Komentari na vest

Hrvati prosuli veliki preokret i prolaz, zaustavljeni i Portugalci

n

nezeljeni gost

pre oko 11 sati

Kako ono moze biti crveni Livakovica? Pa gdje ce kasnije s nogom kad je ispucao loptu. A i penal protiv Srbije je smijesan najbolje da uklizuje s rukama na ledjima pa onda svaki put glavon lupi od pod. Uvjeran sam da je to bilo na protivnicima Srbije i Hrvatske da ne bi bio ni penal ni crveni, ali to ce uvijek tako biti.
Б

Белграно

pre oko 11 sati

Само знам да су Хрвати опет осигурали резултат који им доноси пролаз и први шешир у квалификацијама. Држе се такмичарског фудбала и то доноси константно резултате.
Z

Zabavno

pre oko 11 sati

Iz ne znam kojeg razloga je poljski selektor častio hrvate neigranjem levandovskog i sizmanskog od prve minute,neverovatno,takve prenose selektori mogu da dobiju samo protiv sretnih hrvata
P

Plavi10

pre oko 11 sati

Hahahaha boli te uspjeh Hrvata, zasto vi nikad nemate srece?
B

BanJelačić

pre oko 11 sati

Lewandowski nije htio igrat, isto kao što ovaj vaš Vlahonja glumi, pa se predomislio usred utakmice Al u pravu si - sretni smo što smo Hrvati! :) Što Bog dade i sreća junačka!!!
Z

Zvvz

pre oko 11 sati

Rvacka je ukrala 5 minuta samo dok su golmana novog ubacili ,plus onoliki prekidi i izmene i sudija produži samo 6 minuta,i aj ti to sad objasni
P

Plavi10

pre oko 11 sati

Sudija veceras katastrofa, pa onom crvenom Livakovicu se i Poljaci smije, pa stigo je bar 2m prije na loptu. Ako je to crveni onda svaku utakmicu nek podijele 5 crveni.
Z

Zvzz

pre oko 11 sati

ono nije ni videlo crvenog , ali mene čisto zanima kako je on sabirao sudijsku nadoknadu ,šta je imao on iz matematike
v

vzz

pre oko 11 sati

Baturina i Sucic po gol i asistencija obojica, igraci Dinama. Kako zvijezdin Mesi nekako ne uradi nesto nego kako udje tako igrac manje???
l

lol12

pre oko 8 sati

Koliko vas boli dete od 17 godina 😥😥
P

PeroBombardero

pre oko 11 sati

Ovo je bila tako zabavna utakmica!! Trebat će uigrat obranu u novom sustavu, zasad se Ćaleta-Car daleko najbolje snazali kao centralni stoper - al ovo je bilo stvarno pre zabavno I super što Sučić i Baturina ozbiljno stasaju za prvi tim

Bojan Zdravkovic

pre oko 12 sati

Mrtvi portugalci obore za 71k.
T

Tln

pre oko 12 sati

Isto brate
G

Gosty

pre oko 11 sati

Jesi gledao, jesu li Portugalci imali šansi ?
b

bosko2020

pre oko 11 sati

A mene danas kosovari do 21 god. Igrao gg I Iran, Palestinu ,mlade Poljake do 21 god i Estonija kosovo do 21 god . 1 gol cekam da su dali u 45 min imao bi 54 k. Zato seljaci zabili sa igracem manje u 2 poluvremenu.
G

Goxt

pre oko 12 sati

Pad je neminovan🥱
M

Mastaj

pre oko 10 sati

Pad, a Hrvatska opet u prvom jakosnom sesiru za SP. Od orvog dana u A eliti. Proslogodisnji finalist sa Spanijom u finalu LN. Klinci od 20 godina dali po 2 gola i 2 asistencije veceras, stvarno je “pad” :)
P

Pekipeki

pre oko 10 sati

Hrvatska ima nikad jacu buducnost. Klinci im igraju kao da imaju po 70 utakmica za reprezentaciju. Oba Sucica, Baturina, Matanovic, Gvardiijol. Svaka cast komsije, gde ih samo nalazite?
I

Ikson

pre oko 12 sati

Oni gori od nas!
M

Mitomanija

pre oko 10 sati

Znaci 3:3 je gore od 3:0? A 4 boda su vise od 7 bodova?. To je ta srpska logika
M

MarkoZg

pre oko 12 sati

Morat ću da vas razočaram, ali i sa ovim rezultatom je Hrvatska u cetvrtfinalu lige nacija...
n

nezeljeni gost

pre oko 12 sati

Nije jos :/