Komentari na vest

Hamarbi traži 4.000.000 evra za Đukanovića, Zvezda nudi manje i uzda se u pritisak igrača

B

Bernardo10

pre 2 meseca

Pogledajte malog kako igra pa onda lajte botovi
B

Bu2

pre 2 meseca

Raspitajte se ko je menadzer doticnom,Rajo Bozovic. Sve jasno.
G

Gost1976

pre 2 meseca

Điga deluje odlično,biće TOP klasa,.Bravo za Marina sjajan skauting, na svakom igraču ostvaruje profit,sve bolji transferi.Pljuvača ima ali cifre i igrači u poslednja 2 prelazna roka su činjenice.Naser Điga će biti najbolja Zvezdina prodaja,garantuje.
E

Ej

pre 2 meseca

Zarolao loptu jovanovic ono ko majstor...klasa.
N

Na tom

pre 2 meseca

,,famoznom" levom krilu,klub ima 5-6 (sa povredjenim Lucicem) resenja i trazi jos nagomilavanja ...... Cemu vise ponavljanja na tim pozicijama,kao da se igra ne 5 fronta ......
V

Vuk Kar.

pre 2 meseca

1,2,3,4 fronta-5,6,7,8...frontova.
K

Korner

pre 2 meseca

Za tu lovu 3 Argentina da dovedeno, moje misljenje i to igraca
k

kop22

pre 2 meseca

Ma znas ti sigurno,ja ne znam kako ne radis nedje kao skaut...Kako li su zaobisli takvog fudbalskog maga...Monciiiii eeeeejj
g

gost 779

pre 2 meseca

Odgledah malopre protiv zenita ,ja STVARNO ne vidim potrebu 3M davati za ovog momka(osim ako nije neko pranje para) napred smo extra malom Jovanovicu davati sansu istrpeti u prvenstvu i ima da bude za god 3x bolji od ovog,tu je i anic,katai ,puma,pa i knezevic ,sljivic MOJE MISLJENJE prodati Ndiae i tig 3m uloziti u extra napadaca Arnautovic npr uz kog bi mali Sremcevic eksplodirao sportski pozdrav
b

bozesacuvaj

pre 2 meseca

koji bre djukanovic i 3 miliona,pa jel su toliko bolesni majko mila,nemam reci,strasno
J

Joja2

pre 2 meseca

Rajo Bozovic i terza madjija
J

Joja2

pre 2 meseca

Rajo Bozovic i terza madjija
s

srka

pre 2 meseca

Ovo je frljanje sa parama i taljenje sa menadžerima. Na toj poziciji gušiš Olajinku, koji se siroma, prošle sezone, konačno izborio za neki status. Tu je i Ivanić, na toj strani. Jovanović koji takodje može da pokriva tu poziciju. Katai isto. Ne znam, 4 miliona, baš mnogo. Da dečko toliko vredi sa dvadeset godina koliko ima, bio bi uveliko u ligama petice. Možda ne u top klubovima, ali u solidnim, svakako.
M

Milos44

pre 2 meseca

Mislim da ti komentar nije na mjestu, ova liga je bila odskocna daska za Veljka Birmancevica koji bi, hipoteticki gledano, trenutno bio vrhunsko pojacanje za Zvezdu.

Djomaaa

pre 2 meseca

kakva zvezda ide on u jaci neki klub
P

Paa

pre 2 meseca

Takvih klubova možda ima 30ak max u celoj Evropi. Baš da vidim gde će.
M

Molim vas

pre 2 meseca

Iz uprave Hamarbija da ne popustite nikako inace Zvezda baca 3mil eura u bunar.
B

Barajevac

pre 2 meseca

Kad nam je bio ispred nosa za milion-bilo je puno, a i mlad je. Sad kad posle godinu dana košta 4.000.000e, onda je perspektivan i odličan, baš kakav nam treba. Skauting nam je nikakav-užas, još dvojica sa foruma zajedno samnom bi bili bolji nego što sad radi skauting služba. Da se radilo pametno i domaćinski, danas Zvezda ne bi više bila u dugovima (ili bi bilo par miliona tek), imali bi većinu domaćih mladih igrača i tek po neko krilo sa južnijeg kontinenta, da bi dobili još više na brzini. Šteta sa ugovorima koji se prave (one Terzine fore, pola, pije/pola igraču daje) je kamen oko vrata. Lično, voleo bih kad bi neki Arapin došao i privatizovao klub, doneo veliki kapital i da budemo najjači klub u ovom delu Evrope, bez premca, da budemo stalni učesnik Lige Šampiona. Pozdrav svim mojim Zvezdasima, najboljim navijačima najboljeg kluba na svetu! Napred Zvezdo!
B

Boners

pre 2 meseca

Nasi su Cvetkovica iz Cukarickog odkirli na Ep do 17 godina, kakav crni skavting, samo muljanje i kombinacije.
L

Lacijal1

pre 2 meseca

Momak je klasa!!!
s

sasa70

pre 2 meseca

zvezda bi sve za MINIMALNE pare ili za dzabe!!! Bio isperd NOSA u komsiluku za 1 milku a zvezda nije imala pojma da igrac postoji. Sada kao oce da urade dobar posao i dovedu ga za 3 milke!!!! zvezdin skauting je NAJGORI u evropi ali marin jos uvek dobija GROFOVSKU platu a ne moze NISTA da ubode!!!!!
v

vezeee

pre 2 meseca

veze nemas, Marin je posten covek i pravi profesionalac. Dobar skaut uz sve to.
C

CG

pre 2 meseca

Ja ga znam iz CG gledao sam ga dosta puta uzivo. Dobar je fudbaler ali on moze da igra iskljucivo na levom krilu ,nidje drugo. Ima brzinu i sut ,dribling ne bas ali je dosta brz. Uostalom dbr se snalazi sa loptom u nogama ali iskreno ne vjerujem da ce doci u Zvezdu.
N

Neutron

pre 2 meseca

Ne daj Boze, pa bolje za levog beka izdvojite te pare, a ne da desni Seol igra levog...stoper!
J

Just

pre 2 meseca

Jos jedan strani, bonus
Р

Рајо

pre 2 meseca

Ја гарантујем за овог момка
e

eh

pre 2 meseca

Dajte ljudi, dečko je odličan igrač. Ali ima jedan veliki problem. On će kod nas igrati desno, što ga najviše moguće limitira, zato što je on igrač koji se oslanja na desnu nogu. Mislim i na šut, koji mu je uz brzinu najjača karakteristika. Ako ga hoćemo u rotaciji sa Olajinkom, odličan potpis, vredi i više od ovih para. Desno nam treba neko sa dobrim driblingom i sa dobrom levicom. Ja bih voleo Garea iz Krila, odličan igrač. Na zadnjeg veznog Krunića. em što je odličan, em što je zvezdaš. Uz Drkušića i još jednog špica, ako bi Inter pustio Arnautovića top, ako ne, iz Osijeka Mierez bi dobro legao, to bi trebalo da bude to.
A

Auu

pre 2 meseca

Daj broj od lerdija, keve ti. Pa nije ovo fudbal menadžer... Otišli su Dragović, Milunović, Popović, Bukari, Stamenić, došli su Stojić, Puma, Dalsio, Ilić, Seol. Treba očekivati još jednog golmana, krilo i štopera i to bi bilo to.
@

@eh

pre 2 meseca

Zasto mislis da ce igrati desno? Vec imamo Pumu i Olajinku, obojica mogu da igraju oba krila, Pumi je cak prirodnija pozicija invertovanog krila
I

Inspektor Draguljče

pre 2 meseca

Po meni mu je najveća mana što ima slabu levu nogu, čak šta više gotovo da je ni ne koristi, a ovde je predstavljen kao levonog???

Fear The Beard

pre 2 meseca

Da se ne pravim pametan,za momka sam cuo,ali ga nikad nisam gledao,tako da pojma nemam ni kakav je igrac,ni da li vredi.To sto se Zvezda interesuje,ama bas nista ne znaci,jer smo imali itekakve promasaje,a opet,interesuju se i neki klubovi iz jakih liga,sto bi trebalo nesto mozda i da znaci.Kada smo mi u pitanju,sve je moguce,i da su u pitanju razne zakulisne radnje,kombinacije,da ga kupujemo da bismo ga obrnuli i zaradili,a opet,ponekad i skauting ubode nekad nekog.Doduse,nisu ga preloznali kad je bio u komsiluku,ali opet,mozda je trebala potvrda iz jace lige.Za evro fudbal ova cifra i nije neka,ali za nas jeste.Da li ce on bas da pravi razliku?Ili ce da bude jedan od mnogih promasaja?Verujem da za ove pare mozemo naci igraca na pozicijama koje su kriticnije.Dobrog spica za ove pare mozemo naci,recimo.
L

Larson

pre 2 meseca

Pre promasaj nego pogodak u metu.
R

Rajko car

pre 2 meseca

Levonog krila?! Covek je desnjak,a igra na poziciji levog krila.Na levom krilu imamo 5 igraca,a na desnom umesto Bukarija nikog.Opet ce biti alternativa,izmisljanje tople vode.
.

....

pre 2 meseca

Пума је играо десно крило прошле сезоне
R

Rajko car

pre 2 meseca

Ne lupaj gluposti.Igra levo krilo ceo zivot.
L

Laker

pre 2 meseca

Ovaj je trebao da igra za nasu reprezentaciju, isto i Vasilije Adzic, ja ne znam sta radi FSS
G

GostSaSevera

pre 2 meseca

Zvezda je skromno odradila prelazni rok. Odbrana je gotova Mimović-Spajić-Stojić-Soul i naravno na golu Glazer, špic će biti Šerif, a iza njega Ivanić, za poziciju jednog krila će se boriti Olajinka i Puma, dok će vezni biti Hvang. Potrebne su dve bombe prelaznog roka, pravi zadnji vezni i jedni jako krilo i više nego konkurenta tim za LE i LŠ.
M

Mutommbo

pre 2 meseca

U prošloj sezoni postigao 11 golova i imao 0 aistencija. Češka liga je jača od Švedske i tamo je Piter Olayinka bio najbolji igrač lige 2022/23. pre dolaska u Zvezdu. Ðukanović je na 6 utakmica igrao kao centarfor i zanimljivo da nije postigao ni jedan gol. Ispravka teksta, Viktor nije levonog fudbaler, već izraziti dešnjak i igra na poziciji levog krila.
h

halo

pre 2 meseca

Znači ne žele ni da čuju za 6 od Briža, ali za nas crni petak ponuda samo 4 miliona :D Što se Terzić zaigrao sa bajkama ovo leto
I

Ilon

pre 2 meseca

Darjane daj nekog spica zajebi ostale pozicije
j

jojo

pre 2 meseca

Auuuuuu pa koje ovaj ako boga znate znaci 3500000. Dobar je to procenat 10% iznosi 350000
M

Milonegro

pre 2 meseca

Dje ces u fudbal krsni crnogorce, nije ovo kotrljanje stijena sa Durmitor i Lovcen. Ovdje mora da se trci jadan ne bio.
p

pupi

pre 2 meseca

Dečko taman si došao u normalnu zemlju i šta ti sad treba da dođeš u ovaj raspali projekat?
M

Mladic

pre 2 meseca

Ovo je sve samo ne normalna zemlja. A dečko je tanak,nije ni standardan u Hammarby,a tek je Zvezda za njega Man City.
G

Gostionik43

pre 2 meseca

Ako vec jurimo pojacanje na poziciji Crnogorca, zašto ne Vasilije Adžić? Skoro je izjavio da navija za Zvezdu. I Djukan je odlican talenat i nemam nista protiv njegovog dolaska ali vise bih voleo Adzica, opasan potencijal i mladji 2 god. Zimus se pominjao kao opcija za Juventus, nzm dal je to zavrseno.
t

terza alavi

pre 2 meseca

Terza dovodi igrace samo ja poziciji ugradnje, kad cete ukapirati, sve ostalo je niemu nebitno
Б

Бијело Поље

pre 2 meseca

Прикључио се Јувеу за 2 милиона.
4

4 милиона за овог

pre 2 meseca

Где је играо? Шта је направио? Која му је статистика? Звезда опет срља у погрешном правцу... Пумаа,далсио изгледа нагињу ка рангу ван ла паре,рикардиња,сумаиле и осталих ведете(промашаја) ... Звезда мора да мења курс ако већ да је ове цифре пуно је малдих и бољих играча од поменутих...
k

kikoman

pre 2 meseca

imaš internet da pišeš komentare, a nemaš da pogledaš statistiku...dečko je sjajan, ima 20 godina samo, vredi već 7m na transfermarktu, pritom će lako dobiti državljanstvo i biti bonus...bio bi sjajno pojačanje, posebno zato što je gol igrač i mislim da bi bio odličan i kao špic... od pojačanja su mi želja još Drkušić, Grujić i levi bek, teško ali bi to bila timčina
@

@Кикоман

pre 2 meseca

Д,а имам интеренте. На том интернету се о сваком пише па ако је заиста добар писали би и о њему.. А не пишу! Батали те приче за 4 милиона пуно је бољих африканаца, јужноамериканаца а не неке непознанице из шведске лиге...
@

@kikoman

pre 2 meseca

Da vredi 7 mil nebi se hamarbi oremisljao da vam ga da za 3,5 , ajde ne k£n@j tu
М

Ма тебра

pre 2 meseca

Видиш да лик прича глупости... Каже бонус играч, таквих играча Звезда има за извоз.. Дрга ствар и ако се гледа као бонус, гледа се као бонус странац.. Играо је у цг Звезда га није приметила сад га као примећује него чисто прање пара исто као са сремчевићем и кабићем.. У осталом букари је играо у тренчину а ндијае у ријеци ако гледамо Звездин сакутинг може се рећи да ту раде нестручни људи..
G

GostSaSevera

pre 2 meseca

Ako Radonjić već neće ne treba ni trenutka da čekamo, već da daju pare za ovog momka. Može biti bonus u startnoj postavi, nije loša liga iz koje dolazi i podmladimo ekipu. Mnogo znači kad imaš 2 bonusa u startnoj, a ne da kombinuješ i da 2 igrača u našoj ligi vise. Na sve ovo nek daju pare na zadnjeg veznog, pravog i Ilić golman kao rezerva i rezervni špic.
d

dzonioi

pre 2 meseca

Od jutros intrrnet navijaci zvesde su botovali protiv ovog i protiv Radonjica u prevodu njima niko ali niko ne odgovara oni zive u svetu menadzera gde treba da dovedemo krilo Reala... teska bolest je zahvatila razmazene navijace zvezde ,postali su sramota zvezde
E

Ejj

pre 2 meseca

Dovedite Radonjica za duplo manje i zavrsite pricu , Dosta je bilo ovih gluposti
G

GostLazar

pre 2 meseca

Pa sta znam, volim Radonju, voleo bih da se vrati, ali mogli bismo pokusati i sa ovim. Ima 20 godina, ako kazu da je okej, mozda da probamo. Radonja ima 27 godina i vec ga znaju u Evropi kao lencugu (iako ga volim, tako je). A ovog momka ne znaju, ako bi odigrao par utakmica dobro, mozda bi nam doneo nesto i po pitanju rezultata, a i novcano, kao Stamenic npr.
l

lol12

pre 2 meseca

Stamenic je dosao za dz i prodat je za 5,5M.Da li neko moze garantovati da ce se ovaj decko moci prodati za toliki novac da pokrije transfer+platu+nekih par miliona zarade?Setite se Motike i kakav je hajp bio i na kraju ogroman promasaj i finansijski gubitak.Radonjic je proveren igrac i bio bi najbolji igrac Zvezde.Kao sto se spocitavao povratak Kataia nakon neigranja u Alavesu i odlaska u MLS a Katai je 3 puta veca lencuga.
N

Nik Sloter

pre 2 meseca

Radonjic bi najradije potpisao za Fristajer splav.Ko ce to disciplinovati? Decko ima problem sa glavom . Pokojni Kosanovic je puno radio sa njim dok je bio pomocnik Miloju,ali sad ga ne bi niko doveo u red.