Komentari na vest

Hronični problemi skupocenih špiceva: Šerifovu muku muče Hejlund, Kabral...

Ш

Шериф

pre 5 meseci

Ви овог морона поредите са кабралом и екипом!?!?
F

Forever Young

pre 5 meseci

Kaže onomad Terzić, Zvezda je prevazišla Ohija, pa dovede Kulibalija 1 i Kulibalija 2. Ohi vrati se, sve ti je oprošteno, i ti nama oprosti.
s

sd

pre 5 meseci

Taj Ohi u koga se kunete je isto limitiran igrac, nista bolji od Serifa. Cak u gradjenu igre je Serif tri puta bolji. A i Ohi nista nije pokazao u Evropi.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

Trebao je da donese ekstra kvalitet, očekivanja su bila velika. Na osnovu čega? Nismo doveli Lukakua pa da kažeš tako nešto. Ja kao laik sam gledajući samo njegove procente, godine i generalno karijeru bio itekako sumnjičav. Pokazalo se opravdano. Inače, ako on bude počeo i igrao u derbiju, a ne mali Mijatović, Baraka na čelu sa upravom ne treba smeniti, nego poslati na robiju. U derbiju pre treba verovati našoj deci nego nekim strancima. Ne računajući Hvana.
s

serMudro

pre 5 meseci

i Magiku,Ivaniću, Rodiću,Degeneku i Kangi...ljudima koji znaju šta znače i kako se igraju te utakmice...
H

Hhhhh

pre 5 meseci

Nije to samo kod napadača, sve više je fudbalera koji nakon jedne dobre sezone dočepaju se para i tu počinje potpuna nezainteresovanost za treninge, zalaganje ili napredak. Svi žele bit kao Mesi koji je vrhunski talenat (iako niko nema taj talenat) ali ne žele uložiti ni onoliko truda koliko je on, a kamoli da ulože trud kao npr Ronaldo koji vrlo malo talenta i suv trud, rad i disciplina. Deluje da je kvalitet fudbala sve gori, a sve manje ima igrača koji žele da napreduju, a sve više manekena koji vise na društvenim mrežama...
R

RankoT

pre 5 meseci

Od septembra pa evo do kraja decembra, na tri fronta na tri tamičenja u Ligi, Kupu i LS on je odigrao ukupno 19 utakmica i postigao 3 gola. 2 u Kupu i jedan u LS. Na 11 meceva u prvenstvu nije postigao gol. Ako uzmemo u obzir da je njegov transfer 4 miliona evra dolazimo do računice da nas je svaki njegov gol za ovu polusezonu kostao 1 333 000 evra po golu. Jos da dodamo na to da sigurno ima godisnju platu od milion evra. Znači katastrofa.
g

gostinjo

pre 5 meseci

Smanjuje ti se polako taj iznos
H

Hahaahh

pre 5 meseci

Ima da proradi protiv malog partizana
G

Gost Djape

pre 5 meseci

Secam se kada je Ziru igrao u Celsiju, celi svet se smejao jer nije postigao gol mislim godinu dana. Ali kada je proradio postao je veoma trazen. Ne branim nikoga, ali koliko se secam i nasa reprezentacija je cekala Mitrovica da proradi godinama, odrekli smo se mnogih dobrih napadaca cekajuci ga, a sada je nezamenjiv u reprezentaciji. Mi se ponasamo kao amerikanci u biznisu, kada ih pitas kada treba da bude nesto zavrseno, oni ti kazu juce. Tako i kod nas, Endiaj jos nije dobro upoznao ekipu, tek se uklapa, kao i Hvan, i on je tek sad poceo da pokazuje znanje. Sad nemamo razloga da zurimu, pustite Endiaja da se uigra sa ekipom, i prodje zimske pripreme, pa ce mo videti na prolece da li je za Zvezdu ili ne. Koliko sam video na utakmici protiv Sitija, je bio i vise nego solidan.
D

Delija penzioner

pre 5 meseci

Pa sad i da hoćemo , nešto drugo nemožemo , ugovor je potpisan , jedino što možemo je da čekamo da proradi , valjda će ...
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Prijatelju, on u najvažnijoj, kapitalnoj utakmici sezone u 100 posto gol šansi koju i ćorav mora da realizuje nema ni skok, ni udarac glavom, posle ni šut nogom, ama baš ništa s ništa! Ume ponekad da se izbori za visoku loptu, da je spusti, da uđe jako u duel, pa ajde kažimo i da sačuva loptu, ali nije on doveden zbog toga niti je najavljivan kao neki sidraš već kao golgeter i shodno tome i plaćen. Da ga čekaš? Pa ovo nisu bile šanse gde ti teba neka magija da daš gol, čisti ziceri 1/1...
@

@gost Djape

pre 5 meseci

bez da se uvrediš, veze ti o fudbalu nemaš. Koliko je loš može da se vidi za manje od 10minuta na terenu. Odigravanje lopte grudima prov City ja. Tu vidiš koliko je tanak, kao da je juče počeo da trenira. Kombinacija 1/1, a kod nas kombinacijama nikad kraja. Da je bar on jedini... Znaš li da je Falko još igrač Zvezde na platnom spisku? A što se čekanja tiče, imao je celu polusezonu, skoro kao niko u poslednje vreme. Gde nalaziš smisao u tome da se čeka lik od 28 godina koji je doveden kao pojačanje za LŠ, a "igrao" je fudbal u srednje žalosnim ekipama po turskoj,hrvatskoj,kini? Kako iko misli da može da drži vodu priča da se nekom plati 4mil mator lik iz osrednje turske ekipe? Da ima 20,21,22 pa i nekako da se ide na priču potencijala i visine. Oni su mislili da ubodu kao što je Makabi/Bahar ubo sa onim špicom iz Francuske2 što nas ubi onomad. Ovaj lik je truba i tu treba staviti tačku.
s

samojeB

pre 5 meseci

Mitrović prvi gol dao hrvatima a to mu je bila treća utakmica u reprezentaciji.Znači čekali smo ga čitave dve utakmice.
S

Svabo

pre 5 meseci

Mogli smo Dabbur-a dovesti. Nemilosrdan. Pricali bi sad neku drugu pricu. Nama treba tako neko a Serif, Dioni, i ostali.. koliko bacenih para mogli smo.. jbg
R

Rajko car

pre 5 meseci

Najgori napadac u istoriji Crvene Zvezde,a najvise placen.Resiti ga se sto pre.Nema tu sta da se ceka da proradi,ovaj bre ne moze prazan gol sa pola metra da pogodi..
m

mita i trta

pre 5 meseci

doktor narucio tekst , da se opravda pred masom
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Nisam hteo nešto mnogo da komentarišem strance, dok ne prodje nekoliko meseci, da bi se videlo koliko mogu, i koliko ne mogu. Čak sam ih ovde branio kada su ih skoro svi prozivali, pogotovo onaj mali ubačeni provokator što mi svaki dan krade Nik, i sa mojim Nikom mučki proziva Zvezdu i "Afrikance" Ali evo blizu je zimska pauza pa je red da se povuče crta. Najjači su ovi što kažu nisu dobili pravu šansu, ili dobri su a tek će to da pokažu itd itdddddd. A dokle više to čekanje, dokle. Kada je neko kvalitet to se vidi iz aviona, nema oću kakim, neću kakim. Hvang je najkraće tu, a pokazao je više nego svi ostali stranci zajedno. Dakle, po meni jedini stranac koji je dostojan Zvezdinog dresa, je Hvang, eventualno Bukari zbog brzine, ni zbog čega drugog, ne računam naše igrače sa tudjim pasošima. Kanga je mnogo dao Zvezdi, ali nije više to to, Kangva nije kvalitet za Zvezdu, što se i vidi jer nije maltene uošte igrao od početka sezone, Kraso tehnički dosta dobar, ali sve to pada u vodu zbog sramnog nezalaganja, pritom je spor, Olajinka sve suprotno od Krasoa, borbenost savršena, solidna brzina, ali tehnika mu je dosta dosta tanka, Djiga je relativno mlad, dobra gradja za štopera, dug korak, solidna brzina, ali previše kiksira, Šerif dobra fizika za špica, ali to mu je jedini kvalitet, nije gol igrač, mnogo dobrih šansi promašuje, brzina mu je tanka itd itd. Kada se sve sabere i oduzme, svi su stranci dobili šansu da se pokažu, po meni Hvang i Bukari zbog ekstremne brzine, zaslužuju da budu u Zvezdi, ove ostale strance ne bih više zadržavao, jer nije Zvezda socijalna ustanova, mnogo su plaćeni a malo toga daju, dovedeni su da donesu kvalitet u ligi šampiona a oni ga ne donose ni u našoj ligi. Zvezdi trebaju stranci koji će ODMAH doneti kvalitet, kao što je Hvang odmah pokazao da je dobro pojačanje za Zvezdu. To je neko moje mišljenje, što ne znači da sam upravu. NAPRED ZVEZDA.
V

Vlada79

pre 5 meseci

Korektno si sve napisao, slažem se sa tobom, samo bih dodao da taj Kraso nije bio toliko nezainteresovan dok nisu dovukli ovog Šerifa. Kapiram da je i to uticalo na njegovo raspoloženje? I dalje stojim pri mišljenju da su u vetar bačena 4 miliona evra.
D

Dušanrsrsrs

pre 5 meseci

Putanje je da li Šerif uopšte fudbaler. Motorika očajna, trom , spor za profesionalni fudbal. Dečko je menadzerska prevara, a od tih 5milki on je najmanje profitiro.
R

Rajko car

pre 5 meseci

Ja sam siguran da to nije taj sto su oni gledali snimak na You tube i na taj nacin ga doveli.Uvalili im laznjaka.Ovaj nije ni gledao fudbal ni na tv.
2

24.04.1902.

pre 5 meseci

Bice Hojlund dobar spic samo mu treba malo vremena. GGMU!
I

Irska

pre 5 meseci

Decko je netalentovan za fudbal i ja nzm jel onaj Marin corav ili ko ga je vec doveo..
D

Daj faul

pre 5 meseci

Nego ko nego Marin…pa jel ti mislis da je isto biti fudbaler i biti strucan van terena? Sta to Marin zna kao strucno lice pa da zna da prepozna igraca… to se samo ljudi zanose da ce Marin da resi Zvezdine transfer probleme… pa nece jer je juce izasao iz kopacki i sada se pravi pametan, a kao sto vidis- nista ne zna!
T

Toto-ko-tunjo

pre 5 meseci

Krenula kuknjava. Dugo se i čekalo.
Z

Zaza Paculia

pre 5 meseci

Iskreno mislim da decko uopšte nije iskorišćen na pravi način! Niti se igralo za njega, niti na njega, jeste imao promasaje protiv Cuke i Jang Bojsa, ali realno, svi ih imaju na pocetku, naročito ovde na nasim livadama gde svi ocekuju da pustis kisu ako si placen 4 miliona... Mijatović svakako ide, koliko cujem, vec je prodat, Serif ce ostati, a jos kad bi neko naterao Bukarija (ima kredita) a posebno Lucica da je nekome dodaju, gde bi nam kraj bio... Ako Slavia stvarno nudi 3 miliona za Olayinku, odmah ga pustiti, Bukari ne ispod 12m, dovesti levog beka, i naci novo klasicno krilo. Ne prodavati Nedeljkovića, mada i to koliko cujem je zavrseno...
1

1315

pre 5 meseci

Ja veću glupost odavno nisam pročitao, lik ne zna da primi loptu, nema nijedan fudbalski potez ti pišeš da nije iskorišćen.Unakazio nas na svakoj utakmici

Proficap

pre 5 meseci

Brate, ja ne znam ko ti je dao toliko pluseva? Olajinku pustiti? Bukari za 12 miliona? Daj bre covece, this is Serbia. Crvena zvezda ima hronicni problem sa spicevima. Pogodila je sa Ohijem, ali ga Deki oterao, od tada, nista. Vratite Ohija.
Z

Zaza Paculia

pre 5 meseci

Sta smo dobili od Olajinke? Na kojoj poziciji da igra? Nema dribling, nema brzinu, 1 na 1 ne moze nikoga da predje, trudi se, trci, bori, ali to nama ne donosi bodove. Bilo bi sramota da najboljeg igrača kojeg trenutno imamo, reprezentativca Gane prodamo za manje novca! Po meni sve ovo nije toliko tragično, je ne gledam tako crno, ekipa ima padove, mnogo primljenih golova iz prve sanse, ali i to mora doci na svoje u jednom trenutku. Ovaj igracki kadar je preveliki, i pod hitno ga treba umanjiti, imamo 5 stopera, milion krila, a imamo pola levog beka i jednog tesnog koji je i dalje dete.
G

GostTT

pre 5 meseci

@1315 Isto nas je tako onakazio mali Mijatović i protiv Jang Bojsa i protiv Sitija. Ispromašivao se kao niko.
v

veze svezom

pre 5 meseci

ma da bre sto bi pustao kisu za samo 4 miliona...pa i javor,radnik, spartak placaju slicno
C

Comi81

pre 5 meseci

Da li ovo Terzić priprema alibi za Šerifa a samim tim i za samog sebe...
z

zvedza1991

pre 5 meseci

umesto te "afrikance" sam trener je mogao da dovede Erana Zahavija on je iz Izraela ali pod uslovom da je sam igrac to zeleo.mozda je star ali po meni je kvalitetan napadac svako od nas ima svoj ukus i izbor.zeleo je Degeneka a ovaj uopste ne igra?
S

Sf

pre 5 meseci

Zašto na spisak ne stavite Vlahovića. Šta on igra šta on isporučuje a igra non stop. Najvše od svih nabrojanih igrača. Ove što ste nabrojali u tekstu malo ili tek povremeno igraju. I nije isto Kabral koji je više rezerva sa 20 miliona i Vlahović koji je stalno na terenu i plaćen preko 80 miliona evra. Dokle više štitite prepotenka i uzdižete ga kada da gol svake prestupne godine. O njemu pišite. Prevara veka
U

Ub ub ub

pre 5 meseci

Ili Joveljic i onaj Nesrecnik Jovic.Sta su ini uradili do sad.Ja mislim da goreg Spica od Jovica Srbije i bivsa Jugoslavija nije imala u zadnjih 50 Godina.
b

bobinho

pre 5 meseci

bitno da si ti šampion, a nisi ni mače sa praga šutnuo...

Miki

pre 5 meseci

Shvatam da dobar centarfor kosta 10 i vise mil. ali mi nije jasno zasto umesto 3 losa nije kupljen jedan bolji?
X

XD

pre 5 meseci

Zato što takav neće da dođe ovde.
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Kakav crni Kabral, čovek ako nema sreće ne ume gol da da, nije ni građen kao fudbaler. Prošle sezone ga ke**lo, i na konto toga uzimao minute Joviću, sad se pokazalo koliko ne zna. Hejlund treba da se navikne na bržu ligu, ali i na nesposobni vezni red Junajteda i užasnu taktiku njihovog "genija" na klupi. Mikautadze je špic za ekipe koje se brane i igraju kontre, nije on za Ajaks, kao što nije ni za Zvezdu. Endiaje, koliko god da deluje sapetljivo i dalje nije loš napadač uopšte. Za sve ove utakmice njemu su saigrači stvorili dve šanse. Često menjan na poluvremenu. Realno, on može mnogo više, ali moramo i mi da ga mnogo više koristimo i da mu se stvaraju šanse. Sve to teško ide protiv bunkera i sa Lučićem i Bukarijem koji su obojica pola dribling pola pogrešna odluka. Šteta je što za greške veznih igrača Endiaje uglavnom pije kritike.
P

Postic

pre 5 meseci

Idealna prilika ako se Bukari proda ,mora doci neki novi tu,nema sanse da bude isti kao on
V

Violator

pre 5 meseci

Zato su Falćineli, Dioni i Rišairo Živković bili puni pogoci. Sakrijte još malo "stručnost" sportskog sektora.
d

dr finansija

pre 5 meseci

risario iz zvezde otisao u drugu ligu holandije a sad je u singapuru covek u najboljim godinama igra u Singapuru !!! ko ce odgovarati za prevaru ?
P

Pst

pre 5 meseci

Dva najbolja stranca u deset godina su bili Donald i Falcineli. Svi ostali daleko ispod. Svaka cast Baharu sto je otvorio oci klincima ali zbog neznanja u postavljanju igre hvala, do vidjenja. Smatracu pljackom buducnosti kluba prodajom bilo kog klinca. Razjuriti beskorisne strance. Starim igracima naci resenja u drugim klubovima. Vratiti kapitena Borjana jer je talija kluba.Halfove moraju da igraju Milunovic i Spajic u kontinuitetu. Nedeljkovic desno. Levo roditi beka. Rodica poslati Mrkeli i Terzicu da pomaze u OFK. Vezni, Samardzic, Hvang, Knezevic, Mijatovic spic Lucic, Mitrovic. Normalnog trenera, rekose Buac. Da se razumemo Srbi mogu s obzirom na trkacki kvalitet igratu samo 4 4 2. Novom treneru bih savetovao da treninzi budu usmereni na pas igru tj maltretiranje igraca na uvezbavanje odigravanja medjusibne pas igre. Srbi su zbog toga bili evropski Brazilci. Kakva bre forsiranja bokova i lopta u bunar. Gol sme da pogodi samo centarfor ako ne gube se utakmice. Nisam pomenuo malog Sljivica. Ovo treba forsirati odmah posle derbija uigrati tim za narednu evro scenu. Sto se levog beka tice pa ako ih nema pravi se od nekog levog krila. Pa mi u svakoj utakmici koju Rodic igra primimo gol dva jer covek nema poima u odbrani i prestanite da postavljake levake desno i desnjake levo. To je smejurija ista kao da Dobrica naterate da sutira levom rukom.
S

Sherlocked

pre 5 meseci

Potpuno je isto dati gol i PL i SL
D

Dioklecijan

pre 5 meseci

NDiaje je kao pokvareno jaje. Mucak koji je uvalio najbolji sportski rukovodilac koji se nezasluzeno izostavlja (Terzic i Mrkela su zasluzeno dobili porciju kritika i uvreda), ali ovaj se uvek izvuce. To je jedan specijalac koji je insistirao i doveo Kulibalija prosle sezone. Jedan kapacitet koji ocigledno ima fetis na igrace iz Afrike pa ove sezone nije slucajno nadimka kluba fk Nesvrstani. E taj "strucnjak" nikada i ni zasta nije odgovoran. Uvalio se u fotelju pa krckaju kredit svi oni zajedno koji je napravio V.Milojevic. Sram vas bilo!
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Kakav crni Kabral, čovek ako nema sreće ne ume gol da da, nije ni građen kao fudbaler. Prošle sezone ga ke**lo, i na konto toga uzimao minute Joviću, sad se pokazalo koliko ne zna. Hejlund treba da se navikne na bržu ligu, ali i na nesposobni vezni red Junajteda i užasnu taktiku njihovog "genija" na klupi. Mikautadze je špic za ekipe koje se brane i igraju kontre, nije on za Ajaks, kao što nije ni za Zvezdu. Endiaje, koliko god da deluje sapetljivo i dalje nije loš napadač uopšte. Za sve ove utakmice njemu su saigrači stvorili dve šanse. Često menjan na poluvremenu. Realno, on može mnogo više, ali moramo i mi da ga mnogo više koristimo i da mu se stvaraju šanse. Sve to teško ide protiv bunkera i sa Lučićem i Bukarijem koji su obojica pola dribling pola pogrešna odluka. Šteta je što za greške veznih igrača Endiaje uglavnom pije kritike.
l

lll

pre 5 meseci

skupoceni spic od 4 miliona eura...pogled na kalendar...Decembar 2023...u redakciji Mocarta se spremaju izgleda za docek 1998
A

Asad

pre 5 meseci

Mrkeli odajem priznanje kad su žene u pitanju, tu je maher, za da ubode ali on da bira napadača između Inzagija, Vijerija, Anrija, Ronalda, Luka Tonija ili Milanka Raškovića svi znamo koga bi odabrao
S

Serif ce se

pre 5 meseci

Raspistoljit protiv groblja.
d

dr finansija

pre 5 meseci

da li su Hejlund, kabral i ostali navedeni davali procenat za dolazak u te klubove ??
2

24.232

pre 5 meseci

Ispade da je podjednako teško dati gol u Superligi i PL...
d

d. g.

pre 5 meseci

Mislim da ni cena transfera nije ista.
S

Savatije

pre 5 meseci

Niste pomenuli Late Lata. Da li je M’boro pogodio sa njim?
P

Pedja108

pre 5 meseci

Kada angazujes napadaca, imas vise faktora koji uticu. Gledas pre svega cenu, odnosno koliko mozes da platis. Zatim gledas kvalitet igraca, daje li golove, ali vrlo bitan faktor je da li se takav napadac uklapa u koncepciju tima. Recimo, Luka Jovic je bio odlican u Ajntrahtu i zatim se zaleteo odmah u Real. Ali Real igra potpuno drugacije, sto nije odgovaralo Jovicu. I sad imamo jednog skromnog Jovica, koji se verovatno do kraja karijere nece ni iskazati vise. Mozda bi ovaj Serif i davao golove, da Zvezda igra drugacije, ali igra je ovakva i da li mozes da se uklopis ili ne. Medjutim, meni je nedopustivo da kao protiv Cukarickog, ti stanes na loptu umesto da je ubacis u prazan gol. Tako i u Bernu onaj sut glavom, gde je opet prerano skocio. Znaci ima los tajming. I bolje da je Zvezda ulozila u Ratkova na primer, nego sto je bacala pare na Serifa. Kao ovakav, ne mozes ga ni prodati, jer kome treba napadac koji ne daje golove. Takodje i Kraso. On je igrac za domacu ligu, gde se ne trci puno, igraci dosta grese i tu moze da se pokaze. U LS prvo trkacki ne moze odgovoriti zahtevima, a zatim i ostalim. Premda da je od pocetka forsiran kao klasicni centafor, a ne iza, mozda bi bio bolji.
g

gostinjo

pre 5 meseci

Ronaldu i Mesiju se to nije desilo?
R

Radnicki Nis

pre 5 meseci

Sad ce u rojevima ko strsljenovi da navale lazni zvezdasi oni sto ih Radnicki oducio od fudbala u Nisu da pljuju Terzu i upravu jer zbog njih oni bukvalno ne znaju sta je to titula evo vec celu zadnju deceniju a o LS i da ne pricam,vise se ni njihovi jsd dedovi ne secaju kad su je zadnji put igrali!
6

600

pre 5 meseci

Decko, FK Crvena Zvezda nije igrala LS prvih 26 (dvadeset sest) godina od njenog nastanka, sve do 2018. I sad neko na vas da bude ljubomoran? Ma daj bre..
g

gostinjo

pre 5 meseci

Ko pominje partizan?
?

??

pre 5 meseci

Ma nije sporno da se neki endijaje desi i velikim klubovima. Jedino sto ko je mogao da zna od njih da ce se to desiti tim igracima, to su bili provereni igraci. Pitanje sta im se desilo, adaptacija, drugaciji nacin igre, sta god da je njihov kvalitet nije sporan. Sto se naseg endijajea tice neproveren igrac koji nikad nije ni davao golove, nije davao toliko golova po sezoni da bi bio toliko placen. Ovo je poredjenje baba i zaba. Sta sad real uzme embapea i on tamo odma ne proradi i kazemo "eto desilo se i realu sa embapeom" nije to isto, nije ni slicno. Endijajea sigurno niko nije ni pratio, doveden je na brzinu pred kraj roka na neciju preporuku
?

??

pre 5 meseci

Jos da dodam. Za njihovu kasu se ne treba brinuti, mi se jednom isprsimo za 4,5m i napravimo kiks koji se mogao naslutiti
L

Lightning

pre 5 meseci

Da, ali oni nisu ranije imali Kulibalija, Dionija, Tomanea, Falcinelija… u Zvezdi nikad ne ubodu izgleda spica koji zna da daje golove vec ubodu dobro semu kombinaciju za sebe. Sta reci tek za Filipa Falka koji je i dalje u Zvezdi tj prima platu. Uzasna uprava.
@

@Lightning

pre 5 meseci

Hvala Terzi i nasoj upravi sto tvoj jsd klub ne zna sta je to titula evo vec 6-7.god a LS igrali niste vise od dve pune decenije,puna podrska za Terzu i upravu bas zbog toga!
P

Pedja108

pre 5 meseci

Sta je falilo Falcineliju? Jedan od boljih napadaca i tada je Zvezda igrala najefikasnije, a upravo zbog njegove igre. Kamo srece i da je ostao. Za Falka se slazem da nema pojma, ali je on dosao kao kreator igre, a ne centarfor.
S

Sd

pre 5 meseci

Nemoj Falčinelija da stavljaš u isti koš sa ovima.
N

Nordsjeland

pre 5 meseci

@Lightning,,, Lepo vam je doktor fudbala Terzic rekao,dok sam ja u Zvezdi vi titule videti necere,tako i bi,evo vec 6.god za redim a sad ce i 7-ma da se zaljulja u Terzinim rukama🏆
D

DS1989

pre 5 meseci

A zasto mesas babe i zabe ti da si informisan znao bi da je Falko dosao kao jako ozbiljno ime on je u Leceu bio bas popularan igrac toliko da su navijaci imali pesmu posvecenu njemu to sto se ovde raspao jbg ne moze za to uprava da se krivi a sto je i dalje na nasem platnom spisku jeste komedija ali svakako je on bez kluba zato i nije hteo da raskine ugovor sa nama. Sto se tice promasaja spiceva ja se tu slazem i za to je kriv Mrkela a od skoro i Marko Marin koji se mesa u taj deo posla. Inace spomenuo si Dionija on je trenutno drugi strelac francuske druge lige igra kao lud ovde se nije snasao. Bio je jedan jako skroman napadac koji je radio sve sto treba i tvrdim da smo njega imali umesto Serifa mi bi prosli grupu glat jer je on bio klasican egzikutor a zove se Diego Falcineli.
G

Gostyyy

pre 5 meseci

A šta nabrojanima fali? Falćineli je najpismeniji igrač koji je igrao u Srbiji poslednjih godina, Dioni sasvim dobro iskoristio i vreme i to što je igrao u sistemu koji mu uopšte ne odgovara. Tomane isto, neke jako važne golove dao. Jedino je Kulibali daska, ali je daska koja je došla iz jake lige, što je upravo ono što su navijači u tom trenutku tražili. Dobili ste šta ste tražili. Isto kao i ove sezone. I svake pre toga.
6

60+

pre 5 meseci

@Lighting Vise od dve pune decenije Partizan nije igrao LS, tako kazes? U skolu sine, pa saberi godine od 2010 do danas. Vise od dve pune decenije, tacnije punih 26 godina jedan drugi najskuplji klub nije primirisao u LS, ovaj sto "hrabro" sluzi za nabijanje gol razlike i razigravanje treceg tima. Ovaj koji tako posprdno spominjes docekao je pre 19 godina na JNA u LS tim u kome je igralo 5 kapitena reprezentacija Spanije, Brazila, Engleske. Portugala i Francuske. Zamisli, bas taj kapiten Francuske kasnije je dao izjavu da ne pamti da ga je neko bolje i cistije cuvao od danasnjeg trenera FK Partizan. U znak postovanja jos na terenu je obukao njegov dres. Njegovo ime je Zinedin Zidan. Guglaj, gledaj slike, edukuj se..
o

o cemu ti

pre 5 meseci

@ Ds1989 ...falko izgradio dekiju drugi sprat
V

Vlada01

pre 5 meseci

Ako je tebi Falčineli bio loš špic,onda ti bato ne znaš ništa o fudbalu....
S

Sale555

pre 5 meseci

Jedino sto su to sve kvalitetni igraci koji ce kad tad eksplodirati, a ovaj Kulibali 2.0 jedan obican nemac pojma od kojeg nema nista. Lepo otvara prostor i bori se, jelte… podseca na Tomanea. Daj ti gol majstore, to ti je posao. Ispadosmo iz Evrope zbog njega. Uzas.
g

gostinjo

pre 5 meseci

i jedva ih nasao. Tako ce biti i sa ovom losom kopijom od Luke Jovica. O lucicu ne treba govoriti.
G

Grajkula

pre 5 meseci

Ovom Endijajeu treba Katai iz najboljih dana... Nisu to ni Ivanic, Bukari, Kanga...
m

miloao

pre 5 meseci

Kada ga budete najurili ovim tekstovima isti vi cete pisati za dve sezone kako je ekaplodirao u nekom hadersfildu. Istu strategiju ste imali sa Barkosom. Sto se tice vasih bonusa: neki dan sam ih guglao