Komentari na vest

Gvardiola našao levog beka: Nije Kukurelja, al' je đak La Masije i košta pet puta manje

A

Azzu

pre gotovo 2 godine

Odličan mladi igrač, brzina i snaga Walkera i tehnika Cancela. Bit će zanimljivo vidjeti ga kako će se uklopiti, ako ostane u timu Citya. Cuccurela je bolji igrač ali onu cijenu bi samo lud platio.
I

I

pre gotovo 2 godine

Lepo poslovanje ove godine, ali svakako da je znao da ce cena Kukurelje otici duplo gore, ne bi prodavao Zincenka, koji im je bio proveren, ne sumnjam. Ovako su sada morali nesto da urade, a da ima smisla.
P

PDK

pre gotovo 2 godine

Mlad, relativno jeftin....nije u dva kluba uspeo bljesnuo u Belgiji. Realno u ovom trenu losiji od Zilincenka koji je otisao, ali uz kvalitetan rad i volju (koju je za MC Zilinceko izgubio) moze da bude solidno resenje. Steta za Mendija zaista...glava...
G

Gost001

pre gotovo 2 godine

Ovaj Gvardiola je majstor da za*ebe druge klubove da preplate igrace.Secam se kako je nalozio Junajted da ce kupiti Freda i Aleksisa Sanceza i onda ih Junajted preplatio.Isto takva situacija za Ronalda.Sad je natjerao Celsi da istrese 70 miliona za beka sa jednom dobrom sezonom u PL
c

cfc

pre gotovo 2 godine

Ajd ne lupaj. Cucurela je fantastican igrac. Samo sto ne vredi te pare. Ali oni su to platili da se obezbede za buducnost. O levom beku ne razmisljaju narednih 10 godina.
G

Gvardiola je

pre gotovo 2 godine

Ulagao u startu,sad ne placa mnogo a zaradjuje stotinama miliona na transferima...
G

Gost344

pre gotovo 2 godine

Al siti dobro radi posao ovo leto, mnogo dobro organizovan klub, svaka im cast.
B

Bera995

pre gotovo 2 godine

naci nije vise vestacki?
G

Gost344

pre gotovo 2 godine

Nije ni bio vestacki