Zlatan Ibrahimović (©Reuters)
Zlatan Ibrahimović (©Reuters)

Ibra digao ruke od penala: Sledeći prepuštam Kesiju

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.11.20. | 01:56

Šveđanin blista na startu sezone, ali udarci sa bele tačke su mu rak-rana. Treći promašeni u nizu

Stao je i Milan u Seriji A. Prvo je Roma uzela bod (3:3) na San Siru pre dve nedelje, a u poslednjem meču sedmog kola elitnog prvenstva na Apeninima malo je nedostajalo da Rosoneri budu poraženi prvi put posle osam meseci u Italiji. Verona je vodila sa 2:0, a u finišu je Zlatan Ibrahimović doneo bod (2:2) domaćinu, koji je i dalje na čelu tabele, sa dva boda više od Sasuola.

Kod rezultata 1:2, Ibrahimović je promašio treći jedanaesterac u nizu. Čini se da je i Šveđanin digao ruke.

Izabrane vesti

"Ljut sam, očigledno. Bod nije dovoljno dobar. Imali smo toliko šansi. Primili smo dva gola, posle jurili zaostatak, dali dva. Najvažnije je da ne izgubimo samopouzdanje. Uvek idemo da pobedimo. Promašio sam penal i mislim da sledeći prepuštam Kesiju. To bi bilo bolje“, rekao je Ibra za italijanski Sky Sport.

Vremešni napadač je protekle nedelje objavio na Instagramu sliku u dresu Švedske. Mnogi su pomislili da hoće nazad u nacionalni tim.

"Ne, samo samo pokušao da iziritiram ljude u Švedskoj“, u svom stilu je rekao napadač Milana.

On je proteklog leta produžio ugovor sa Rosonerima do juna 2021. godine. Iako je zagazio u 40. godinu, ove sezone je u odličnoj formi. Na pitanje da li ostaje i naredne sezne u crveno-crnom dresu, Šveđanin je opet šeretski odgovorio:

"Posle ovoga, mislim da ne izgleda dobro“.

Milan je do četvrtka bio neporažen u svim takmičenjima još od 8. marta, kada je poklekao od Đenove na San Siru. Sjajnu seriju od 24 meča bez poraza Rosoneri su prekinuli u trećem kolu Lige Evrope kada je francuski Lil slavio na San Siru sa 3:0.



tagovi

MilanSerija AZlatan IbrahimovićVerona

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara