Komentari na vest

Hrvati prosuli veliki preokret i prolaz, zaustavljeni i Portugalci

n

nezeljeni gost

pre oko 3 sata

Kako ono moze biti crveni Livakovica? Pa gdje ce kasnije s nogom kad je ispucao loptu. A i penal protiv Srbije je smijesan najbolje da uklizuje s rukama na ledjima pa onda svaki put glavon lupi od pod. Uvjeran sam da je to bilo na protivnicima Srbije i Hrvatske da ne bi bio ni penal ni crveni, ali to ce uvijek tako biti.
Б

Белграно

pre oko 3 sata

Само знам да су Хрвати опет осигурали резултат који им доноси пролаз и први шешир у квалификацијама. Држе се такмичарског фудбала и то доноси константно резултате.
Z

Zabavno

pre oko 3 sata

Iz ne znam kojeg razloga je poljski selektor častio hrvate neigranjem levandovskog i sizmanskog od prve minute,neverovatno,takve prenose selektori mogu da dobiju samo protiv sretnih hrvata
P

Plavi10

pre oko 3 sata

Hahahaha boli te uspjeh Hrvata, zasto vi nikad nemate srece?
B

BanJelačić

pre oko 3 sata

Lewandowski nije htio igrat, isto kao što ovaj vaš Vlahonja glumi, pa se predomislio usred utakmice Al u pravu si - sretni smo što smo Hrvati! :) Što Bog dade i sreća junačka!!!
Z

Zvvz

pre oko 3 sata

Rvacka je ukrala 5 minuta samo dok su golmana novog ubacili ,plus onoliki prekidi i izmene i sudija produži samo 6 minuta,i aj ti to sad objasni
P

Plavi10

pre oko 3 sata

Sudija veceras katastrofa, pa onom crvenom Livakovicu se i Poljaci smije, pa stigo je bar 2m prije na loptu. Ako je to crveni onda svaku utakmicu nek podijele 5 crveni.
Z

Zvzz

pre oko 2 sata

ono nije ni videlo crvenog , ali mene čisto zanima kako je on sabirao sudijsku nadoknadu ,šta je imao on iz matematike
v

vzz

pre oko 3 sata

Baturina i Sucic po gol i asistencija obojica, igraci Dinama. Kako zvijezdin Mesi nekako ne uradi nesto nego kako udje tako igrac manje???
P

PeroBombardero

pre oko 3 sata

Ovo je bila tako zabavna utakmica!! Trebat će uigrat obranu u novom sustavu, zasad se Ćaleta-Car daleko najbolje snazali kao centralni stoper - al ovo je bilo stvarno pre zabavno I super što Sučić i Baturina ozbiljno stasaju za prvi tim

Bojan Zdravkovic

pre oko 3 sata

Mrtvi portugalci obore za 71k.
T

Tln

pre oko 3 sata

Isto brate
G

Gosty

pre oko 2 sata

Jesi gledao, jesu li Portugalci imali šansi ?
b

bosko2020

pre oko 2 sata

A mene danas kosovari do 21 god. Igrao gg I Iran, Palestinu ,mlade Poljake do 21 god i Estonija kosovo do 21 god . 1 gol cekam da su dali u 45 min imao bi 54 k. Zato seljaci zabili sa igracem manje u 2 poluvremenu.
G

Goxt

pre oko 3 sata

Pad je neminovan🥱
M

Mastaj

pre oko 2 sata

Pad, a Hrvatska opet u prvom jakosnom sesiru za SP. Od orvog dana u A eliti. Proslogodisnji finalist sa Spanijom u finalu LN. Klinci od 20 godina dali po 2 gola i 2 asistencije veceras, stvarno je “pad” :)
P

Pekipeki

pre oko 2 sata

Hrvatska ima nikad jacu buducnost. Klinci im igraju kao da imaju po 70 utakmica za reprezentaciju. Oba Sucica, Baturina, Matanovic, Gvardiijol. Svaka cast komsije, gde ih samo nalazite?
I

Ikson

pre oko 3 sata

Oni gori od nas!
M

Mitomanija

pre oko 2 sata

Znaci 3:3 je gore od 3:0? A 4 boda su vise od 7 bodova?. To je ta srpska logika
M

MarkoZg

pre oko 3 sata

Morat ću da vas razočaram, ali i sa ovim rezultatom je Hrvatska u cetvrtfinalu lige nacija...
n

nezeljeni gost

pre oko 3 sata

Nije jos :/