Dušan Vlahović (Reuters)
Dušan Vlahović (Reuters)

Gvardiola ušao u igru: Vlahović duplo jeftinija investicija od Kejna

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.08.21. | 18:19

Dopisnica Rai-a iz Firence tvrdi da su Građani u direktnom kontaktu sa srpskim špicem i da su spremili 80.000.000

Evo bombe sa Apeninskog poluostrva. Dušan Vlahović je poslednjih dana na meti Totenhema, odnosno Atletiko Madrida, ali ako je verovati Sari Meini, novinarki toskanskog ogranka televizije Rai, koja ima ozbiljan uvid u dešavanja u Fiorentini, Mančester siti je od danas u pol poziciji za potpis srpskog napadača.

Dakle i Pep Gvardiola je u igri, a čelnici Građana su odlučili da maksimalno ubrzaju aktivnosti, te su već u direktnom kontaktu sa reprezentativcem Srbije i diskutuju o ličnim uslovima. Kako su Totenhem i Atletiko već ponudili po 70.000.000 evra, očekuje se da će šampion Engleske ostaviti konkurenciju iza sebe sa blizu 80.000.000 evra uključujući i potencijalne bonuse.

Izabrane vesti

Sada već deluje sasvim izvesno da će Vlahović ovog leta napustiti Artemio Franki jer još nije postignut dogovor sa Fiorentinom oko produžetka saradnje. Klub je ponudio 3.500.000 evra godišnje, plus 500.000 kroz bonuse, ali su mendažeri nekadašnjeg špica Partizana tražili ekskuluzivno pravo da naredne sezone sami završe transfer svog štićenika u redove nekog evropskog velikana, odnosno debelu proviziju.

Mančester siti je pokriven maltene na svim pozijama osim u špicu gde nakon odlaska Serhija Aguera raspolaže jedino Gabrijelom Žezusom. Kako pregovori sa Totenhemom (čitaj: Danijelom Levijem) stoje na mrtvoj tački, Građani ne žele da stvari prepuste slučaju, odnosno krenuli su da sami raspliću konce sopstvene sudbine.

Razume se, Vlahovića vide kao prvu napadačku opciju koja bi ih novčano izašla bar duplo manje od onoga koliko prvi čovek Totenhema ceni reprezentativca Engleske.



tagovi

Mančester SitiDušan Vlahovićletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara