Komentari na vest

Hijerarhija u kojoj su igrači moćniji od trenera - Totenhem mora da preslika Artetin scenario

S

Samo kazemmm

pre preko 1 godinu

Totenhem ima auru i kompleks malog kluba, tu niko ne pomaze…
m

metalika moj dobar

pre preko 1 godinu

uvek bilo a bice jos gore ...pogotovo sa danasnjim primanjima igraca koji misle da su bogovi
R

Realnoooo

pre preko 1 godinu

On da bi nesto osvojio mora da vodi ekipu bez mnogo konkurenata o da je ta ekipa drasticno kvalitetnija od velile vecine lige, dakle u Italiji, Inter ili Juve, Engleskoj Siti ili Liverpul, Spaniji, Barsu ili Real, u Memackoj Bajern, sa svim ostalim klubovima u ligama petice posao ce se zavrsiti manje vise kao ovaj sad u Totenhemu.
c

cirkuzijada

pre preko 1 godinu

tu ako si pametan udaris jedan ugovor i dovidjenja ...ja da slusam razmazene fudbalere i bezobraznu publiku, novinare koji nisu sutnuli optu ..idi begaj
e

esex

pre preko 1 godinu

Konte je prevazidjen sa tim njegovim katenacom.smorcina od taktike koja moze uspeti samo u italiji.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Imaju fantastičan stadion i dosta! Nagelsman?
P

Pantela24

pre preko 1 godinu

Niko ne spominje Hojberga koji je strasan zadnji vezni, odbrana im je krs, Sona je unistio Murinjo, Ricarlison se nije dokazao, tacnije Lukas je bolji dzoker od njega. Kreativca od odlaska Eriksena nemaju. To je osnovni problem. Zamislite da imaju Medisona i jedno jace krilo koje nemaju odavno, druga ekipa i pored ovakve odbrane. Steta takvog napadaca imas a nema ko da ga hrani loptama. Neko je gore napisao, treba im napadacki orijentisan trener. Sportski pozdrav!
М

М21

pre preko 1 godinu

Тај Хојберг је доста бели проблем Тотенхема, ко је пратио њих видеће да човек који јесте дефанзивно добар, може толико да уђе у минус фазу, да испадне самоубилачки фактор, њима откако Бентакура нема они као да не постоје
G

Gost031

pre preko 1 godinu

Klasična ekipa za sredinu tabele, a to što ih guraju u veliku šestorku engleskog fudbala, a oni su taj status zevredeli isključivo na dobrom vođenju ekips od strane Mauricija Poketina, da nije bilo njega i dalje bi bili prosečan engleski klub..
n

nedano

pre preko 1 godinu

Njihov najveci problem je sto su im zadnja 3 trenera forsirala defanzivan stil nogometa. Moraju dovesti nekog ko je orjentisan ka napadu. Vjerovatno ce se vratiti poketino ili mozda nagelsman.
P

Peki30

pre preko 1 godinu

Realno u timu su zvezde Kejn i Son, koji ove sezone trpi zbog taktike i nije ni bleda senka onog igrača od ranije. Ostalo suvi prosek, uz par igrača koji imaju kapacitet da bljesnu tipa Kuluševski, Ričarlison, Poro. Ali previše je tu prosečnih igrača, koji bi teško igrali u drugim klubovima, počev od Lorisa (dosta kikso ove sezone), štopera, ni bekovi nisu neka klasa, centralni vezisti isto prosek. Prvo trebaju dovesti trenera koji će promeniti formaciju i razigrati Sona, Ričarlisona i ostale, a takvih trenera ima... ali tim je dosta potrošen, moraju se naći i mladi, perspektivni igrači ko nekad ko Rednapa ili Poketinja
I

I to se vidi

pre preko 1 godinu

I Kejn je po ekipu postao kontraproduktivan zbog svog kosntantnog vracanja na sredinu, cesto imaju priliku da pruze pas u prostor ili da centriraju ali Kejna u 16m nema jer je zaostao na sredini.
g

gost....

pre preko 1 godinu

Ako uspiju sacuvat 4 mjesto to ce im biti kao dasu osvojil neest, Kin ako ne ode u ljeto onda ostaje do kraja u Totenhemu teska pozicija za nji do kraja pozzzz

bojke

pre preko 1 godinu

Dokle dizanje arsenala j nebesa, cuj arteta je bio u takvoj situaciju. To uopste nije istina, niti je arteta imao nabedjene zvezde u ekipi kao sto ima konte , niti se svlacionica okrenula protiv njega kao sto jr ovde to slucaj ili bolje receno trener se okrenuo protiv svlacionice. Bolje poredjenje je situacija Ten Haga i Ronalda
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Bogme, imao je Arsenal u tom momentu nabedjenih igraca, a bogami i uticalo je to na njihovu igru i na celu svlacionicu, priseti se kakvih problema su imali prosle sezone samo, da ne idemo vise unazad. Ili eto, makar da pomenemo Aubameyanga. Doduse, Arteta (ili Arsenal kao klub) je to vrhunski resio, svaka im cast. Sto se Ten Haga tice, on je u pocetku napravio cistku, ali poredjenje situacije sa Ronaldom, gde jedan igrac pravi problem i ove situacije, gde je cela svlacionica (ako cemo verovati Konteu) okrenula ledja, nikako nema smisla.
s

skauzer1919

pre preko 1 godinu

Poketino je bas vece ime u odnosu na igrace

VrloZadovoljanTip

pre preko 1 godinu

Dve reci-Marselo Galjardo.
L

Lex Specialis

pre preko 1 godinu

Nadam se daće on u Atletiko Madrid.
D

Diego Costa

pre preko 1 godinu

Konte prevara od trenera.Svaku Ekipu sem Intera i Juventusa je unistio.Jos je bio umesan u namestanje utakmica dok je vodio Sienu ili Askoli.
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Totenhem ima 3 vrhunska fudbalera, a to su Kane, Loris i Son, ostalo je prosek PL. Budući da su dali ogroman novac za stadion teško da će biti nekih velikih ulaganja i remont ekipe plus će sigurno spojiti par sezona bez novca od LŠ, ne piše im se dobro.
T

The Special One

pre preko 1 godinu

Totenhem je napravio ogromnu gresku sto je pustio Murinja, kao i Junajted sto je izabrao Pogbu pre Murinja. Ne znam koji je bio razlog, ocigledno je izbila svadja izmedju njega i Levija, a zbog cega, mozemo samo da nagadjamo. Ali covek ih je doveo u finale kupa (koja ne gubi), i da nije bilo nekih neverovatnih individualnih gresaka i jos neverovatnijih golova koje su primali u poslednjih desetak minuta utakmica, jos bi se i za titulu borio sa njima tada. Bukvano su na ovaj nacin izgubili vise od 20 bodova u sezoni. A ta sezona bi bila uvod u zetvu trofeja nakon toga. Ali, nesto se isprecilo, i ta prica je zavrsena. Sad mogu da se vrate u prosek gde su i bili decenijama, jer osim ako ne iskopaju nekog super talentovanog trenera za kog se ne zna, ili neku staru lisicu koja ce da klikne sa njima, ne vidim nacin da u neko dogledno vreme odu na neki visi nivo.
L

Lex Specialis

pre preko 1 godinu

Murinjo je ispušena muštikla posle Rome može Bragu samo trenirati.
M

Mukica

pre preko 1 godinu

Murinjo je propao kao žeton i niko ga više ne smatra ozbiljnim trenerom. Kad u "Seriji A" sa Romom ne može da obezbedi LŠ sve ti rečeno. Bio je uspešan jedno vreme, dok ga nisu svi provalili.. Mogu misliti koji klub će sledeći da trenira, kad je u predhodna 3 dobio pedalu i na putu je da ga šutne i Roma. U budućnosti Turska, Belgija ili Grčka mu ne gine.
P

Posetioc

pre preko 1 godinu

Murinjo da je dobio veći prostor i podršku u Totenhemu a i posebno u Junajtedu doveo bi ih do visina, sa Junajtedom je uspeo da bude drugi i osvoji LE sto je sa onim timom i u tim okolnostima bio u tom trenutku maksimum, sa Totenhemom dosao do finala kupa, a prica da je ispusena mustikla je smesna, njegov najveci problem u danasnjem fudbalu je mentalitet igraca i njihova razmazenost, ali opet i sa Romom sa timom kakvim ima pravi dobre rezultate osvojio je LK u prvoj sezoni i verovatno ce ove sezone zavrsiti u prve cetiri ekipe u ligi i usao je u cetvrtfinale LE i videcemo dokle ce i tu ici i to je opet uspeh i korak unapred i ako bude imao i dalje podrsku u klubu da sprovodi svoje zamisli u trecoj sezoni moze biti samo jos uspesniji