Humanitarni tiket u podne: Andrej Maričić tipuje za lečenje Olivera Pal Gajodija

Vreme čitanja: 4min | sub. 05.12.20. | 11:29

Dortmund na dvojci, a Inter na kecu, misli TV lice, pobednik treće sezone Suvajvora

Prvi dan vikenda, a peti od kako funkcionišemo po pravilima decembarske, MOZZART odlukom zagarantovane prolaznosti listića, na liniju plemenitih tipovanja izvodimo Andreja Maričića. Poznajemo ga kao TV voditelja, avanturistu, manekena i pobednika treće sezone “Survivora”. Sada se nadamo da ćemo baš uz njegovu pomoć doći do potencijalnog dobitka u punom iznosu od 153.900 dinara namenjenih lečenju mališana, Olivera Pal Gajodija (2019).

Šta se u decembru dešava ako neki tip padne? Naime, do kraja kalendarske godine MOZZART kladionica interveniše tako što uplatu od 10.000 dinara pretvara u zagarantovani dobitak. Tako stvari stoje nakon evidentiranog prolaska 223. po kladilačkim pravilima tačno u tip overenog listića koji je na sumu od 87.300 dinara popunio dobro nam znani bard glumačke scene, Boris Milivojević. Ali pe nego što krenemo u današnju avanturu, recimo das u bardovi naše glumačke scene u poslednje vreme bili po branšama najuspešniji. Olja Lević, došla je do dobitka od 106.000 dinara, ali i Marta Bjelica čiji prolazak listića nam je doneo donaciju u iznosu od 97.800 dinara. 

Izabrane vesti

No, krenimo s Maričićem u operativni deo rubrike uz utakmicu BARNLI – EVERTON. Gostujućem Evertonu trebaju relaksirajući bodovi. Ako ma gde mogu da ih dobiju, onda je to na nogama Barnliju koji tavori u fenjeraškom društvu, a na svom kontu ima samo jednu pobedu iz utakmice protiv Kristal Palasa. Everton će svakako igrati pod pritiskom, jer ovaj klub je od poslednjih pet utakmica dobio samo meč protiv Fulama koji je okončan sa 2:3.

„Dvojka na Everton“, rekao je naš današnji gost odvajajući na stranu kvotu 2,10.

Sledi meč AJNTRAHT F. – DORTMUND. Domaćn je na poslednje četiri utakmice u X ishod oterao Verder, Štutgart, RB Lajpcig i Union Berlin. Sve utakmice donele su GG igre, a dva meča pozitivno su štiklirana onima sa 4+ tipovima. Borusija je u LŠ remizirala sa Lacijom, svejedno prošla u osminu finala Lige šampiona, ali trener Lusijan Favr razočaran zato što njegov tim nije već obezbedio prvo mesto u grupi. On smatra da – penala nije bilo, pa će u Frankfurtu lečiti frustracije koje su prouzrokovane i porazom od Kelna u devetom kolu šampionata.

“Dvojka za kvotu 2,05”


Šetamo se do Serije A, pravac na susret INTER – BOLONJA. Egal sa Sasuolom, bod u plusu u odnosu na Juventus, a pet iza vodećeg Milana. To je trenutna pozicija Intera koji je u Ligi šampiona nadigrao Menhegladbah sa 2:3. Konte će na tom talasu ići na pobedu protiv Bolonje koja je u proteklih pet kola izgubila mečeve sa Lacijom i Napolijem. Na Đuzepe Meaci to im je i obaveza, budući da je Inter poslednji put kod kuće izgubio od Bolonje, a da je na keca s ovim rivalom poslednji put došao još u februaru 2018. godine. 

„Čista jedinica“, kaže glavni lik  avanturističkog pohoda po Indoneziji, Tanzaniji i Turskoj, čovek koji je živeo sa plemenom Mentavaj na ostrvu Siberut, gde je preživeo baš svakakve zgode i nezgode.


Na redu je meč ČELSI – LIDS. Posle evropskih 0:4 protiv Sevilje, te zadužene prve pozicije u Grupi E Lige šampiona, na kontu domaćina, Lids može da samo da se uplaši od ovog gostovanja. Istina, dođoš iz Čempionšipa i nije tako loš, ali će se svakako teško nositi sa ekipom koja je konkurentna u borbi za titulu, a u prošlom kolu je za X odigrala derbi sa Totenhemom.

„Jedinica na Čelsi“, jasno je tipovanje Andreja Maričića.


Na kraju, selimo se u Primeru, otvarajući priču o meču KADIZ – BARSELONA. Ima Ronald Kuman kadrovskih problema, ali nikako nije u deficitu pred meč s Kadizom. Posle pobede nad Ferencvarošem, njegov tim ima zabeleženu maksimalu u Grupi G lige šampiona, a definitivno ne može da bude zadovoljan sedmim mestom u Primeri. Barsa pokušava da pretekne za bod bolji Kadiz koji u poslednje vreme ne blsta, a protiv Barse mu istorijski generalno nikako ne ide.

“Za kraj ide dvojka”, zaključio je naš današnji gost strapajući korice Mozzart Sport liste.


Zahvaljujemo mu se na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, odnosno u najdugotrajnijoj rubrici sportskih tipovanja u plemenite svrhe. Zak kraj, po starom običaju prelazimo preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Andrej Maričić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja građana“Budućnost”, Modriča. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 15,39, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizahumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara