Komentari na vest

Hrvatska pala u Lisabonu teže nego što se očekivalo

J

Jaaaa

pre 10 dana

Ovaj Kovacic se igra s veznim redom Portugala kao da je na treningu....
Z

ZvezdasHR

pre 10 dana

Gdje je gospodin takozvani wunderkid 30 miliona ? Pa dugo nekog tako nisu precjenili. Igrat ce 3 godine sljedece dok ima fizicku komponentu a kasnije ce spast na razinu onih Brekala i Corica itd
P

Plavi10

pre 10 dana

E kako bi ti bijo sretan da imate takvog u ekipi, tata mata za vase invalidose. Ovo mu je prva utakmica za A reprezentaciju, mozda malo i trema al vi takvog talenta nikad imati necete. Za vas je Kovacic operisan od nogometa, a veceras se igro sa Portugalcima. Od Gvardiola nikad igraca pisa li ste, vidi ga sad gdje je naj skuplji obrambeni igrač.
S

Stevo bg

pre 10 dana

Gledao sam,odlicne dve ekipe,tehnicki potkovane...hrvati jako dobri....remi realan
I

I

pre 10 dana

Nalupase ti minuse zbog ovog komentara. Gdje ces javno pohvalit i Hrvatsku da li si normalan. Kakvi bolesnici dolaze na ovaj portal to je neshvatljivo
c

cris

pre 10 dana

lik cmizdrio na euru i najavio da se oprašta al se u međuvremenu setio da bi mogao ipak da doda još koju utakmicu na statistiku
V

Vaskeza.18

pre 10 dana

Mega talenat baturina opet u kanalu. Simic,Nedeljkovic,Pavlovic,Erakovic,Ilic,Samardzic svi ce napraviti vece karijere od jos jedne dinamove prevare kojoj lazno pumpaju cenu. Ko kasper na terenu.
P

Plavi10

pre 10 dana

A hahahahaha Baturina majstor za njih ove sto si nabrajao mogu samo ovako da se brane. Baturina buduća 10 Hr a i nekog velikog kluba.
P

Paok 5-1 dinamo

pre 10 dana

@Plavi10 Cenis? 😄
7

76% posjed Spaniolaca

pre 10 dana

Ova vasi su operirani od tehnike, mogu samo ovako da se brane i nabijaju loptu. Švicarci mislim Siptari iz Švicarske ce vas kao i uvijek nabiti 3:0. A ovi vasi budući talenti prilike nece napraviti.
@

@76% posjed Spanjolaca

pre 10 dana

Kome je do poseda neka ide u katastar. Bitno da smo mi sa svojim izmesanim timom jako bitan bod otkinuli. Ne vidim Hrvoje da ti je nesto smetao manjak poseda na SP protiv Brazila ili pak onomad protiv Rusa i Danaca? Ko je tada izbijao lopte a? :)
P

Plavi10

pre 10 dana

Hahaha cuj ovo bitan bod pa za vas je rezervirano posljednje mjesto imo 0 bodova il 2 boda isto vam se hvata. Evo ako hoćeš kladimo se da gola necete zabiti u svih 6 utakmica. Brazil nas je ubijo mi smo ne zasluzeno prosli al protiv Danica i vaših braće smo bili bolji i u prilikama i u posjedu lopte nesto si pobrkao.