакмица.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Don Vito Corleone*-Pusti ostale šta bi sa tvojom karijerom,gde si igrao.Kako takav talenat prodje ispod radara.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Još jednu sezonu u Čuki, pa napolje! U Zvezdi je gužva!
A

Aristotel x

pre 3 meseca

Sto mislis da bi on presao u Zvezdu? Mozda bi presao u Vojvodinu ili TSC.
b

bašamrkalj@Zvlat BG

pre 3 meseca

Napolje! Što dalje od Zvezdinog bermudskog trougla! Tamo ne prepoznaju naše talente, tamo prepoznaju jedino tragikomične fudbalske kreature, sa deficitom fudbalskog znanja, iz Afrike! Najnoviji primer je kada su ovi naučnici koji vode Zvezdu, potpisali višegodišnji ugovora sa izvesnim Điđom, poluigračem na nivou oštinke lige!
d

dzo593

pre 3 meseca

Била је на Арени емисија "од 16 до 16" (тако нешто). Момак на питање "Код ког тренера из Супер лиге би волео да тренираш?", одговара: "Игор Дуљај". Ко не верује, нека нађе емисију.
N

Nele993@dzo593

pre 3 meseca

@dzo593 – gledao sam i ja tu emisiju na Areni, u kojoj je Miladinović izjavio da mu je Duljaj omiljeni trener! Pa, šta s tim ?! Je li trebao da kaže da je njegov omiljeni trener Milojević, čovek koji je tako uspešno u zadnjih 4,5 godine popio 5 (pet) uzastopnih OTKAZA?! Kakve veze ima ovaj afinitet Miladinovića prema Duljaju, kao treneru, sa njegovim fudbalskim umećem?!
V

Visente Del Boske

pre 3 meseca

Srdjan Plavsic br 2,takvu ce i karijeru imati otici ce u liga 5 gde ce presedeti koju sezonu posle ce igrati po poljskoj,ceskoj i slovackoj do kraja karijere.

….

pre 3 meseca

I opet će proputovati i inati kvalitetniji život od tebe,obezbedice i porodicu i unuke i praunike a ti ćeš da ostaneš da trujes i hejtujes i budeš apsolutno nebitna ličnost
Š

Šahmat

pre 3 meseca

Ima Zvezda u svom podmlatku daleko kvalitetnije igrače.
U

Unknown2024

pre 3 meseca

Aj nabroji ih majke ti...
Z

Zvezdas1989

pre 3 meseca

Andrija Maksimovic
2

2305

pre 3 meseca

gledaj danas protiv austrije u17 pa ces videti
M

Marko1983@Šahmat

pre 3 meseca

@Šahmat – rekao si: “Ima Zvezda u svom podmlatku daleko kvalitetnije igrače”! Možda ima, ali problem kod Zvezde je taj što ona svoje mlade igrače ne može da vidi, pa i ne zna koga ima! Ona ima čitavu plejadu fudbalskih cepanica iz Afrike, pa od njih ovi naučnici koji vode Zvezdu, ne mogu primetiti nikog drugog, niti dati šansu nekom svom mladom igraču! Primer: celo proleće, ama baš celo, kod ovog čoveka koji ni kriv ni dužan sedi na mestu šefa stručnog štaba Zvezde, fudbalske cepanice Nedaje i Olanjika, imaju unapred rezervisana mesta i igraju svih 90 minuta, a mladi igrači koji treba da dobiju šansu (Šljivić, Knežević, Sremčevic) greju klupu i izigravaju ikebanu na rezervnoj klupi!
М

Марлоне

pre 3 meseca

Андрија Максимовић треба тек да покаже свој таленат у Суперлиги. Може играч бити талентованији десет пута, ако не ради, не развије се и не покаже тај таленат, фудбалски као да није ни постојао. Андрија је млад играч и његов фокус треба да буде свакодневно унапређење његове игре и добијање минута у првом тиму. Миладиновић се већ доказао, сад чекамо Андрију, па их тек онда можемо поредити по таленту.
A

Astoria

pre 3 meseca

Bez namere da budem zlurad, ali momak nema fizičku građu za ozbiljan nivo fudbala. Raspolaže prosečnom brzinom, tehnika korektna i ništa više od toga. Gluščević iz Radničkog je već druga priča, ima masu za svoje godine, o njegovoj tehnici i brzini je toliko toga već rečeno. Naravno, želim Miladinoviću sve najbolje u nastavku karijere.
C

Cer

pre 3 meseca

Tako su govorili i za Mesija, Cavija, Inijestu...
?

??

pre 3 meseca

Smarate vise sa tom gradjom. Za njegovu poziciju totalno nebitno dal je 1.5, 1.7, 1.9. Pogotovo sto se pokazalo da visina nije bitna. Tri najbolja igraca u istoriji fudbala su niski igraci. Tako su onog azarova oterali iz zvezde. Mali, neuhranjen, nema gradju, a on odlican igrac. Ne znam jel se vi palite na te igrace pa gledate kako su gradjeni ili gledate kako igraju fudbal?
Б

Блок

pre 3 meseca

Па где су ти ситни играчи ? Где играју ? Појави се тако неки ,с времена на време. Нико за Месија није причао ,неће бити добар јер нема висину. Техника,брзине,дриблинг ,завршница .... Где су сада нови Меси и Инијеста? Где су у Реалу,Бајерну ,Арсеналу,Сити (Силва) ,Псж ...? Наравно да играч са нижим растом ,може да успе ...ал их нема толико . Притом нпр Педри јесте мршав ал не делује да има као Меси висину,тј да је нема
g

gostneko

pre 3 meseca

Jadna li si državo, kad čovek ne dobije neku statuu fudbalera, nego klirit običan, strašno
A

Astoria

pre 3 meseca

Vala baš, lepo zapažanje, mogli su da obrate pažnju na estetiku. Neki trofej recimo u bronzi izliven, nazvan po nekom od naših legendarnih fudbalera. Dokaz da na pozicijama u društvu rade (mahom) netalentovani, nekreativni i nekompetentni ljudi.
G

Gost13412

pre 3 meseca

Decko je toliko precenjen,u Cuki nista specijalno se nije izdvajao ,jos jedno guranje od strane menadzera,Hvala Bogu te nece doci u Zvezdu.
:

:) :)

pre 3 meseca

Igrači i treneri su ga izabrali za najboljeg….
R

RealNo1

pre 3 meseca

Мислиш срећа па ће га Звезда потписати.
i

ivangaryy

pre 3 meseca

ako dodje u zvezdu propasce kao i svi talenti koji su dosli, jedino ce terza i mrkela tu dobro proci
U

Unknown2024

pre 3 meseca

Bogu da se zahvali ako ne dođe u Zvezdu... Sjajan igrač !

….

pre 3 meseca

Dečko nema uopšte menadžera a to je lako proveriti ali šta je tu je