Jevremović protiv Vojvodine aprila 2023. godine (Star sport)
Jevremović protiv Vojvodine aprila 2023. godine (Star sport)

Ide Janko iz Partizana

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 08:36

Mladi Jevremović će put Pančeva, kao deo paketa u transferu Romanića u Humsku

Odriče se Partizan još jednog deteta. Ruku na srce, nije ni dobio šansu u kontinuitetu da pokaže šta zna, pa će Janko Jevremović sreću potražiti u Pančevu, jer je dogovoren njegov prelazak u Železničar.

I to kao deo posla koji podrazumeva dolazak Lazara Romanića u Humsku. Iako se već sedam dana priča da će krilni napadač sigurno na Topčidersko brdo, posao nije ozvaničen samo iz razloga što nije pronađen model saradnje. Sad jeste. Sportski žurnal uverava da će uz novac na račun „dizelke“ stići u ekipu Marka Savića i Janko Jevremović.

Izabrane vesti

Tako će posle svega 113 minuta u prvom timu Kraljevčanin iz „klase 2004“ napustiti crno-bele. Među seniore je prekomandovan u trenerskom mandatu Gordana Petrića, nešto malo (baš malo) igrao dok je na klupi bio Igor Duljaj, a Aleksandar Stanojević ga nije video u projekciji tima za ovu sezonu. Iza Jevremovića je nekoliko meseci stažiranja u Kolubari na pozajmici (po gol i asistencija za 700 minuta), sad će na drugu stranu. Njegov novi mentor biće Marko Savić, poznat po tome što brusi talente, kao što je činio prošle jeseni u Voždovcu ili na početku ove sezone u Železničaru.

Savić će, doduše, ostati bez prvog strelca tima, ujedno i najboljeg igrača, jer se samo čeka da Lazar Romanić raširi šal na Topčiderskom brdu i postane adut Aleksandra Stanojevića. Kako se može čuti, onog trenutka kad neko iz postojećeg Partizanovog kadra ode. Kandidata ima na pretek, samo je pitanje ima li ponuda.



tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara