Aleksandar Jovanović (Foto: Starsport)
Aleksandar Jovanović (Foto: Starsport)

Hladnokrvni Jovanović: Rekao sam i posle prve utakmice da ništa nije gotovo

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.08.23. | 00:35

"Kad ste u Partizanu, svaka utakmica je novo dokazivanje, dovoljno sam iskusan da me ovo neće poneti", kaže čuvar mreže Parnog valjka

Aleksandar Jovanović je apslolutni heroj Partizana. Odbranio je ključni udarac sa kreča u penal seriji, a i tokom čitavog meča, pa i dvomeča sa azerbejdžanskim Sabahom bio odličan među stativama, te sa razlogom nosi epitet jednog od najzaslužnijih što su crno-beli u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Izabrane vesti

"Rekao sam i posle prve utakmice da ništa nije gotovo. Drago mi je zbog ove publike, ja sam prvi put bio u situaciji da osetim ovakvu atmosferu. Bilo je uživanje i drago mi je da se ovako završilo“, rekao je Jovanović posle meča.

O ključnom penalu i kako je pročitao protivnika…

"Generalno ovaj igrač uvek šutira u moju desnu. Plan je i kod prvog penala bio da idem desno, ali video sam da je zastao, promenio sam odluku. Kod je veći bio pritisak na njemu i znao sam da će da vrati u jaču stranu".

Za kratko vreme je izrastao u miljenika navijača.

"Kad ste u Partizanu, svaka utakmica je novo dokazivanje, dovoljno sam iskusan da me ovo neće poneti", zaključio je golman Parnog valjka.


tagovi

FK PartizanAleksandar Jovanović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara