Humanitarni tiket Udruženju „Cinema Punto“ iz Šida donira 496.500 dinara

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.10.24. | 12:06

Šestićev tiket spasao je Ronaldov gol u 88. minutu meča između Portugalije i Škotske, dok smo listiće Radmila Mišovića, Dejana Savića i Saše Stamenkovića overavali uz zagarantovane dobitke

Mesec septembar započeli smo slavodobitno uz tipovanje legendarnog Miloša Šestića koji je svoj kladilački zadatak rešio bez greške, na osnovu čega je ostvaren dobitak težak 196.500 dinara. U naredne tri sedmice beleženi su zagarantovani iznosi uz tipovanja Radmila Mišovića, Dejana Savića i Saše Stamenkovića, pa crtu podvlačimo ukupnim dobitkom u iznosu od 496.500 dinara koliko Mozzart donira Udruženju „Cinema Punto“ iz Šida. Na tržištu BiH iznos od 1.143 KM doniraćemo Udruženju “Brčansko srce” iz Brčkog koje populaciju žena obolelih od carcinoma dojke.

Vratimo se n Milošu Šestiću koji je do dobitne kvote 3,93 došao uz tipovanja usmerena na reprezentativni fudbal. Naime, on je od Danske i Srbije očekivao makar gol u drugom poluvremenu. Patriotski nam nije odgovaralo tih 2:0, ali kladilački jeste kada je u 61. minutu Kristijansen centrirao sa levog krila a Jurari Poulsen pored Pavlovića uhvatio spektakularne makazice i ostavio skamenjenog Rajkovića. Na meču Francuska – Italija koji je cepao tikete zbog masovnog tipovanja na keca, Šestiću je došla 2+ igra, a Lale su BiH tukle sa 5:2, na osnovu čega je lagano došla igra 1&3+. Na kraju pomenimo i da je antologijski fudbaler uspeo za dlaku da ulovi 1&2+ na konto Navigatora, pošto je tiket prelomio vamvremenski Kristijano Ronaldo golom u 88. minutu. Dakle, sreća je pratila Miloša Šestića, a i naša tri presotala gosta u mesecu za nama bila su jako dobra, međutim nije im se dalo, pa smo njihove listiće zaračunali sa zagarantovanih 100.000 dinara.

Izabrane vesti

Što se tiče same akcije, recimo da nas samo dve godine dele od čitave decenija postojanja akcije koja je u bukvalnom smislu postala plemeniti brend kompanije Mozzart. Vremenom smo postavljali nove standarde u domenu betinga s plemenitim ishodom, pa smo do sada samo u akciji “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 34.810.509 dinara.

Doneli smo odluku da plemenitost nema granicu! Nastavi da pratiš “Humanitarni tiket u podne”.



tagovi

humanitarni tiketrezzime tipovanjamiloš šestićRadmilo MišovićDejan SavićSaša Stamenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara