Humanitarni tiket u podne: Miodrag Zec tipuje za Udruženje “Kolevka je najveće prostranstvo”

Vreme čitanja: 5min | pon. 01.02.21. | 11:53

Poznati profesor u Sevilji očekuje od dva do četiri gola!

Srpski ekonomista i redovni profesor Univerzita u Beogradu, od nedavno u penziji, današnji je učesnik Humanitarnog tiketa u podne. Doktorsku disertaciju odbranio je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Kao asistent i docent radio je na Ekonomskom fakultetu u Banja Luci. Potom, na Institutu ekonomskih nauka u Beogradu, a na Filozofski fakultet prelazi u poslednjoj deceniji minulog veka. Bio je angažovan i na postdiplomskim studijama u Beogradu, Podgorici, Banja Luci…Pored profesure bavi se konsaltingom za potrebe krupnih preduzeća. Veoma je poznat široj javnosti, a od nedavno aktivirao je svoj YouTube kanal: Profesor Zec, zvanični kanal.

Izabrane vesti

Profesor Miodrag Zec se zainteresovao za društveno odgovorno poslovanje kompanije Mozzart pa je prihvatio učešće u Humanitarnom tiketu u podne.

“Nisam pobornik igara na sreću, ali zbog plemenitog aspekta vaše akcije uzeo sam učešće u dobrotvornom tiketu. Vaša kompanija, koliko sam obavešten, pomaže institucije, pojedince…Mnogo je pojedinačnih nesreća, slučajeva gde treba pomoći i to su lične tragedije. Ipak, odlučio sam da potencijalni dobitak usmerim za Udruženje ‘Kolevka je najveće prostranstvo’. Naš ogroman problem je ‘bela kuga’. Pad nataliteta je kolektivna, opšta nesreća i država urgentno mora da reaguje”, kazao je Prof. Miodrag Zec, a mi prelazimo na sastavljanje 1698. humanitarnog tiketa.

Startujemo iz Holandije, AZ ALKMAR II – AJNDHOVEN. AZ II ima 11 bodova deficita u odnosu na rivala. Na poslednje tri utakmice domaći su pobedili, izgubili i remizirali. Ajndhoven ima tri poraza na poslednjih pet mečeva i bolji međusobni skor 2:0:5. Poslednji međusobni okršaj dobio je gost sa 3:0.

“Tri plus”.

Naredna tri meča sa plemenitog tiketa startuju u 21.00 čas. Ostajemo u Holandiji 2, NAC BREDA – ALMERE. Poslednji okršaj dva tima dobili su gosti sa 2:0. Breda ima poslednja četiri nerešena ishoda i dve pobede. Gosti su svoju poslednju utakmicu dobili sa 2:0, a imaju suficit od 12 bodova u odnosu na rivala.

“Kombinacija, iks, dva sa dva plus”.

Profesor Zec ističe da su svojevremeno Srbi rođeni u BiH mahom navijali za Crvenu zvezdu. Da je bio srećan kada je dobio dres Zvezde jer je pored “crveno – belih” u školi voleo i da igra fudbal. Poštovao je Vladimira Petrovića i Safeta Sušića. Poznavao je Dragoslava Šekularca, Boru Kostića i mnoge igrače sa Marakane. Rekreira se pešačenjem u prirodi i na traci. Treća utakmica siže nam iz Serije B, REĐINA – SALERNITANA. Ređina je u opasnoj zoni sa 16 bodova manje od rivala. Salernitana je visoko kotirana, ali je malo izletala iz forme. Nakon tri pobede Salernitane poslednji međusobni okršaj okončan je rezultatom 1:1.

“Gol, gol”.

Poslednja stanica na plemenitom tiketu profesora Miodraga Zeca je Španija, BETIS – OSASUNA. Bolnica je aktuelna u oba sastava, kod domaćih izostaje šest, a kod rivala devet igrača. Klub iz Pamplone ima deficit od devet poena. Tim iz Sevilje je u seriji od sedam duela bez poraza, a čak šest poslednjih okršaja sa Osasunom nije izgubio.

“Ukupno golova od dva do četiri”. 

Vas i našeg plemenitog gosta upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije Mozzart.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra. Poslednje akcije su donacije svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike kao i donacije kreveta za intenzivnu negu.

 Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić i Zoran Moka Slavnić.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije. Akcija se zove “Novi dresovi za nove šampione”.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara. Podsetimo da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 18.278.084 dinara. MOZZART – ov 843. učesnik "Humanitarnog tiketa u podne", proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje su otišle u BiH.    

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarnu organizaciju “Hleb života”, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tikettiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara