Dušan Vlahović (Reuters)
Dušan Vlahović (Reuters)

Atletiko ima 14 dana da napravi čistku za Vlahovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.08.21. | 14:05

Očekuju se odlasci nekolicine igrača iz Madrida

Još dve nedelje ima Atletiko Madrid da završi transfer najvećeg pojačanja ovog leta – Dušana Vlahovića!

Iako i u Totenhemu čekaju rasplet sa Harijem Kejnom posle kojeg bi mogli da krenu po srpskog napadača, Atletiko je trenutno favorit za dovođenje Vlahovića. Brojni ugledni mediji su još juče otkrili da je Atletiko pristao da plati 70.000.000 evra plus bonuse. Takav je načelan dogovor za koji treba da se ispune dva uslova.

Izabrane vesti

Prvo Atletiko treba da se reši nekih igrača, da rastereti budžet i obezbedi mesto za igrača sa pasošem van EU. Potom na sve treba da pristane gazda Fiorentine Roko Komiso. Njegovi direktori su već pristali na ono što je Atletiko predložio i ubeđuju ga da i on uradi isto.

Za početak je neophodno da se Atletiko reši nekih igrača. U prvom redu su to: Santjago Arijas, Ivo Grbić, Markos Paulo, Ivan Šaponjić... Za sada postoje dobri izgledi da se to desi.

Juče je potvrđen odlazak Manua Sančeza u Osasunu. Brazilsko krilo Markos Paulo je na meti Bordoa i pregovori idu u dobrom smeru. Hrvatski golman Ivo Grbić je nadomak potpisa za Lil gde bi trebalo da zameni Majka Menjana. Pregovori dva kluba su u završnoj fazi... Čeka se još klub za Ivana Šaponjića na kojeg Simeone takođe ne računa. Problem je i Arijas koji je potpuni višak na desnom beku pored Tripijera i Vrsaljka, a zauzima mesto igrača van EU.

U Atletiku se nadaju da će sve pomenute operacije biti uspešno zavrešene narednih dana i da će Vlahović za 70 i kusur miliona sleteti u Madrid poslednjih dana prelaznog roka. Čak i ako se tu nešto izjalovi, Atletiko ima B opcije u vidu Rafe Mira (Vulvsi) i Maksija Gomeza (Valensija).


tagovi

Dušan Vlahovićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara