Humanitarni tiket u podne: Uz Igora Spasića do dobitnih 208.500 dinara

Vreme čitanja: 3min | pet. 04.10.24. | 11:56

Fudbalskom treneru odgovaraju pobede Sitija, Napolija i Bajerna na derbi gostovanju u Frankfurtu

Omiljen među crno-belima, i trener sa UEFA PRO licencom, dakle vrlo kompetentan fudbalski, i što je najvažnije uvek voljan da se pridruži humanitarnim akcijama koje Mozzart organizuje. Igor Spasić je iskustvo sticao je Partizanu i Teleoptiku, gde je radio sa mlađim selekcijama, a kao pomoćnik u prvom timu osvojio dve titule prvaka. Pamti se Igor i kao trener Borca iz Čačka i Budućnosti iz Dobanovaca, te kao selektor reprezentacije Srbije do 18 godina starosti…

Što se tiče njegovog današnjeg zadatka, Spasić u stroj potnatih staje kao prvi oktobarski gost, nakon ostvarenog septembarskog dobitka u iznosu od 496.500 dinara koliko Mozzart donira Udruženju „Cinema Punto“ iz Šida.

Izabrane vesti

Igor kreće od jedinice s meča NAPOLI – KOMO. Sve u svemu, iznenadio je Komo ekipe Atalante i Verone, ali Napoli je jako tvrd orah. Teško će dozvoliti da padne na istim greškama, ali oprezan mora da bude. Komo ume da bude jako nezgodan rival.


Jedinica figurira i na utakmici MAN. SITI – FULAM. Sitiju dobro ide i u Ligi šampiona, pa zašto ne bi i sa Fulamom koji se polako oporavlja. Fulamu neće teško pasti i nešto slabiji rezultat na ovakvom meču, budući da su u poslednja dva kola uzeli šest bodova dobijajući Notingem Forest i Njukasl. Inače, i tradicija je na strani Sitija, a istorija kaže da na mečevima ovih ekipa obično pada puno golova.

Sada imamo dvojku na meču AJNTRAHT F. – BAJERN. Retko igra, minute dobija na kašičicu, ali golove daje kao od sale, ali to je Džon Duran (20). I uglavnom su to mala remek dela, poput ovog od pre neko veče, zahvaljujući kom je Aston Vila srušila šestostrukog šampiona Evrope, Bajern iz Minhena - 1:0. To je hendikep za Bavarce pred meč sa Ajntrahtom, koji je trenutno drugi na tabeli, samo sa bodom zaostatka za Bajernom.

Mozzart šansu 2+Iv2+II čekamo na meču KLUB BRIŽ – UNION SEN ŽILOAZ. Sen Žiloaz baš šara u poslednje vreme. Ono što je kladilački bitno, odnosi se na čak četiri X ishoda sa poslednjih pet utakmica. Klub Briž ima samo bod iz poslednja dva kola, i sve pobede na poslednjih pet mečeva para. Biće neizvesno u svakom slučaju.

Zahvaljujemo se Igoru Spasiću na učešću u akciji „Humanitarnom tiketu u podne“, uz napomenu da je upravo on neko ko je prepoznat kao trener koji je kalio velika imena našeg modernog fudbala, ali i šef struke koji je iznad svega insistira da igrač bez obzira kolika zvezda bio, mora da bude isključivo karika u funkciji tima. Kod njega nikakva obrnuta postavka nije i ne dolazi u obzir, a nadamo se da će njegov tiket proći, bez potrebe da se aktivira zagarantovana dobitna suma od 100.000 dinara.

Pre tačke na današnju priču, recimo da smo do sada samo u akciji “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 34.810.509 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaIgor Spasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara