Komentari na vest

I dalje su najveća sila u regionu i više ne žele da se sramote u Ligi šampiona! Dinamu stiže megapojačanje

D

Dani012

pre gotovo 2 godine

Napredovao je Dinamo, Zvezda, Partizan to su klubovi koji se vrte po evropi, gde su ostali? Prosle godine Moldavski Serif je ocitao lekciju Zvezdi, Dinamu i Realu u sred Madrida, novac jeste uslov za kvalitet igraca ali novac neigra vec igrac sa dobrom pripremom i jakom zeljom uz malu dozu srece, zato nemojte se prepucavati ko je bolji a ko gori, navijajmo sportski i podrzimo nase klubove
F

Fejnord 8.kom

pre gotovo 2 godine

ZVEZDA U POSLEDNJIH 5-6.GOD ZARADILA DIREKTAN ULAZAK U LS U NAREDNIH 5.GOD NAJMANJE,DOK CE DINAMO OPET DA IGRA KVALIFIKACIJE,TOLIKO O TOME KO JE SILA!
G

Gost098

pre gotovo 2 godine

Ne piši gluposti. Zvezda ima direktan plasman samo sljedeću sezonu. Sezonu poslje ide u kvalifikacije. Ali i da ide direktno,ako se uspjehom smatra direktan ulazak u LP. Bravo👍👍👍
d

druze

pre gotovo 2 godine

o kojih pet godina pricas.Nas fudbal a ne zvezda imaju direktnog predstavnika u ligi sampiona samo za sledecu sezonu,vec ona tamo nam visi u ovom trenutku.Ako zvezda bude prvak sto je vrlo verovatno ide sledece sezone u ligu sampiona.Aj sto si u glavi izracunao da pet godina imamo mesto u ls nego sto taman i da jeste to slucaj ti si vec zvezdi dopisao i pet titula ahhahaha
G

Gennaro

pre gotovo 2 godine

Cudan nacin da se kaze da nemaju kvalitet za LS. Izbacio ih je Bodo...
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Mega pojacanje.. Haha evo ga isto u partizanu Adem Ljajic.. Ta forma i kvalitet
@

@

pre gotovo 2 godine

Oni u LS a vi u cipiripi kup
k

kiaa

pre gotovo 2 godine

Zvezda moze samo da se sagne Dinamu, poslednje 3 godine sa velikim misterom na klupi,cepa ih ko ih stigne,od Omonije,Serifa, pa sve do Haife,Midtjilanda i Rendzersa. Bolje nek igraju samo ovo nase prvenstvo, da se ne sramote vise na medjunarodnoj sceni. Zvezdasi mars u rupe i gledajte zvezda protiv kolubare, posto ligu sampiona mozete samo da sanjate, Partizan je institucija za vas u svakom smislu.
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

S kim večeras igrate jesi nekad čuo za taj klub jeli čudnovati Floraš.Idi vrati glavu teletu
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

I normalno da više cijeniš Dinamo isti vam otac voli vas vaš Franjo
B

Bananosa

pre gotovo 2 godine

Hahahahahaha koji izlivi besa pred gasenje franjinog kluba, placite grobari gasenje je blizu
e

ej

pre gotovo 2 godine

Liga ti ima 5. Ekipa...
G

Gost98

pre gotovo 2 godine

Po ovome što piše u naslovu, čovek bi pomislio da vraćaju Modrića, Brozovića ili Kovačića a ne Pjacu koji od kako je otišao iz Dinama ne predstavlja ozbiljan faktor ni u jednom klubu, a promenio ih je čak šest... Hrvatski Laki Marković!
H

Hjjj

pre gotovo 2 godine

Navijam za Partizan, al realno dinamo nema rezultate u evropi ko zvezda poslednjih 7 godina to je cinjenica.
G

Gosttttt

pre gotovo 2 godine

Dinamo Liga Šampiona, Zvezda Liga Evrope, Partizan Liga Konferencija, čekamo Hajduk večeras za Ligu Konferencija, biće teško ali čuda se dešavaju, bilo bi lepo gledati veliku četvorku u Evropi zajedno. Sport iznad svega!
K

Koga zanima

pre gotovo 2 godine

Najvažnija sportska tema u Srbiji je smena Stankele i Mrkele, i blamaža protiv nekakve Haife, gde su tekstovi o tome?
G

Gosttttt

pre gotovo 2 godine

Zabrana pisanja!!!!
P

Pale

pre gotovo 2 godine

Moramo u ligu sa Rumunima ili Mađarima. To bi digli kvalitetu. Česti derbiji, komercijalno zapratiti. Za 3-4 godine bi se izdigli iznad svih u regiji.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Čestitam im na prolazu ali realno, fudbalski, ova sinoć utakmi ca i Zvezdina nisu za poređenje. Dosta slabiju utakmicu su odigrali Dinamo i Bodo, čak po meni slabiju i od Plzenja i Karabaga. Zvezda i Makabi trći par od nazad po kvalitetu prikazanog u dvomeču. Benfika druga dimenzija za sve timove iz plej ofa. Rendžers i PSV pokazali lep fudbal. Trabzon i Kopenhagen za nijansu kvalitetnije utakmice od Zvezdinih.
H

Hermano7

pre gotovo 2 godine

Ma viste bre najbolji klub sveta kakav Dinamo kakav Bodo. Samo vi i niko drug, Real Barca derbi na prvo mesto pa vi i Makabi
@

@XD

pre gotovo 2 godine

Uzmi ubij pa se pistolj hahah
Z

Zdravko Mamić

pre gotovo 2 godine

A jesam vas naložio pre par dana, hahahahah
R

Rio23

pre gotovo 2 godine

Ne mozes to tako gledati.. onda je N. Forrest za sve klubove iz eng osim lpoola i utda svemirski brod.. ne zivi se u proslosti
V

Valja

pre gotovo 2 godine

N Forest nije ni po čemu uspešniji od Celzija na primer
0

0211

pre gotovo 2 godine

Samo fizička sprema i ništa više, tu jesu bolji.
G

Gost9978

pre gotovo 2 godine

I mlađi domaći igrači koji se onda prodaju za vrhunske pare
S

Sprema

pre gotovo 2 godine

Kakva sprema, jesi li gledao utakmice sa Bode Glimtom? Prvu ih je Bode nadigrao u svim segmentima, samo ih je sreća spasila da odu kući sa jednim golom. U revanšu su bili bolji prvo poluvreme, drugo su pocrkavali. Opet ih sreća spasila da Bode ne da još neki gol. Imali su bar 3 dobre šanse.
Г

Грдне ране

pre gotovo 2 godine

Гледао сам утакмицу, Динамо није ништа посебно, немају ни неког појединца да одскаче од других. Боде је далеко слабији противник од Макабија. Звезда би уз бољу припремљеност и тренера ладно добила овај Динамо. Ми једноставно имамо човјека који пркоси неким играчима, управу која каже да има д бека, и онда кад дође утакмица игра нам штопер, како га није срамота то изјавити само. Наш тренер не зна искористити везни ред који је далеко јачи од Динамовог, прије свега тактички. Родић, Катаи једва прво полувријеме изгурају. Катаи страшан играч, али када си неспреман џаба ти све, а он већ две године тако игра
G

Gostiii

pre gotovo 2 godine

Real Madrid, AC Milan, Bajern Minhen, Liverpul, Mancester Junajted, Ajaks, Borusia Dortmund, Juventus, Barselona, Porto, Marselj, Benfika, Crvena Zvezda, Psv, Seltik, Celsi, Fejenord, Steaua... Ovo je jedna grupa klubova u koje ne spada Dinamo! Po cemu su oni najveci kad im ime nije uklesano na "usatog" E a ima i druga grupa klubova, pa se redjajte kako ocete!
G

Gostiii

pre gotovo 2 godine

Cemu toliki minusi? Cinjenica je da Dinamo nije osvojio ligu sampiona niti interkontinentalni kup! Niti ima najvecu bazu navijaca... Ne igra novac fudbal... Najveci klub sa ovih prostora je Crvena Zvezda, i trebalo bi da se pomirite sa tim! Nema lazi nema prevare, rezultati govore! Svi znamo da bi ste se vi pozivali na rezultate da ih imate... U evropi ima svega 16,17 klubova koji su postali svetski prvaci, medju njima je i Crvena Zvezda. Svidelo se to nekome ili ne! Partizan, Dinamo i Hajduk nisu izasli iz okvira evrope !
N

Neko iz mase989

pre gotovo 2 godine

Ne mozes usporedjivati tim bivse jugoslavije sa prosineckim i juricem iz hrvatske u najboljim godinama,pa sabanadzovic i Tošić BiH,Pančev ,milevski i najdoski Makedonija, Savićević i marovic Crna Gora svaka čast zvezdi se pise,al to su neka druga vremena koja se nece nikad ponovit uzmi sad modrica,oblaka,dzeku,savica,sms- i osvojit ces je opet...
G

Gostre

pre gotovo 2 godine

Tačno,jesu...
L

Ljutice Bogdana 1A

pre gotovo 2 godine

Cestitke Dinamu ali moze on da ucestvuje koliko hoce, kao i svi ostali klubovi SFRJ ali samo Zvezda na svom stadionu ima srebrnu amforu za koju se svi bore. Samo je Zvezdino ime uvek sastavni deo lige sampiona jer ugravirano na usatom peharu evropskih sampiona. Velikan za sva vremena a boranija nek se raduje sto ucestvuje.
L

Lizarazu

pre gotovo 2 godine

Koliko ste vi jadni sto dalje zivite u proslosti haha... bas vas boli jer je dinamo 20 godina izpred zvezde. Tata terzic zna to isto..
G

Gostew

pre gotovo 2 godine

Dinamo je za zvezdanu-Real Madrid☝️
H

Haha

pre gotovo 2 godine

Svetsko u Katru ce za 10 godina biti proslost zato je nebitno ko ce ga osvojiti. Bar tako tvrde ovi kojima je trebalo 60, 70 godina da prvi put izbace klub iz lige 5 i 50 godina za prolece u Evropi. Radnicki iz Nisa i Zeljo imaju jaci rezultat od njih u Evropi a po broju titula u sfrj su tu negde sa Sarajevom i Vosom.
H

Halo bre

pre gotovo 2 godine

dinamo je za Zvezdu ono od ovce👎👎 uvijek će biti mali, kao i naš mali komšija🤣🤣🤣
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Dinamo radi dobar posao ali ono što se meni lično ne sviđa a i što im zameraju mnogi njihovi navijači jeste to da im se politika kluba često svodi samo na prodaju igrača. U zadnje vreme su malo počeli da duže zadržavaju igrače što im se isplatilo u vidu boljih rezultata.
P

Perinco

pre gotovo 2 godine

Pa oni nemaju drzavu iza sebe da im pokriva duplo vece rashode od prihoda!

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Ove godine potrosili na pojacanja vec skoro 15 miliona I pokusace do kraj prelaznog roka da dovedu minimum jod dva do tri igraca I da plate bar Jos 10 miliona.
G

Gost029340589234

pre gotovo 2 godine

@Bojan Urošević Tko je potrošio 15 milijuna?

Pakal

pre gotovo 2 godine

Gledao sam utakmicu sinoć, dosta je ličila na Zvezda - Makabi. Dinamo odličan u prvom, u drugom pali totalno, Bodo držao loptu i napadao mnogo bolje nego Haifa. E sad, Dinamovi igrači su fizički kud i kamo bolje pripremljeni od Zvezdinih, i ekipa je vrv bolje izbalansirana (štoper ne igra beka itd.) pa su sačekali pad koncentracije Norvezana i postigli gol. Vrlo lako je moglo da im se desi isto što i Zvezdi, šta biste onda pisali?
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Bukvalno ista utakmica i jedna lopta odlučila a novinari opet u ekstreme idu. Dinamo ima druge probleme koji nisu bekovi al treba novinarski posao bolje malo raditi da bi se znalo nešto o tome. Trenera svi pljuju, napadač došao za ogromne pare a ne igra standardno dok rezervnog nema. Ivanušec često na klupi jer je pao itd. Preslikana slika iz Zvezde. Zvezda će bolje proći sa ligom evrope nego ligom šampiona. A na kraju sezone zbog toga prvi put preskočiti Dinamo na uefa rang listi.
0

023

pre gotovo 2 godine

SLična priča je bila i u prva dva kola kvalifikacija koje je Dinamo igrao. Nije blistao ni protiv Škupija ni protiv Ludogoreca. Od Ludogoreca je u Bugarskoj mogao da primi 5 golova, a dobili su 2:1. Probleme im je pravio i Škupi, pa opet su izgurali. Čestitke Dinamu. Kvaliteta ima, ali mislim da tu zaista nema nekog iskoraka naročitog. Mali Baturina je promovisan i biće nadograđen u naredne dve godine. Slična je priča sa Šutalom. U svakom slučaju, organizovaniji su u odnosu na klubove u Srbiji i prave lakši iskorak za mlade igrače. Da se otišlo na penale sinoć ne bi bilo nezasluženo.
G

GS

pre gotovo 2 godine

Dinamo je prošao da ni sam ne zna kako. Kod rezultata 2:1, Bode ih je pritiskao skoro svo vrijeme, gol je visio u vazduhu, utakmica potpuno identična sa Zvezdinom, sami što ta razliku od nas, nisu se samoubili autogolom.
m

mirijevac

pre gotovo 2 godine

Realna situacija je da i Dinamo i Zvezda pripadaju u ligi evrope, sto zbog kvaliteta timova, sto zbog infrastrukture.. I jedni i drugi igramo na dinosaurusima od stadiona koji odavno ne ispunjavaju uslove koje zahteva liga sampiona, nego se sminkaju iz godine u godinu sve dok jednom ne budemo bili domaci u Madjarskoj koja je ulozila ozbiljan novac u stadione.. (a da ne pricam da njihova vlada ulaze u klubove iz trenutnog vrha srpskog i hrvatskog fudbala, tsc i osijek).. Sportski pozdrav
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 2 godine

Za neupucene Pjaca jace fudbalsko ime od Luke Milivojevica, Maksimovica, Filipa Djuricica. Nasoj zvezdi je bio potreban samo desni bek i zadnji vezni, mi nismo uradili nista...
m

mirijevac

pre gotovo 2 godine

Ne lupetaj molim te.. Pjaca je preplaceni igrac koji nikad nije ispunio ocekivanja, sto dokazuje njegov povratak u dinamo (ako dodje) iako je u najboljim godinama.. Za razliku od njega Milivojević igra u premijer ligi i kapiten je ekipe.. Cak i ostali navedeni su napravili bolje karijere od njega.. Jedino sto je on prodat za veći novac, ali to je zbog dobrog poslovanja Mamica i Dinama...
d

druze

pre gotovo 2 godine

na cemu si ti pa da izjavis da je pjaca uopste fudbalsko ime.Decko od 2016 godine ima 7 golova u karijeri a u najboljim je godinama.Staviti ga u istu recenicu sa covekom koji je bio kapiten olimpijakosa a posle kapiten i stabilnog premijerligasa je u najmanju ruku smesno.On u seriji a je deset puta manje ime od darka lazovica.Darko lazovic dokazan igrac iz serije a a ne skart koji se salje po pozajmicama u najboljim godinama.Kolika je prevara pokazuje podatak da od odlaska iz dinama ni u jednom klubu nije odigrao vise od 35 utakmica hahahahahahah
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

На конопце су ушли у лш и служиће за гол разлику. Динамо је знатно слабији него пре три године.
P

Popppa

pre gotovo 2 godine

Mega sila, jedva prošli. Naslov je spektakularan, ali za hrvatske novine.
L

Lizarazu

pre gotovo 2 godine

Ipak su prosli a zvezda??
B

BBB

pre gotovo 2 godine

Nemojte tako, pa osvojit ce zvezda sigurno bod ili dva a ako kupe jos par afrikanaca mozda tri.
T

TBCZ23

pre gotovo 2 godine

Ajde vi na vaš Zjapad pa uživajte, ali uvek ćete biti samo Croatia i ništa više.
J

Jedino

pre gotovo 2 godine

Sto im treba priznati je da imaju daleko najruzniji stadion u Evropi a i dresovi su u tom rangu, cak ne lice ni na krpe za trening. Citali smo i prosle godine hvalospeve pa ih Serif odvikao od fudbala.
P

PedjaBgd

pre gotovo 2 godine

Da li je realno da se bavite veličanjem nekog hrvatskog tima, koji inače smatraju i da ne pripadaju regionu ?
Y

YoyoSon

pre gotovo 2 godine

Ma bre svi uspesi su zbog evropske unije oni im pomazu, Ameri bre iz sjene pomazu Dinamu i Hrvatskoj i Modricu. Bre mi pismeni srbi patimo zbog zapada alooooooooo
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Daj i meni malo toga na čemu si😀
H

Haha

pre gotovo 2 godine

Vidis da se radi o komsiji malo bre malo jekavica. Nikad se nece izleciti, dobiju amatere iz Norveske i preplave srpske sajtove.
д

душан011

pre gotovo 2 godine

Динамо је за Србију одрадио добар посао јер је избацио Норвежане кокису остали без 1 бода за коефицијент. Сада имамо одличну прилику да останемо и после ове године на 11. Месту и то биле две године заредом директно у ЛШ. Само да данас што више Норвежана и Чеха испадне. Остали нас не могу стићи.
Л

Лазар

pre gotovo 2 godine

По чему су сила!? По негативним рекордима у групној фази ЛШ? Ако је некоме сила што се у двомечу да ли сплетом сретних околности, да ли у благој разлици у квалитету избаци неки исподпросјечни европски клуб (у овом случају анонимни Бодо/Глимт)? И то сила?! Да би ико рекао да је сила на Балкану, мора имати резултате оног некадашњег Шахтар Доњецка, који је редовно пролазио групу. Сада, најближе "сили", су резултати које остварује ЦЗВ, посебно са прошлогодишњим изванредним издањем у ЛЕ. Чак и Цзв мора везати такве 3-4 сезоне, па да би и званично била сила, овако су још увијек на трагу, али Динамо је свакако јааааако далеко од икакве силе!
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Stani brate, kazes izvanredan nastup Zvezde, ispali u 1/8 finala, i po tome sila? Dinamo pretprosle sezone dosao do 1/4 finala, izbacio Totenhema i oni nisu. Prosle godine nisu imali srece, odmah naletili na Sevilju i ispali.. Kakva je to vasa logika, nikako mi nije jasno.
P

Protektorat

pre gotovo 2 godine

Jedna zapazena i jako bitna stvar.. od stranaca imaju Alžirca i albanca i makenonca.. ostalo sve su im domaći igrači
Z

Zo

pre gotovo 2 godine

I dva bosanca(Gojak i Menalo)

KoToGovoriIstinu

pre gotovo 2 godine

A pricati da je pjaca pojacanje,to je isto kao sto je bila prica da je jojic pojacanje.

KoToGovoriIstinu

pre gotovo 2 godine

Ajmo pricati objektivno! Dinamu je prednost sto je jedini klub iz zagreba,sto ima lokomotivu kao svoj drugi klub.Beograd ima dva velika kluba plus cuku i vozdovac. Imao je srecu u zdrebu i u produzetcima,zvezda nije imala srece u 90-toj minuti. Po kvalitetu dinamo je iza zvezde a i iza partizana,prednost dinama je maminjo a i u zvezdi i u partizanu vlada mafinjo,ugrade se za par pisljivih procenata. O stadionima da ne govorim, ono strasilo i ruglo maksimira pa to nema u drugoj bugarskoj ligi.
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

Cekaj bre a Zvezda? Zar oni nisu najveci na Balkanu? Zar se od njih ne treba uciti kako poslovati i igrati? Nesto nije u redu sa ovim tekstom
Z

Zvezda "

pre gotovo 2 godine

Naravno da smo najbolji i ti to dobro znaš.

Zvezda

pre gotovo 2 godine

Zašto Zvezda sa " kad ste navodno najbolji?

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Sreca u zrebu o cemu ti pises pa Dinamo je vec 4 godine nosioci od pocetka do kraja kvalifikacija uz Olimpijakos jedino su oni redovni nosioci godinama unazad Zvezda je sad bila prvi put.
B

Beogradddd

pre gotovo 2 godine

Komšije svaka čast, sve najbolje u Ligi Šampiona! Pozdrav iz Beograda
G

Gost 2112

pre gotovo 2 godine

Gledao sam sinoć tu "silu"od tima i s punim pravom tvrdim da je Dinamo za klasu slabiji tim od Zvezde (u taktičko-tehničkom pogledu) i da nema šta da traži u Ligi šampiona; znatno su slabiji i od: Kopenhagena,Makabija,Rendžersa,Benfike,jedino su u ravni sa Plzenjom. Za gore pomenute kao i za klubove koji su se direktno plasirali u LŠ biće topovska hrana!
Z

Zato su

pre gotovo 2 godine

Tottenham i Atalanta po hattrick popili u Zagrebu
А

Аb

pre gotovo 2 godine

Može svako da priča šta hoće i kad hoće, najgora je ta naknadna pamet... Sve ekipe iz plej ofa za LŠ su tu negdje (pogotovo ova staza šampiona)... Nijanse su u pitanju, to su potvrdili i rezultati ali i igra na terenu... I Dinamo je sinoć mogao vrlo lako ispasti, kakvi bi tada tekstovi bili???
M

Maresca

pre gotovo 2 godine

Ja kao.navijac zvezde tvrdim da su 2 klase iznad nas sto se tice fudbala...sto se tice stadiona navijanja i publike mi smo 3 klase iznad njih..sad zamislite dinamo da je cekao haifu pred 60 hiljada na marakani..5 0 lagano..njihova skola fudbal.je bolja od nase 5 puta..njima su noseci igraci deca iz klu a sa vec 18,19,20 godina...nemaju mnogo stranaca..prodaju igrace za 15,20,25 miliona..kupuju u domacoj ligi za 3,4 5 miliona sto.je kod nas nepojmljivo...jedini spas bi bio regionalna liga ...
P

Prett

pre gotovo 2 godine

Đurgarden jaka sila, pobedili ih jedva u poslednjim minutima produžetaka. Koliko buzdovana ima ovde, prestaću da vas pratim.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

БИЛИ су пре пет година две класе изнад нас. Сад то нису. Уефа и резултати задњих година то кажу.
I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Piiiip mi se za njih. Mene interesuje u koju mišiju rupu se sakrio Madam i kada će dokazati svoju ljubav prema klubu i podneti ostavku.
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

Pjaca mega pojačanje? Daj kontrolisite se, dečko je imao ozbiljne povrede, godinama nije igrao na bilo kakvom nivou. Možda im bude pojačanje, ali u stanju u kakvom je u zadnje vreme bio, realnije deluje da nece biti starter
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Nemojte ovakve naslove.. Vrijedjate navijace kluba koji ce ove godine do polufinala LE. A zna se i ko je bio najjaci prije nove ere, to Dinamo kad bude, onda se moze pricati nesto.
C

Coca cola

pre gotovo 2 godine

Најјачи сте ви који трабуњате о прошлости и пра ери и осталим тривијама.Ето да знаш нема категорије био некад, већ једном првак Европе заувјек првак Европе.Онда би по твоме било само оно што је сад то се пика,а то је Реал је првак и нико више.Покушајте и ви да будете макар као неко у прошлости па се онда бусајте и поредите.Ви бојсери не можете да добаците до Партизана а Звезда је за вас друга димензија.Љеп поздрав коцкасти.
B

BREkalo

pre gotovo 2 godine

Koja ste vi kanta za napucavanje jadni nebili.. pa vas napucavaju makabi i slicne ekipe... plafon vam je vasa seoska liga po selima i kanga i kangwa u vezi hahahaha
k

kanta

pre gotovo 2 godine

i kantwa
C

Coca cola

pre gotovo 2 godine

@ Brekalo....хмммм ко оно држи негативан рекорд од 3 дата и 22 примљена гола у групној фази питам за друга.
P

Poppaa

pre gotovo 2 godine

Kad ste uzeli titulu i dam ti 100e ako bez Googla kažeš kako vam se zove današnji protivnik?!
T

Tako

pre gotovo 2 godine

Ste pisali i prosle godine pa vas Serif odvikao od fudbala, samo 3 0. Norvezani tehnicki nepismeni a i takvi su vas stisli citavo drugo poluvreme.
S

Stručnjak za sve

pre gotovo 2 godine

Kako to, pa po komentarima na ovome portalu Bodo je trebao da rastavi Dinamo na proste faktore, šta se dešava?
G

G

pre gotovo 2 godine

Hrvatski Ilija Stolica.Dati tolikoj neznalici da vodi ovakav tim Dinama je tragedija.Malo manja nego kad je vodio Hrvatsku reprezentaciju.
J

Jagnjilko

pre gotovo 2 godine

A sta je sramota u ligi sampiona? Evo bas me zanima. Pa ova grobarija se smejala Zvezdi sto rpima sest od PSG-a ili Bajerna a taj isti Bajern da Romi sedam u sred Rima,pa da OSAM komada Barseloni.Sta je tu sramota? Liverpul da Besiktasu osam, PSG da Seltiku sedam, Arsenal tri puta zaredom primao petardu od Bajerna.Malme primio od Reala devet...Zvezda i da je sada usla u ligu sampiona opet bi primila 5-6 komada od nekoga iz prvog ili drugog sesira. Sramota je kada kod kuce primis pet komada od Petah Tikve,kada te izbace konobari i vulkanizeri iz Samroka,kada te Tun deklasira 3:0 a moglo je biti 6:0,kada ti Fejenord lagano da pet komada u sred Beograda a mogao je osam. To su brukanja a ne da ti igras ligu konferencije sa nekim sabanima i onda cekas da izgube Dinamo ili Zvezda u Evropi i onda se kao ti podsmevas axaxaxaxaxa primili ste od Bajerna. Ovaj tunjavi partizan bi dvocifren broj golova primao u ligi sampiona
D

Daki...

pre gotovo 2 godine

mozda si mislio da je sramota kad te kairat izbaci sa malo golova a mogo je da ti da 10 u dve utakmice ili kad je sasuolo mogao da ti sasipa 10 a ispada iz lige i tako dalje....ili je to sramota daa se spominje pa spominjes druge klubove?
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Makabi je na UEFA listi na istom mjestu kao Samrok.. Dakle ista i sramota, primili ste petardu u dvije utakmice. Fejenordovi igraci koji su razbili Partizana su mahom u Premijer ligi (Malacia, Sinistera, Senesi) i u Serie A (Dessers), Zvezdu razbiju igraci nekih Hapoela, OFK Beograda i francuskih drugoligasa. Bruka je i sto vi kao drzavni klub ispadnete od Serifa ciji igraci nakon toga igraju na Tajlandu, treca liga Turske, UAE, fenjerasi u Poljskoj i sl.. Sramota je i sto vas Omonija sa prosjekom godina 38 razbije i izbaci iz LS.. Jel dovoljno ili treba jos?
S

Sramota

pre gotovo 2 godine

Sramota je kada u 2 utakmice niqjednomne pobedis Makabi, a tripujes da imas ekipu za 1/2 LE. Sramota je kada odlazes utakmice u domacem prvenstvu gde se zna sampion pre pocetka. Sramota je sto igraci imaju snage za 30 minuta. Sramota je sto svoju sramotu pravdas tudjom sramotom.
G

Gostttttt

pre gotovo 2 godine

Bravo za komentar
E

Evo banke

pre gotovo 2 godine

Sramota je goxinama ispadati po 2 puta i to od Omonije,Serifa Haife ,a puvati se sa milionima od Gazproma ,otpisivati dugoe lai aviobe po Grofove,gubiri namestene titule.
j

jadnik

pre gotovo 2 godine

Ne
P

PD

pre gotovo 2 godine

Šta bi još se nisi naspavao od golčine Pavlova? Ako se već prisećaš Šamrokašto je svakako bilo sramota seti se onda i Kairata i drugih velesila od kojih ste Vi ispadali, ali da to nije bio neuspeh, kao što je ogroman uspeh ispadanje od Omonija, Šerifa i Haife. Ipak naći realnog Zvezdinog navijača je dosta teško, pa šta i očekivati od osoba kojima je Terzić svetinja i legenda.
P

Pa ono

pre gotovo 2 godine

Kada ti Makabi da 5 (slovima: pet) komada u dve utakmice, kada te izbaci Omonija, Šerif, Ksamaks, Žerminal Ekeren, Lokeren. A imate vi poraz i od Šamroka. Sa vama se u LŠ igrali setovi na šest dobijenih. Najbolji igrač vam bio Borjan sa samo 6 primljenih golova. Naravno da je Partizan imao svoje epizode, ali ste slepi za sebe. Zato je prizemljenje žestoko.
G

Gost 357

pre gotovo 2 godine

Ma kakva sila, jedva su izbacili i sipce makedonske i Bugare, a i ono sinoc je bio ocaj … Bice topovska hrana.
j

ja psv !

pre gotovo 2 godine

Dinamo je u Odnosu na Balkan svjetlosnim Godinama Ispred
У

Уф

pre gotovo 2 godine

Разлика између Звезде и Динама је у томе што Динамо гради екипу 20 година, а Звезда од 2017. То је једини разлог што су тренутно јачи, па онда Звезди треба времена да их стигне, а Звезда се опасно приближила.
P

Pa kako sad

pre gotovo 2 godine

Tereza reče da smo bolji. Ali ta sreća tja, sudba kleta. Malo smo je kao troškarili u Salcburgu i Kopenhagenu. Malo.
У

Уф

pre gotovo 2 godine

Можете ли мало престати да их хвалите? Хрвати никад не пишу о Звезди, а њихови навијачи првом приликом певају уби Србина.
C

Coca cola

pre gotovo 2 godine

@Uf.... није проблем у вијестима и писању о њима већ је већи проблем у нама и нашем патолошком аутошовинизму.
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

Naši navijači, naravno, ne bi nikad tako nesto pevali, previše su fini.
r

rea

pre gotovo 2 godine

Dok naši navijači posipaju cveće po hrvatima - neizmerna ljubav!!!!
S

Sone3281

pre gotovo 2 godine

Pusti druze moj, nebitno za koga navijas ali rekao si sustinu. Nasu brze bolje pisu o njima, Mozzart, Mondo, U92.. a njihovi o nasima pisu samo kada se izgubi, ni reci da napisu sta sve skandiraju. Ali, Srbi nikad i nisu imali dozu samopostoanja. Ovde dodje Grobar nasladjuje se na vesti o Dinamu kako Zvezdu izbacuje Makabi. Strašno
L

Lalo

pre gotovo 2 godine

isti ovakvi komentari postoje i na hrvatskim portalima, kao na primer na Indexu. "A za kaj pisete o srbijanskim klubovima, oni ne pisu nista o nasima ? " i slicni komentari.
e

eskobar

pre gotovo 2 godine

Pa ljudi igraju srcem a ne zvezda
r

rea

pre gotovo 2 godine

Mega pojačanje u rangu Lazara Markovića. Ovaj Pjaca nije igrao fudbala od kako je otišao iz Dinama.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Bukvalno. Oni su bolje pojačanje već davno doveli u vidu Drmića. A ovaj Pjaca je za neki Šibenik, Radnik iz Surdulice tako nešto.