Komentari na vest

Gvardiolina verzija priče o kornjači i zecu: Siti vezao dva poraza posle osam meseci

J

Jaffa keks

pre 7 meseci

Pisao sam vec kako je Junajted pod Solkjerom imao dusu i kako su zaista bili i nama ostalima zanimljivi za gledanje. Pisao sam isto kako Ronaldo nije bio problem i da je Ten Hag prosle sezone imao donekle srecu da se kockice poslozile i da su Rasford, So, Kazemiro, Lisandro imali nikad bolje sezone i da samo mogu gori da budu. Na kraju sta se ispostavilo? Rasforda nigde nema. "Najbolji igrac lige" odigrao 3 meseca dobro i imao losiju sezonu od "propalog" Salaha. Teh Hag se posvadja sa kim je mogao. Imaju i drugi timovi razmazene igrace, teske licnosti, ali nesto ne vidim da drugi treneri ovako dobro vode situaciju. Pisali smo svi kada je proterao Ronalda da je lik samo vezbao strogocu. Na kraju, kad se realno pogleda, Rasford, u koga se kuni navijavi, jos manje doprinosi timu od tog Ronalda koga pljuju i dan danas. Razlika, razlika je sto Ronaldo imao 37 godina dok drugi u vrhuncu karijere. To jos tada pokazivalo koliko je veliki strucnjak Teh Hag. Drago mi je samo sto ljudi konacno vide pravo stanje stvari i sto se pokazuje ko prava zrtva u celoj prici. Pravicete Solkjera od blata. Kakav god bio, tim je bio tim i bilo je uzivanje gledati ih. Sad? Sad ne mogu da ih smislim. Kao navijac Arsenala pisem.
K

Karlach

pre 7 meseci

Ja recimo Arsenal i odvratnog Artetu ne mogu da smislim, subjektivnost je čudo.
J

Jaffa keks

pre 7 meseci

Komentar je objektivan koliko god ti mislio drugacije. Taj Solkjer je dobijao sve timove iz velike sestorke, a imao je mnogo losiji tim od ovog trenutnog. Slobodno idi pogledaj imena koja igrala u tom timu i koja igraju sad i uporedi kvalitet. Dobijao je timove sa Mektominijem i Fredom samo da te podsetim. Koliko vas moze da ocekuje da Junajted udje sada u utakmicu sa npr Sitijem i da ocekuje pobedu? Sa Solkjerom su uvek imali sanse i igrala se igra. Sad samo bunkerica. Jedan tim poput Junajted igra bunker u derbijima, a ulozili para koliko hoces. Ne racunam prosle sezone pobedise ih na sudijsku gresku. Ono je ofsajd kako god da okrenes.
T

Trololo

pre 7 meseci

Au druze, pa bas pod Oleom se igrao bunker i igra na kontru. Ja je znam sta si ti gledao. Igre nije bilo uopste. Sada se ipak nesto pokusava, ali je realizacija 0. Das 80 miliona za spica koji ne garantuje golove, strasno... dovedes Maunta koji je nepotreban, a propustis recimo Maddisona. Sto se Rasforda tice, ne verujem da iko misli da je igrac svetske klase. Prosle sezone je to zamaskirao golovima, ali jako sebican igrac (ili jednostavno ne vidi igrace oko sebe). Salah iako je bio sebican prethodnih sezona, makar je redovno davao golove. I da, sto se pobeda protiv top timova tice, dobijao ih je i Ten Hag prosle sezone, tako da ne znam o cemu pricas. Pali su i Arsenal i Siti i Liverpul. Dok je Ole i svakako gubio takve meceve, sto je sasvim normalno.
m

mashala

pre 7 meseci

Mislim na junajted naravno.
m

mashala

pre 7 meseci

Protiv brajtona rastureni,redakcija ne pise clanak! Dobili barnlija odma tekst...danas opet poraz clanak nema )))))) redakcijo,zelim vam mnogo ovakvih dana ako je sa navijacke strane. I njima . Poz
L

Lignjoslavov plankton

pre 7 meseci

Čekamo tekst o Junajtedu i nedosuđena dva penala za Palas, zbog igranja rukom Amrabata i Megvaje. Ni VAR se nije gledao. Svu pomoć imaju i opet ništa.
K

Karlach

pre 7 meseci

Čist penal za United nije sviran zbog ruke, jel vi samo selektivno zadržavate informacije u mozgu, ne možete više od toga?
S

Sivonja iz RS

pre 7 meseci

Oba kluba iz Mančestera crvenih ušiju, ako ako... Junajted nema šta tražiti, ništa ovo ne valja. Niti im je ova ekipa dobra, niti imaju perspektivne mlade igrače, pa da se imaju čemu nadati.
S

Saša_PFC

pre 7 meseci

Sada mozte navijaci C.Zvezde da vidite gde vam se klub nalazi kada ste protiv drugog tima City-a imali posed lopte 25% i 36 suteva prema vasem golu.Čista sreca vas je spasila i ocajna forma rezervnog sastava Mančestera od jos jedne šestice.
R

Raffa

pre 7 meseci

Sasa ja ne znam sta si ti gledao,ali Zvezda je igrala protiv najjaceg sastava Sitija.Tu je bio Bernardo,Rodri,Grilis...za razliku od ovog poraza od Vulfsa.Tvoj klub koji tek ove godine ima neke sanse da titulu je petardiran od strane Danskih ribara i ti si nasao da komentarises poraz od sampiona Evrope.
T

Twix

pre 7 meseci

Sve je pod kontrolom. Ne moze FA da dozvoli da im se liga pretvori u farmersku ligu. Nothing to see here.
K

Kraj price

pre 7 meseci

Kovacic nije kvalitet ni za Sitijevu rotaciju, a kamoli dostojna zamena za Gindogana.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Lik zavisi od igrača. Čim par bitnih fali, Siti gubi, tako je bilo i sa ostalim klubovima Pep Prevariole.
S

Svasta Bog stvori

pre 7 meseci

Legendo koji klub i trener ne zavise od igraca, sta valjas gluposti?
I

I am not

pre 7 meseci

Ma nemoj mi reć, od koga je zavisio bilo koji veliki trener?
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Zavisi od glavnih igrača, ne zna igrati s onim što ima. Vidjelo se protiv Njukasla, a sad i protiv Vulvsa. Pravi se ti pametan koliko hoćeš "legendo"
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

A da ti odgovorim na pitanje koji trener: Aleks Ferguson, samo pogledaj s kakvim igračima je osvojio zadnju titulu. Da ih je Gvardiola vodio, ispali bi u Championship.
p

pero8

pre 7 meseci

zvezda..do sada sam mislio da trener zavisi od redara..svasta mozes nauciti
A

Aj realno

pre 7 meseci

Sabanoti ne vadi se, ni jedan trener ne zna igrati sa onim sto ima nego sastavlja tim kako misli da treba, da postoji jedan koji zna tako(sa onim sto ima) ne bi dovodio igrace.
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Ja sam reko da City vise nije tako dominantan A da su Arsenal i Liverpool ove Sezone bas gladni. Mahrez i Gündogan su bili naj bolji igraci prosle Sezone + De Brujne povredjen. Jeste da su lepo i dobro kuppvali :Kovacic,Nunes,Doku i Gvardiol ali trebace im vreme. Za Jesusa i Zincenka mislim da ako se nisu pokajali prosle Sezone ove jesu Sigurno !
c

cjepka123

pre 7 meseci

Čuj očitao lekciju Vulverhempton....a šutnuli dva puta u okvir gola 😂
D

Dragan VG

pre 7 meseci

Nadam se da ce ovaj, pariski, londonski i svi ostali vestacki projekti da propadnu. Zelim im to od srca.
h

haland

pre 7 meseci

Je krauc a alvarez je anri tako nekako
m

mi smo

pre 7 meseci

pobedili prvo poluvreme..dva boda smo sobili
V

Vare

pre 7 meseci

Ajmo liverpul do titule
K

Kuku lele

pre 7 meseci

Siti je u krizi od meča sa zvezdom. Tamo je trebalo deset dati i nastaviti golgeterski niz, a ovako muče se sa realizacijom
p

pero7

pre 7 meseci

kada sam govorio da siti nije bio losiji deset godinammKao Zvezda...otisli im nosioci ..neki povredjeni..dok se ne vrate Kdb..rodri..silva..stons prosecna ekipa..ne vidim da Haland dominira.
s

stankelitza

pre 7 meseci

Zvezda ih izmorila
B

Babaroga

pre 7 meseci

Siti bez De Brujnea ne može da se sastavi
V

Venom

pre 7 meseci

A pre ovoga su imali 6 pobeda iz 6 utakmica u PL bez njega
B

BoNaZa23

pre 7 meseci

nije to samo do de brujnea, fale stons, silva i rodri, malo je i do njih
d

dadobob

pre 7 meseci

Rodri nije ni svjestan koliko je ukanalio ekipu sa svojom gluposti. Haaland opet odsječen, Wolvesi su fenomenalnom kretnjom zatvarali bilo kakve opasne pravce prema svom golu. Doku i Alvarez jedini nešto kreirali i igrali, ovo ostalo tromo, bezidejno. Bit će zanimljivo, idućih nekoliko kola imaju teške utakmice, vidjet ćemo kako će ovo proći...
E

EA7

pre 7 meseci

Sad mi je još više žao što letos Inter nije iskoristio 4 kolosalne šanse u finalu Lš i ugasio ovaj veštački projekat.
A

Azzu

pre 7 meseci

Nije Srbija igrala finale.
O

Ogi1410

pre 7 meseci

Ne može svako da podigne zlatni pehar... moraju i oni nekad da kiksnu...
Y

Ya i ti

pre 7 meseci

Nista strasno malo promesao sastav zbog ls a i povreda i splet nesrecnih okolnosti u vidu ranog autogola pa i pored dominacije desio se ovakav dan.Dobro za konkurenciju i da gledamo trku sa vise ekipa.
s

simplon

pre 7 meseci

Septembar je ljudi, Siti moze do decembra da igra toplo-hladno, a onda dignu formu u prvenstvu i to je to.