Komentari na vest

Ide Seri, a Kur i Bastaja sami u odbrani: Drugo poluvreme maketa za Vošinu budućnost

p

pedjast3

pre oko 2 sata

Ma ne lupajte ,kakav Seri,pa sto Vojvodina ne uradi nista u Evropi ,gdje je tad bio,svi su oni dobri u Vojvodini,Pazaru,Cuki,Zvezda je nesto drugo ,ne lozite se ,ne sporim da je dobar igrac,ali tanko je to za Zvezdine ambicije,kladim sa da smo istog Pumu poslali u Vosu na pozajmicu da bio sad bio tamo top,tesko je igrati u Zvezdi ,ljudi , ,malo je takvih.Eno Stojica,bitop uTSC,u Zvezdi odmah na prvu se viidjelo nula!Itd,itd ....
j

just

pre oko 2 sata

za 100 hiljada evra je Seri dosao Silas 10 miliona.Milson 6,Puma 3 od svih je bolji
K

Kumovi Vrbas

pre oko 3 sata

Jedan od najzasluzenijih za pobedu je Neno Krtolica, uveo disciplinu u ekipu. Onaj Bandovic je bio teski buzdovan.
M

Milina

pre oko 3 sata

Radulovicu odlazi!!!!
G

Gost emisije

pre oko 3 sata

Kada Mocart da 8.5 onda i ko nije gledao zna da je odigrao velemajstorski što on i jeste. Poletanović kada je ušao odigrao profesorski kao i Petrović.
V

Vanseijski

pre oko 3 sata

Seri Velemajstor
S

Skeva123

pre oko 3 sata

Kako je to moguce da Vojvodina pronalazi igrace za malo para koji valjaju i to Sicenja i Serija, a ne samo oni vec i onaj Brazilac bek i Petrovic koji nije bas dosao za sicu (verovatno je najbolji igrac u ligi na svojoj poziciji), dok u Zvezdi je samo Puma placen koliko ova 3 u zbiru, ali je to nedovoljno da se izbori za status prvotimca. Sto vise para to vise promasaja.
E

Elenar

pre oko 3 sata

Seri, ubedljivo najbolji igrač u ligi.. Za smesne pare igra momak, a Zvezda dovodi lika Radonjica koji nije igrao 5 meseci utakmicu i za koga trener Kent ladno izjavi da je totalno nespreman, a dosao kao “ bomba “ tj petarda za Ligu Sampiona i to za 1,3 m eura godisnje !! Sramota !!!!!
S

Scout 1787

pre oko 3 sata

Bio je predstavnik Salzburga da gleda i skautira Radulovica, a otisao je sa utakmice Sa beleznicom punom opisa igre Delea!
н

нс бој

pre oko 2 sata

Пошто је Радуловић бонус,даћемо га као бонус на неки трансфер,јер за њега нећемо добити ни тепсију рибе.
b

bakarinjo

pre oko 4 sata

Mislio sam kako ga nisu uzeli u ovom prelaznom roku,kad su videli kakav je igrac u pitanju!
b

bakarinjo

pre oko 4 sata

Napisao sam pre par meseci a i sad se potvrdjuje,Seri najbolji igrac u oigi u Situacijama 1na 1 pravi non stop razliku i ide direktno u igraca i gol,a sad sam ubedjen da je trenutno i najbolji igrac u ligi pored silnih"milionera"! Nije mi jasno samo kako ga Zvezda nije uzela,a i partizan koliko je dao za Goha i peruanca imao je sredstva,lik je iprotiv Ajaksa pravio razliku ne samo u nasoj ligi..
A

Archie

pre oko 4 sata

Zato što je pre Vojvodine igrao za drugi tim Kana i retko ko je i znao za njega, a i o ni koji su znali nisu ga uzimali za ozbiljno. Očigledno je Vošina skaut služba odradila odličan i ozbiljan posao u ovom slučaju.
C

Chiske

pre oko 4 sata

Ono po svim fudbalskim pravilima nije penal, od tela u ruku bez ikakve namere, to NIJE penal! Sem ako nije promenjeno pravilo a da ja ne znam sto je moguce. Ne treba nam da nas tretiraju kao treceg blizanca pogotovo ne protiv ovako slabog protivnika... Znaci VAR propo...
G

GostPa

pre oko 3 sata

To jeste penal. Gledao sam nedavno najzanimljivije momente neke Zvezdine utakmice iz prethodnog perioda, gde je protiv Zvezde dosuđen penal za takvu situaciju. Mislim da se radi o nedavnom dvomeču protiv Milana. Radi se o položaju ruke koji je presudan faktor. Na toj Zvezdinoj utakmici lopta udara prvo u nogu (čini mi se Pankova), prolazi mu ispod tela i udara ga u dalju ruku. To što neki prave haos i kad je potrebno i kad nije, ne znači da ova situacija nije penal. Zvezda i Partizan su oduvek imali blagonaklonost sudija, ali su povremeno i oštećeni, naravno u znatno manjoj meri. Ipak, niko ne brani ostalima da podignu kvalitet svojih timova u okviru svojih budžeta i da u Evropi eliminišu Maribor, Mornar i slične timove. Što se tiče Serija, fantastičan je i siguran sam da mu je ovo poslednja sezona u Vojvodini. Sportski pozdrav!
K

Kolina1

pre oko 4 sata

Ko drzi onog Radulovica u timu,on nije ni za drugu ligu.
Z

Zubus72

pre oko 3 sata

Tteba ga držati svaku utakmicu u prvoj postavi,a na zimu ga prodati ko prvi ponudi bilo kakve pristojne novce.Nije timski igrač a 10 šansi mu treba da da gol.Ne kažem da nije dobar fudbaler ali mi je malo prepotentna njegova igra ....