Komentari na vest

Henes širom otvorio vrata Dejvisu: Neće dobiti više ni evro! U Bajernu nikome novac ne ispada iz d..eta

C

CZ***

pre oko 2 meseca

Gospodski klub! Bio i ostao. Tandem Braca&Kan su ih uzdrmali svojim glupostima, ali klub koji je po koeficijentu evropskih kupova drugi iza Reala zaslužuje svako poštovanje.
G

Gost...

pre oko 2 meseca

Covjek je u pravu moze se reci balavurdija malo im sav svijet,zgrcu milione a na terenu nevrijede ni pola toga pozzz
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Ovaj bolje da je ostao na robiji,toliko je štete nanio bajernu svojom ogranicenoscu, sklonosti ka tuđoj svojini... Podseća me na bjeku,dzajku,savica...kad se nismo naplatili kao igrači,jbg takva vremena bila sad ćemo da otimamo do sudnjega dana.
F

Fußballspieler

pre oko 2 meseca

I srpski Uli Henes ima svoga Alfonsa Dejvisa u liku Pitera Olajinke. Nemačka je ipak ozbiljna država gde se zakoni poštuju pa je ovaj odležao svoje a u Srbiji nam se dr Arizona svima smeje u facu i pravi nas budalama dok se rasipa našim novcem. Sa parama koje on troši i logistikom koja ga prati neko sa više znanja bi čudo napravio!
K

Kolodin

pre oko 2 meseca

Uli Henes zvani pošteni 😁 Pa čovjek je robijao 4 godine zbog utaje poreza od 28,5 miliona eura ,njegova firma koja proizvodi kobasice iste je prodavala na Alianz areni 10 godina
G

GastoS

pre oko 2 meseca

Sve si lepo napisao samo mala korekcija: Uli je osudjen na 3 i po godine a odlezao je samo dve. Mada gledajuci ove nase Henese niti jedan od njih nije napipao robiju sem Dzaje i onih 6 meseci ili koliko vec bese. Terza, Bjeka, Zeka i ostala bagra lopovska uzivaju jer rade za Sluzbu.
P

Pino Silvestre

pre oko 2 meseca

Ali zato u bajernu iz pjong janga sve može i tamo bogami ne dolazi lova samo iz dupeta već iz budžeta Srbije direktno,
D

Daj faul

pre oko 2 meseca

Dok vi evro licence placate iz sopstvenih resursa… kao i pojacanja od preko milion evra, iako pehar niste godinama ni na slici videli, a o Evropi da i ne govorim…
Y

Yika

pre oko 2 meseca

Samo si ti imao tajni racun i za to robijao
B

Bhj

pre oko 2 meseca

Deda, niko nije ovde zauvek.
S

Stoposto

pre oko 2 meseca

Pa ako ni jedna odluka ne može proći bez njegovog aminovanja ,onda je on glavni krivac za trenutno stanje u bajernu
Б

Браво за управу

pre oko 2 meseca

Бајерна! Ни један играч није већи од клуба! Ако ти се не свиђа иди.
L

Lopta je okrugla

pre oko 2 meseca

Doslo je vreme da kupis kokice odes u Olympiapark i hranis golubove.
G

Gost098

pre oko 2 meseca

Najveći krivac za stanje u Bayernu je upravo on.
r

rea

pre oko 2 meseca

On je najveći krivac samo za jedno, a to je što je Bajern posle krize u kojoj je bio početkom 21. veka ponovo postao sila i klub koji se posle Reala najviše pita u svetskom fudbalu.
g

gost098

pre oko 2 meseca

#REA# Koja sila? To što igrači odlaze besplatno? To što nitko ne želi biti trener u klubu gdje mu direktori vode posao? To što hrpetina igrača izbjegava Bayern? Nekad su na mig Bayerna skakali da potpišu,danas ih mole da dođu. Kimmich traži veću plaću i ti mu ne daš jer ne zaslužuje?! Ali Muller zaslužuje koji ne igra dobro godinama! Caman traži veću plaću ali ti me ne daješ. Plaćaš transfer novog igraća,njegovog menađera i njegovu plaću i to je jeftinije nego dati provjerenom igraču plaću?! Bayern je veliki klub bio i ostati će ali dok neki ne shavate gdje im je mjesto nema napredka!
D

Doks

pre oko 2 meseca

@Gost098... Da li je moguće da si napisao da "nitko" neće za trenera Bajerna i da "hrpetina" igrača zaobilazi Bajern!? Daj, druže, kontroliši se. Ne brukaj se. Komentare čitaju i ozbiljni ljudi.
G

Gost098

pre oko 2 meseca

#doks# Rangnick,Alonso,Nagelsmann,De,Zerbi,Emery,Glasner.Sve treneri koji su odbili da nasljede Tuchela. Ispod kojeg kamena si ispuzao? Čitaš li išta ili samo blebečeš??
G

Gost79988

pre oko 2 meseca

Iako se to kod nas mozda tako zivi,ali ni nadzorni odbor ni njegovi clanovi nisu protokolarne funkcije.
P

Pwetarr1996

pre oko 2 meseca

Dzabe se Realovci nadaju, njihova upravaje najskrtija na svetu... Oni za Leni Jora samo 25 miliona evra nudili i 5 u bonusima, za Alfonsa Dejvisa zele samo 30+5 da plate, necete ga dobiti, ne palite se...
A

Avenger

pre oko 2 meseca

Poslovi te uprave se uopšte nisu pokazali verodostojno...mislim ne znam šta su uopšte osvojili poslednjih godina?
G

Gostic de cic

pre oko 2 meseca

Ti bato da malo znas fudbal, a da znas i svakog normalnog navijaca odnosno sipmatizera Reala koji se razume u fudbal, isto tako bi znao i da se niko ne bi radovao dolasku Alfonsa Dejvisa u Real, nama od sada svakako treba defanzivniji bek kao sto je Mendy, obzirom da napred imamo tkav Arsenal da ce neko morati da igra i pozadi, tako da opusteno i uzivaj! :*
Н

Нису шкрти

pre oko 2 meseca

Ти играчи су у задњој год уговора и реално не вреде више од понуђеног.. а што се тиче јора јунајтед су добро ошишали...
L

LNS

pre oko 2 meseca

Od Milanove uprave nema skrtije, to nije ni za poredjenje.

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Pa kad vidiš Bajern da je i dalje glavni Uli Henes onda shvatiš da je realno da propadnu i da neće osvojiti trofej ni naredne sezone klub koji je veteranima Nojeru i Mileru dao 25 miliona godišnje a neće da plati glavne igrače normalno da će svake sezone biti slabiji i da odlaze najbolji igrači.
7

777

pre oko 2 meseca

Ove sezone ga Real nece dobiti za taj novac,ali ce ga zato sledece dovesti za dzabe.Isto kao i Alabu,Ridigera,pa i Mbapea kojem su isplatili veliki bonus.A uprava Bajerna nista nije naucila na Krosovom primeru,i tu je Real maltane dzabe dobio igrace svetske klase za narednu deceniju,titule i uspesi su najbolji pokazatelj.