(©Reuters)
(©Reuters)

I Real pažljivo prati suđenje Sitiju, razlog je Rodri

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.09.24. | 12:14

Madriđani veruju da će uspeti da dovedu Španca ako klub iz Mančestera bude kažnjen

Suđenje Mančester sitiju za kršenje finansijskog fer-pleja u čak 115 slučajeva izazvalo je buru u svetu fudbala, svi će ga pratiti, svakog iz svojih razloga.

Tako će i Real Madrid biti vrlo zainteresovan da vidi kakva će biti presuda u suđenju koje je počelo u ponedeljak, a za koje se presuda očekuje da bude doneta oko nove godine. Razlog što Špance to toliko zanima je – Rodri.

Izabrane vesti

Po mišljenju mnogih, Rodri je najbolji vezista, ali i najbolji fudbaler na svetu trenutno. Tim Mančester sitija ne može da se zamisli bez njega. Ali iz Reala je, doduše preko novinskih stubaca, stigla dosta otvorena najava da će probati narednog leta da ga dovede u svoje redove.

U Mančesteru su svesni toga. Kako piše Atletik, čak su u neku ruku i očekivali takav potez Madriđana. I zato su rešeni da ponude Rodriju novi ugovor po kojem bi postao najplaćeniji fudbaler u klubu. Njemu aktuelni ugovor ističe u leto 2027. godine, no u Sitiju ne žele ništa da čekaju. Pogotovo što su svesni da bi moglo da se desi da izgube slučaj, da budu kažnjeni i onda bi se otvorila vrata za odlazak španskog asa.

Rodri, Haland i Foden čine “sveto trojstvo” Mančester sitija i svi žele da ih zadrže u klubu koliko god je to moguće. Španski as je nedavno poručio da je srećan u nebeskoplavom dresu.

“Srećan sam zbog odluke koju sam doneo pre pet godina da potpišem za Mančester siti. U ovom klubu je sve perfektno i drago mi što sam njegov deo. Mi smo jedna velika porodica”, poručio je Rodri.

Međutim, ceo fudbalski svet je svestan da se Realov poziv ne odbija tako lako. Najveći klub na svetu, Španija, sunce, blizina porodice… Sve su to aduti na koje Madriđani računaju u slučaju da pozovu Rodrija nakon kazne za Siti. Ako do nje dođe.


tagovi

RodriReal MadridMančester Siti

Obaveštavaj me

Real Madrid
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara