(Foto: ABA liga, Dragana Stjepanovic)
(Foto: ABA liga, Dragana Stjepanovic)

Igor Duljaj u epizodi „Navijače ne možete prevariti“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 22:23

Bivši trener fudbalskog na utakmici košarkaškog kluba

Dok je bio u klubu, umeo je da kaže „navijače ne možete prevariti“. Sad kad nije unutra, Igor Duljaj doživljava da mu Grobari pevaju možda i snažnije nego dok je predvodio ekipu.

Ima i to aktuelnog trenutka, jer je Partizan verovatno u najvećoj krizi od osnivanja, što se vidi u svakom segmentu kluba, a vrhunac je bio poraz u 174. večitom derbiju (0:4) posle kojih su se mnogi setili baš Duljaja. Između ostalih i Mateus Saldanja, koji se oglasio iz Budimpešte porukom:

Izabrane vesti

Trebalo je da cene ovog čoveka“.

A onda je tokom premijere Partizan Mozzart Beta u ABA ligi, publika u Beogradskoj areni pozdravila Duljaja skandiranjem imena i prezimena, pošto je došao da podrži ekipu Željka Obradovića. Uostalom, to je činio i u završnici prlšle sezone, kad je imao više vremena posle rastanka sa crno-belima.

Kad se utakmica sa Borcem okončala, Igor Duljaj se sam, kao običan svet, zaputio ka automobilu, a dok je čekao da prođe ulicu na pešačkom prelazu u blizini Arene, spazili su ga navijači i još jednom odlučili da mu se zahvale za sve što je radio za Partizan.



tagovi

Igor DuljajFK PartizanKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara