Komentari na vest

Igor Duljaj u epizodi „Navijače ne možete prevariti“ (VIDEO)

V

Vazura ne krivac

pre oko 12 sati

Duljaj,Nadj, Stanojevic....Bilo ko da je trener isto bi bilo a ovi sto su upali u svlacionicu na derbiju su bas pametni sto nisu otisli u lozu da kazi Vazuri I ostalima da su nesposobni a treneru.Svi se prave prosti kao da neznaju Kako funkcionisu transferi u Partizanu, Stanoje je insistirao samo na Mujakicu I Ariagi (mada ni oni nisu bolji) a sva ostala pojacanja je doveo Kralj sa budjetom koje mu je odredio Vazura ,vetovato bi Kralj doveo bolje da je ima vise sredstava.Obicno treneri dobiju 3,4 pojacanja po zelji a sve ostalo je Vazurino maslo ,zato je dobro sto se Ilijev vratio je on nalazio dobra pojacanja za male pare .Leonardo je imao manju platu nego sada Zahid ili Goh koje nista ne prikazuje je kostao kao Asano,Suma ili Sadik , Djurdjevic je imao istu platu kao sad Nikolica ,Owusu ima vecu platu nego sto je imao Everton ,Kovaca ima vecu platu nego Zdjelar......ima jos primera.
R

Rcx

pre oko 7 sati

Samo sta se onda posle desilo sa Ivicom poslednji navedeni Asano ,Suma i Sadik iz vremena Save Miloševića nakon toga Ilijev je ostao jos 2 godine i koga je vrednog doveo koliko mi se cini nikoga ni blizu ovoj trojici .A tu je bio i tada Stanoje njegov drugi mandat i 3 ili 4 prelazna roka i najbolji rezultat u LK sto je prosao Spartu i disao Zvezdi za vratom .Nije da branim VV oni su Stanoja i doveli i oni su glavni krivci ali i on je do sada pokazao obaranjem svih rekorda i ukaljao sebe kako ne pamtim da je iko do sada jedno pricao drugo radio.
K

KiM

pre oko 14 sati

O Bože, samo ne ponovo on!!! Duljaju odlazi (u slučaju da, ne daj Bože, dođe)!!!
M

MaloAnalize

pre oko 15 sati

Treneri Partizana su vec 15 godina gori i od Uprave. Pa Djukic kad je bio trenervto je bilo mucenje gledati pa i Jokanovica. Zasto Partizan nema pobedu nad Zvezdom sa tri gola vise vec 60 godina?? Niko ne pise o tome? Pogledajte Zvezdini bivdi igraci tipa Njegosa Petrovica i Savicevica i Vukanovica pa Gobeljica i Milunovica i jos par slicnih najbolji su u fakticki u Vosi i Ofk a Partizanov ijedan ni ne igra cak super ligu. Pa zato sto ih nije bilo ni godinama takvih prosecnih. Analizirajte sve i kad Zvezda bila druga samo jedne godine u vreme Toleta nije bilo neozvesnosti. Ostalo do kraja skoro neizvesno.
g

gzljajeew

pre oko 16 sati

covek koga niko nije mogao da smisli od cistacice do igraca .ozbiljan mobing je vrsio nad svima.da je drzave bio bi procesuiran
R

Repac Plandište

pre oko 16 sati

Ajde de Vucelic i Vazura urusavaju Partizan. Ali Stanojevicu, Nadj, Duljaj, Petruc,Stolica, Ilijev, Kralj, Ćirkovic i da ne nabrajam dalje. Pa dobro bre ima li neko od bivsih igraca koji voli klub i pokusava da popravi stanje. Dobro sreca pa niste navijaci rezultata. Da je u ponedeljak Stanoje odigrao nerešeno kovali bi ga u Zvezde, pričali o pobedi protiv sistema, protiv miliona, protiv drzave. Zapamtite sta Cu vam reci: Ovi igraci K.K. Partizan, sa sve Zelimir metla beton ce posle prvog poraza od Zvezde, devetog u nizu znaci biti najstrašnije napljuvani. Oni nesretnici ne znaju skim imaju posla. Sa ovim su se složili...
n

noleeeeeeeeeee

pre oko 16 sati

gentoja niko ne podnosi, njega i njegov fudbal od prije 30 godina niko ne moze da gleda.
D

Duljaju

pre oko 17 sati

kao grobaru svaka cast, ali nije on dobar trener, dao bih ga ja da dovodi ove igrace sto mu Srna daje, ali da trenira, neka, hvala.
Р

Рогачар

pre 1 dan

Срамотни текстови, лобирање за пропаст клуба, браво за моЦЗарт
B

BITANGE VODE FUDBAL

pre 1 dan

VUCIC ,N. NEDIC ,VAZURA VUCELA SU ZLO SPORTA I PARTIZANA. UVELI POLITIKU U FUDBALU. VELICAJU CETNISTVO UNISTAVAJU KLUBOVE PARTIZANA. SVE U VUCICEVO VREME. BICE ZAPISANO U ISTORIJI
S

Sram vas bilo

pre 1 dan

Koji licemeri. A dok je bio u klubu skandirali mu sve najgore. O Žeks Pantiću da i ne govorimo.... Sad odjednom heroj.
G

Goroszas

pre 1 dan

Navijači Partizana su obično smeće
C

CRAZY NORTH

pre 1 dan

auuuuu došao samo da mu se skandira ime.... utakmicu nije ni gledao 👩‍🦲🛫✈🍞🥐🥖🇦🇱
M

Mrki, Zvezda im meće, u Ligu šampiona oni neć

pre 1 dan

Ovaj li je sleteo sa Banovog brda? Nisam znao.
H

Hesler

pre 1 dan

Uprava je najgori deo Partizana i tu nema diskusije,ostavke odmah!!!A što se tiče stručnog štaba ovaj Duljaj je najgori trener ubedljivo,pa on nas doveo na 4.mesto ,doveo ove strance koji su ispod renomea kluba,gubio 4-0 od Mladost Gata,TSC-a...

Fear The Beard

pre 1 dan

Kako ga je Miloje izgazio proletos.
D

Darko111193

pre 1 dan

Isti kao i Stanojevic, milosevic, Petric, Ilijev i ostali izdajnici vodjine sluge, al nije ni bitno vise partizan vise ne postoji ugasili su ga. Pogledajte samo derbije u okolini i uporedite sa nasim ovo kod nas vise niko ne gleda ni zvezdasio ovo vise ne prate, a gledajte u Bosni Sarajevo zelja kakva atmosfera u hrvatskoj dinamo hajduk pa to je 10 rangova iznad nas a da ne pominjem Grke to je drugi svet. Tako da kod nas fudbal vise ne postoji uspeli su u nameri ugasili su ga i sad samo mesetare i bogate se
P

Pećko Pivo

pre 1 dan

Naprotiv, navijače je baš lako prevariti! Pogovo navijače Partizana. Malo patike i to je to. Preko deset godina im je trebalo da shvate ko je Stanojević, sad od ovog nesretnog Duljaja prave nešto što on nije i nikad neće biti. Nikad neće biti dobar trener. I teško da će osim Partizana nekog trenirati. A i kao čovek je tanak...baš tanak. Da ne bude zabune, navijam za Partizan ali nisam od ovih koji ne vide i ne čuju.
G

Grga Cvarak

pre oko 9 sati

Spinujes i ti. Za Duljaja se slazem, ali Stanojevic iz prvog mandata i Stanojevic sad su dvije razlicite osobe. Objektivna osoba te dvije stvari ne mijesa.

Proficap

pre 1 dan

Igor Duljaj, veliki covek i veliki gospodin. Kada je otisao iz Partizana, napisao,sam da je to najvece pojacanje za nas, i da ce sada moja Zvezda da bude galaksijams daleko od Partizana.
2

2305

pre oko 16 sati

veliki kondor sto ne nadje negde posao bar lopte da sakuplja
P

PrvoMuPevajuPosleLomeStakla

pre 1 dan

Takvi su crni dečki:)))))Prvo mu skandiraju i pevaju, a kada se vrati i primi petardu biće kao sa Šamrojem koga su jako voleli dok peva pesmice o gašenju i dok nekontrolisano viče na konferencijama:)))))
B

Bljed

pre 1 dan

Celavi, nadji klub, Pop mamlaz i ti u paketu
l

lzr

pre 1 dan

Napredni Duljaj
K

Kol

pre 1 dan

Nisam grobar ali mi dijeluje posteno duljaj poz
T

Tako je

pre 1 dan

Naravno da navijače ne možete prevariti, čovek je doveo pet stranaca u klub, sve iz omladinske škole proterao i sada je on kao veliki grobar, aloo bre dokle viseee
G

Gost Pera Trta

pre 1 dan

Ima li kraja grobari vasem licemerju.Kada je vodio klub onda je bio izdajnik,doveden od AV da unisti klub,idi kod oca u pekaru,dunster a sada bi mu orden narodnog heroja doselili.
D

Dajte istinu

pre 1 dan

PA ZVEZDAN TERZIC MAFIJAS DOVEO POLA AFRIKE. TO KRITIKUJ. I TO DOVEO DRZAVNIM VUCICEVIM NOVCEM
D

Dzi

pre 1 dan

mnogo simpatican covek...navijaci imaju pravo na misljenje ali koliko ko zna kakvih debila je vredjalo na primer ovog vidi se jako dobrog coveka, ne znam da li je za trenera kluba kao sto je Partizan narocito u ovom vremenu, ali je za prijatelja svakome. Svako dobro Igore.
G

Gost99

pre 1 dan

Ne znam zasto se pravi neka pompa oko njega, Duljaj nam je spustio nas Partizan na 4.mesto, a sezonu posle je tim igrao ocajno, sa najvise primljenih golova u istoriji! Igor nema potrebno znanje da bi bio 1.trener u Partizanu, a i u nekom slabijem klubu. Doveo je i sumnjive igrace poput Goha, onog Kastilja itd. Jedini plusevi u vodjenju tima su bili dolazak Saldanje, sto nije njegova zasluga vec zasluga Srne i pobeda u derbiju od 2:1. Sve ostalo je bila cista katastrofa, dodatno nas je upropastio i ukanalio. Uostalom, sta reci kad je Duljaj ucio od Stanoja, njegov je bio pomocnik.
@

@Gost99

pre 1 dan

Taj isti Duljaj je strancima davao platu iz svog džepa, tako da ti Pantićeva floskula pada u vodu

Dast84

pre 1 dan

kastiljo los igrac?
S

Samo kada

pre 1 dan

Se setim ovog celavog pilota protiv Cukarickog 😂😂😂😂

Toto-ko-tunjo

pre 1 dan

Trebalo bi da opet zasedne. Nije odavno. 😆
D

Dodich

pre 1 dan

I šta sad? Opet isto 😞
S

SeoB

pre 1 dan

Što nije došao na derbi?🤣🤣🤣🤣
G

Gorostas

pre 1 dan

Ekipa mu se raspadala pet kola za redom izgubio. Nula trener.
J

Jvctcrxr

pre oko 16 sati

Dovešće vam Ðoka Klopa!