Igor Duljaj (Star Sport)
Igor Duljaj (Star Sport)

Duljaj: Smejali su nam se, a važno je da srpski klubovi prođu; Nisam dozvolio da se promeni golman

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.08.23. | 00:17

"Pričao sam da nam fali nekoliko igrača, ja ne znam da li mene neko čuje ili ne čuje..."

Pred više od 14.000 ljudi, u sjajnoj atmosferi, Partizan je nakon penal serije eliminisao azarbejdžanski Sabah i obgrlio plej-of za Ligu konferencije. Nadoknadili su crno-beli dva gola zaostatka iz prvog meča, a u velikog heroja srpskog velikana izrastao je golman Aleksandar Jovanović... Kao zbog odbranjenih udaraca iz produžetaka, tako i zbog činjenice da je zaustavio odlučujući penal gostiju.

Mogao je posle toga da odahne igor Duljaj čijem timu već naredne nedelje predstoji prva utakmica dvomeča sa Nordsjelandom.

Izabrane vesti

"Ponoviću se, bez fantastične podrške i atmosfere ne bismo uspeli ovo. Igrači su pocepali teren, neverovatna podrška. Verovao sam da ćemo proći jer sam rekao da dobar rad ne može niko da pobedi. Ni pravda ni nepravda. Zasluga nije moja, već je zasluga igrača", rekao je Duljaj i nastavio: "Neki nisu verovali da miožemo ovo da ostvarimo, smejali su nam se. Ali jednu stvar ne smemo da zaboravimo. Partizan je srpski klub. Važno je da svi naši klubovi prođu. Ja se ne naslađujem kada neki srpski klub doživi neuspeh."

Izgubio Partizan svežinu u produžecima i na delu se videlo zbog čeka je Duljaj nedavno poručio upravi da su mu neophodna još dva pojačanja - štoper i krilo.

"Pričao sam da nam fali nekoliko igrača, ja ne znam da li mene neko čuje ili ne čuje... Videlo se da nam je potrebno još igrača..."

Nije strateg Partizana želeo da menja golmana pred penal seriju i umesto Jovanovića ubaci Nemanju Stevanovića.

"Ja u Šahtjoru nisam imao toliko sreće sa penal serijama... Pred odlučujući penal sedeo sam mirno, čekao i gledao kako će publika da odreaguje. Neki su predlagali da se promeni golman, ali to nisam dozvolio", zaključio je Duljaj.


tagovi

FK PartizanIgor Duljaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara