Komentari na vest

Herojska životna priča Ademole Lukmana: Na stolu nije bilo hrane, morao sam jedem kod prijatelja

I

I?

pre 24 dana

Pa ni mi početkom 90-ih i krajem 90-ih, dakle čitavu deceniju nismo imali šta da jedemo, gorivo smo sipali u flašu od dve litre, vegetu, so i ostalo smo delili među sobom, čekali u redu za hleb i mleko, umesto crtanog sedili u mraku uz sveću, pa šta? Stvarno ove floskule su već izlizane. Ne kažem za njega konkretno, možda stvarno jeste, ali brate sad svaki iole uspešan sportista dolazi iz blata. Previše slučajnosti. I da, za neinformisane, nisu ni na zapadu gadljivi na pare, i tamo se pre guraju menadžerska deca nego sirotinja.
s

sugradjanin

pre 23 dana

ooo sta ima? i ti si iz sarajeva ili bihaca?
K

Kokoloko

pre 24 dana

Sit gladnom ne veruje. Verujte ljudi, većina koja je došla iz Afrike je gladno. Prođite samo google mapama i vidite slike van iole većih gradova Afrike, ako već ne možete ići tamo. 90% ljudi živi u naseljima koja se kod nas zovu "kartonska naselja".
9

999

pre 24 dana

Koliko ovi komentatori nemaju pojma o fudbalu i zivotu, to je cudo jedno.. Pa jel vi znste koliko treba odricanja da bi postao vrhunski sportista? Znaci, bez izlazaka do jutra, bez alkohola, gaziranih pica, brze hrane, stalno na terenu, teretyni i sl.. To nije nikom lako da se odupre tome. A pogotovo kad ti roditelji imaju para,vrlo lako odustanes od discipline i pocnes uzivati u zivotu.. Zato i cesce i vise u fudbalu uspeva sirotinja, jer njima je taj sport sve u zivotu, nema druge opcije nego da se tome posveti i pokusa pobjeci iz bijede.
m

maharaja

pre 24 dana

Jbt, ispostaviće se na kraju da sam ja jedini koji nije imao hrane, a ni struje, a da nisam osvojio neki trofej...
Z

ZNAM

pre 24 dana

puno heroja koji nisu imali za hleb, pa su preziveli i postali uspesni u svojim poljima. Samo nisu izasli na televizor.
V

Vrle

pre 24 dana

Izgleda da nas onda lazu da se u Engleskoj živi normalno.Ispade da su teška sirotinja u odnosu na njegove zemljaka koji stvarno dolaze iz Nigerije.Svaka čast na golovima ali ne trabunjaj o gladi iz jedne od najbogatijih zemalja sveta!
Z

ZV

pre 24 dana

Au sine, pa ti se bodes....nisi izasao iz Srbije ali znaš kako se živi u Engleskoj, reko ti televizor. Bravo za Lukmana!

plivajuci zamajac

pre 24 dana

da l je moguce bre, kod svakog ista prica, patetika, nemastina, sve na isti kalup, smarate vise sa tim fejk pricama
l

lookman

pre 24 dana

Zato sto fudbal igraju siromasni,samo kod nas siromasna talentovana deca ne mogu da dodju do izrazaja od bogatasa,zato smo tu i gde jesmo bravo decko!!!!
И

И

pre 24 dana

Zato što je zaista 70% uspešnih fudbalera došlo iz siromaštva. Moj sin nije spreman u životu da se bori kao što sam se ja borio jer sam bio gladan. To je prosto tako. Kad neko uspe iz bogate porodice, da je imao sve, a da je opet spreman da se odriče, to je takodje za skinuti kapu i pokloniti se, takvih je tek malo.
S

Sherlocked

pre 24 dana

evo za malo suzu da pustim.
S

Sone3281

pre 24 dana

Znaci jos jedan bez hrane, obuce, kreveta..
Z

Zorr

pre 24 dana

Opet ista priča, nisu imali za leba al su imali vremena za treninge i plaćanje članarine