Komentari na vest

Igor Duljaj vratio dug Partizanu

s

srka

pre 8 meseci

Ta prva utakmica u Ivanjici, može da bude ozbiljna mina i ako se tu ne pobedi, a znamo kakav je tamo teren i kakvi su uslovi za igru, Zvezda se vraća odmah znači na prvo mesto i više ga ispuštati neće. Pogotovo sad kad su vratili Milojevića, koji dobro zna kako se igra ova liga i kako se u njoj pobedjuje. Teško će Zvezda kiksnuti na malim utakmicama u nastavku prvenstva. Skoro su nikakve šanse za to. Milojević je velika startna prednost Zvezde na početku proleća. Daleko iskusniji od Duljaja. Sa osvojenim titulama i premazan svim cakama, to pravi ozbiljnu razliku izmedju njega i Duljaja.
k

kendisport

pre 8 meseci

To je zicer za Partizan da su hteli da biraju protivnika, birali bi Javor. Cak ce u Surdulici da im bude teze nego tamo.
S

Soko

pre 8 meseci

Nije pitanje jel namesteno ili nije pitanje je statusa u drustvu. Prvo finansiski pa status fss .....
Ч

Чекај...

pre 8 meseci

...да ли је првенство намештено? Да знамо да се не нервирамо. Ако могу гробари да одговоре.
E

Evo odgovora

pre 8 meseci

Namešteno je ako Zvezda bude prvak!Ukoliko Partizan osvoji titulu onda je Partizan napravio još veći podvig jer je osvojio prvenstvo koje je bilo namešteno u Zvezdinu korist!Druže,možeš da ih pitaš šta hoćeš,poenta je da Zvezda nikad neće osvojiti zasluženo titulu jer su oni uvek bolji samo im neko neda!
A

Arjstotel

pre 8 meseci

Namestena su prvenstva u poslednje 33 godine u korist BG blizanaca.

@Arjstotel

pre 8 meseci

Bas tako pogotovo ovog malo privelogovanijeg jer jedan je po obicaju malo drazi taj nije izgubio na svom terenu jos od kada je izgubio titulu koja je bila namestena da dobije jer sa tim porazom na svom stadionu vezao bi do sada jedno 8 godina bez poraza na svom terenu to zaista nema nigde.
N

NovinarZaboravio

pre 8 meseci

Zaboravio je novinar da pored zarade od prodaje napiše da bata Muljaj ima zasluge za dva miliona od Saveza posle petardiranja:))Kakve dugove je imao Savez kada je morao da upumpa dva miliona u smešni klub?:)))
b

batabane

pre 8 meseci

Nikada nije u redu kad je jednom majka, drugom maceha.Čini veliku sramotu i nepravdu prema Marku Živkovicu.Arandjel i Filipovic,šuplji bataljon, a za Živkovica ni minut.Tako da se jesenas nije glupirao sa Šcekicem, vec sve minute dao Stjepanovicu, sada bi imao formiranog igrača.Nikolic takodje prespor igrač,i sa njim je gubljenje vremena,i trebao je istrpeti Baždara,sada bi on to vratio.
c

cccc

pre 8 meseci

Sto se grobari brinu što nema evrope novinar reče para ima. Evrope nema, navijača nema prodana dva igrača za 6.5 miliona a dovedena četiri (ali oni su došli iz ljubavi prema klubu ko i ovi iz KK) i opet para ima. Ovi sa druge strane brda su zaradili za godinu što prodajom što od LS i ulaznica 70-80 miliona i opet se kažu mora prodavati da se preživi. Oke dali su za transvere 12-13miliona eura ali opet neko nekog laže i neko od nekog dobija debele poklone.
P

Pripreme

pre 8 meseci

Da li se zna ko je vlasnik sportskog kompleksa u kom je bila smestena vecina nasih klubova na ovim pripremama?
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

tu je neka muljacina sigurno...ovo su najgore pripreme u zadnjih 20 godina . Kvalitet timova je bio cirkus, sudije neki matorci iz obliznjeg kioska ...na kraju otkazan utakmica zbog poplave ..al ajde . Bilo je i dobrih priprema pa smo igrali lose posle ,mozda ovo izadje na dobro
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Nova ponuda za Saldanju! 8 miliona + bonusi! Pregovori u toku!
А

Ау...

pre 8 meseci

...само толико?!? Мислио сам биће 45 милиона, као Садик.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 8 meseci

Kakvi su ovo protivnici na pripremama? Zašto je Partizan na Kipru a ne, kako je planirano, u Turskoj?
R

Realnost primitivizma

pre 8 meseci

Partizan je imao slabe protivnike i letos,odnosno slabije nego prethodnih godina,pa je dobro odigrao Super ligu,a Nordshjeland je tukao i Ludogorec i Fenerbahče koji stoje mnogo bolje od Partizana pa niko tamo ne govori da je smak sveta.
J

Jole 39

pre 8 meseci

Šipac
M

Musliov bata

pre 8 meseci

Jel umesio perece, burek ? :)
X

Xyz

pre 8 meseci

Kakva racunica... A sta da je igrao LE i prodao sve isto plus jos nekoga?
N

Nenad B.

pre 8 meseci

Upravo tako, bravo za komentar.
K

Ko-kosarka

pre 8 meseci

UPRAVA NAPOLJE !!!
Z

Zvezda u kanalu

pre 8 meseci

Partizan uzima titulu!
R

Rankeg

pre 8 meseci

Uuuu jaka stvar, uzeti u ligi Srbije titulu. Pa da se skupimo komsije i ja, konkurisali bi za osvajanje titule.
B

Baxter88

pre 8 meseci

Hahahaahhahaha isto kao sto ce Djirona biti sampion Spanije pored Reala, juce
G

Gostgost

pre 8 meseci

Dala drzava Partizanu, nije Duljaj vratio nista. Od te zarade, maltene sve je verovatno dala drzava
V

Vurda

pre 8 meseci

xexexexe, platio dug,xaxaxaxa.... Platio veceru Vuceli i Vazuri da ne bi krkali na preduzecetov racun sto bi reko Sojic... Vucela i vazura samo rade na profakture, unovcili drvo javorovo Ilica i napunili dzepove i ove zime....
M

MANOL0

pre 8 meseci

Duljaj na slici ko betmen kad baca mrezu iz dlana
O

Original

pre 8 meseci

E dobar si..
5

5.000.000,00 €

pre 8 meseci

Баца сир у коре за бурек 😉
D

Deyan X

pre 8 meseci

Taj dug, nije napravio Duljaj vec uprava kluba koja je bila i ostala katastrofa. A Duljaj je taj koji im je dao "kiseonik", tako sto je uspeo da izvuce maximum iz ovih igraca. I kada je trener nesto napravio Uprava je prodala odma. Sva sreca pa zadrzase Saldanju ... I dalje mislim da nam treba iskusan i jak stoper.
J

Jelenko P

pre 8 meseci

Ko je gledao pripremne utakmice vidio je da je Partizanova odbrana ocajna i da samo zahvaljujuci nespretnosti protivnika nisu primali golove.Cak i drugorazredne ekipe zadaju velike probleme nasoj odbrani.Bekovi su nam sporiji od onih koji igraju u nizerazrednim klubovima.
p

pravo pitanje

pre 8 meseci

Odakle para toliko jugoslovenskom klubu? to je glavno pitanje
H

Hoax

pre 8 meseci

Kako odakle??? Kao i crveni blizanac, Partizan se finansira iz budzeta Srbije.
@

@hoax

pre 8 meseci

Pa Partizan da, ali crveni blizanac se finansira od Uefe pre svega, a onda i od prodaja
M

Mile led

pre 8 meseci

Budzet oko 30 miliona a oni zive godisnje od 6 miliona kojom to bajkom? ah da drzava
s

soko

pre 8 meseci

Budzet je 20 milona a od tranfera za sest meseci inkasirano je 11 milona .
j

justc

pre 8 meseci

Druze, zvezda je u poslednjih 5 godina kulia 100 stranaca, potrosila samo na promasaje koliko je partizan imao budzet u poslednjih 10 godina,... Citaj na promasaje ali svake polu sezone se menjao citav tim plus klupa
I

Insane

pre 8 meseci

Koliko usiljeno navaljujete sa guranjem price kako nas drzava pomaze, a znamo svi ko je bila drzavna mezimica poslednjih 15 godina i koliko je sve sipano u nju da bi dosla do ovog stadijuma, ako pomoc i postoji to je samo da se klub odrzi na aparatima, znate vrlo dobro da je odnos pomoci 15:1