(©Reuters)
(©Reuters)

Gvardiola izaziva Flika i Bajern: Pozvaću Mesija da igramo za 7. trofej (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.02.21. | 10:45

Strateg Mančester Sitija čestitao je Bavarcima na osvajanju Svetskog klupskog prvenstva

Minhenski Bajern je golom Benjamina Pavara srušio Tigres (1:0) i postao planetarni šampion. Bavarci su se okitili šestom titulom i tako zaokružili fantastičnih godinu dana.


Izabrane vesti

Sastav Hansija Flika osvojio je Ligu šampiona, nemačko prvenstvo i kup, Super kup Nemačke i Evrope pre nego što se popeo na tron na Svetskom klupskom prvenstvu odigranom u Al Rajanu. Bajernu je pošlo za rukom da objedini šest trofeja, a prethodno je to učinila samo Barselona 2009. godine sa Gvardiolom.

Pep Gvardiola čestitao je Bavarcima na čijoj klupi je sedeo od 2013. do 2016. godine i izazvao Hansija Flika na okršaj najboljih generacija za 7. trofej.

“Velike čestitke čitavoj Bajernovoj porodici na ovom sjajnom uspehu, a najviše Hansiju i igračima. Jako sam ponosan na njih. No, želeo bih reći Hansiju da je Bajern druga ekipa koja je osvojila šest titula u godinu dana. Pre vas to je ostvarila druga ekipa - Barselona. Mogao bih nazvati Mesija i ostale, pa da odigramo za sedmi trofej, ha? Vi recite kad i gde, a mi ćemo doći”, rekao je Pep Gvardiola.



tagovi

Pep Gvardiola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara