Hamarbi traži 4.000.000 evra za Đukanovića, Zvezda nudi manje i uzda se u pritisak igrača

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 16:21

Na Marakani vrlo zainteresovani za reprezentativca Crne Gore

Vest su prvo „prokljuvile“ kolege iz Švedske, uz podatak da je Crvena zvezda povukla konkretan potez i na adresu Hamarbija poslala ponudu od 3.000.000 evra za reprezentativca Crne Gore Viktora Đukanovića.

Ne kriju na Marakani da im se dopada potencijal levonogog krila, ali su svesni da će borba za Viktora Đukanovića biti jako težka. Ne samo zbog interesovanja drugih evropskih klubova (pominju se Lacio, Briž i Komo), koliko činjenice da su ljudi iz Hamarbija vrlo rigidni pregovarači. Prosto, švedski klub živi samo i isključivo od prodaje igrača i ne namerava tako lako da spusti cenu za momka rođenog 2004. godine, koji se već dokazao u Alisvensku.

Izabrane vesti

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta Hamarbi za Viktora Đukanovića traži nešto preko četiri miliona evra. Crvena zvezda sa druge strane nije spremna da ide tako daleko, i bivšeg člana Budućnosti učini jednom od najskupljih investicija u istoriji Crvene zvezde, tačnije trećim najskupljim igračem posle Hvana i Šerifa Endijaja.

Međutim, veruju na Marakani da bi mogli da se na kraju izbore za potpis Vladimira Đukanovića. Tačno je da su se o crnogorskom biseru raspitivali Briž, Lacio i Komo, ali izgleda da je Crvena zvezda prva povukla konkretan potez. Odnosno poslala ponudu. Ostali čekaju. Kao na primer Briž koji je želeo da dobije Đukanovića na jednogodišnju pozajmicu uz otkupnu klauzulu.

Prema pojedinim informacijama Viktor Đukanović ima želju da se preseli u Ljutice Bogdana, pre svega zbog evropskoh izazova i potencijalnog igranja u Ligi šampiona. Čak se spominje mogućnost da Crnogorac, rodom iz Nikšića, izvrši blagi pritisak na rukovodstvo Hamarbija.

Kocka je bačena, ali je potencijalni transfer daleko od realizacije. Bar za sada.

Sportski sektor Crvene zvezde već dugo na oku ima Viktora Đukanovića. Pominjalo se njegovo ime u Ljutice Bogdana i tokom 2023. godine, kada je na klupi crveno-belih sedeo Miloš Milojević.

Đukanović je 2017. godine bio na kampu FS Srbije održanom u Staroj Pazovi, zajedno sa još 25 vršnjaka među kojima su bili Vanja Vlahović, Samed Baždar, Luka Stojanović...

Za prvi tim Budućnosti debitovao je sa 16 godina i već u prvom nastupu, protiv Bokelja, postigao gol, pokazavši da je u pitanju zaista veliki talenat.

Crvena zvezda je tokom leta osvežila ekipu dovođenjem Pume, Seola, Stojića, Anana, Ilića, Dalsija i Jovanovića, a ukoliko bude postignut dogovor sa Šveđanima, njima će se uskoro pridružiti i Viktor Đukanović.


tagovi

Viktor ĐukanovićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara