Komentari na vest

Grom iz vedra neba: Liverpul krenuo po Kjezu!

L

Luzerpul

pre 16 dana

Covek ce unistiti karijeru ako ode u Luzerpul.
M

Mgk

pre 17 dana

A lupali ste mi minuse kad sam rekao da ce Liverpul da dovede samo dva igraca i da ni jedan nece da bude igrac za prvu postavu. Ako ne ode Gomez do kraja prelaznog roka bukvalno svaka pozicija je popunjena i dovodjenje igraca bi bilo samo gomilanje i oduzimanje minuta igracima koji su zasluzili svoju sansu. Pre svega tu mislim na Eliota i Dzonsa. Prebacivanjem Gravenberha na 6 i ta pozicija ostaje pokrivena sa dobrom zamenom u vidu Enda, a po potrebi tu mogu da igraju i McAlister a i Dzons. Dobro je to skockao Slot, vidi se da ima znanje i da zna sta hoce i ne bi me iznenadilo ako Liverpul ove sezone napravi iznenadjenje u nekom takmicenju. Samo da svi ostanu zdravi i nebo je granica.
E

Enfild

pre 17 dana

voleo bih videti dusana vlahovica u livpool
g

ghost11

pre 17 dana

Kjeza je odličan igrač, ali jednostavno kod Alegrija bi i Mbape bio loš
d

ddddddddd

pre 17 dana

Mislim da livpool nije dao zadnu rec sto se tice prelaznog roka bice jos pojacana
E

Enfild

pre 17 dana

Mozda ce biti bolju u relazaci od Darvna nuneza od 10 sansi nuez iskoristice 3 ili 4
П

Пантела24

pre 17 dana

Читам коментаре и не верујем...Могу да довести и за џабе, кад нема сврху, јер шта вреди да уђе као бекап кад ништа неће донети, тако смо прошли и са оним из Барсе (Јувентуса) који није одиграо утакмицу... Боље да пусте неког клинца...Овај је у ужансној форми...Надам се да од овог трансфера неће бити ништа искрено...Спортски поздрав!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 17 dana

Ja sam simpatizer Liverpula, ali sam siguran da Kjeza nije igrač za Liverpul, jedino što je dobro , je to što je jeftin, sve ostalo je loše . On je jednostavno mnogo slabiji igrač od svih Liverpulovih napadača.
M

Maestro

pre 17 dana

Decko je i dalje ostao na nivou velikog potencijala koji nije i verovatno nece pretociti u kvalitet,jer nema kontinuitet, glavu,mentalitet,nema telo,sklon je povredama i zato ga Liverpul i dovodi kao jeftinu back-up opciju....
R

REDSI

pre 18 dana

odličan igrač,za te pare i da se pogrijeeši,ali treba štoper,ako dovedu Mateusa Nunjeza i štopera uz Kijezu,dobar prelazno na kraju i ekipa top !
a

abcd

pre 18 dana

Tesko je dovesti boljega igraca za manje para a da pristaje ulaziti sa klupe, pri tome moze igrati i lijevo i desno i prosle sezone ja zabio 10-ak golova u ekipi koja ne igra napadacki fudbal, nije nesto puno ni utakmica propustio, mislim oko 9-10. Iskreno mislim da se on bolje uklapa u ovaj sistem od 10-12 mil nego Darwin od 80 mil
A

Aleksejko

pre 18 dana

Ovde Arsenal osvaja titulu vec pocetkom aprila, Siti ce malo da se buni, mozda Celsi ako na neki nenormalan nacin nadje prvu postavu i jos par igraca ostalo katastrofa.
T

Tttu

pre 18 dana

I ako pređe neće se dugo zadržati,ne trpe u liverpulu šetače po terenu

Mr 007

pre 18 dana

🤣Ovi iz Juventusa su pukli skroz,oterali su Dibalu i Kjezu,jedina dva igraca svetske klase.
R

Rapid

pre 18 dana

Au au pa kako da niko jači od rome ne uze tog igrača svetske klase
r

redmi

pre 18 dana

Kjeza je nivo Berardija, Raspadorija i tako nekih. Dakle ni blizu svetske klase. Dibala dok se nije povređivao je bio najbolji igrač Serije A, što Kjeza nikad nije mogao biti.
D

Delija RS

pre 18 dana

Kijeza je odličan fudbaler, u odbrani sklonom Juventusu nije imao partnera za igru, momak je suvo zlato, brzina, dribling, srčanost...budući kapiten Italije!
J

JVPS

pre 18 dana

Gledam sad ove klince afrikanere na levom boku. Spakovali su 3 gola, a nisu se ni zadihali. Videćemo u nastavku sezone, ali deluje da je Mota odličan trener. I da je u pravu kada ne vidi Chiesu u svojoj ekipi.
A

Auuux

pre 17 dana

cabal kolumbijac, mabangula belgijanac (vjerovatno sa afričkim korjenima, ali pitanje je da li je ikad vidio afriku) što se tiče kijeze ako se po jutru dan poznaje ispada da je mota bio u pravu, iako je licno ga smatram bombom od igrača. u liverpulu će se sigurno uklopiti a dobiće ga za male pare. sve i da ga odluce prodati za 2 ili 3 godine sigurno ce im se sa finansijske strane isplatiti
D

Digimon

pre 18 dana

Simpatizer sam Liverpoola, ali talijanski igrači i Redsi nisu dobitna kombinacija. Primjera radi, Aquilani, Balotelli i Borini.
A

Apokalipsa-stipsa

pre 18 dana

Slazem se. Sam po sebi Kjeza nije za Liverpul. Nije taj kalibar. Mislim da mu u prilog ide cena, ali nece nista taj uraditi u Liverpulu ako predje.
Z

Zaza Paculia

pre 18 dana

Sve se slazem sa tobom, ali ovo nije Liverpul u kojem su oni igrali, pritom, Kijeza je svakako nivo i klaza iznad, jedna od retkih kojima stil Liverpula odgovara, mnogo tranzicije i brzog napada. Liverpul je po meni morao da napadne Simonsa za budućnost, zadnji vezni PSV-a i Holandije, Shauten je ozbiljan igrac na toj poziciji za realno male pare, ima iza sebe SERIU A, taktički je dosta dobro potkovan, odlicno je postavlja, a ima i sut iz daljine.
j

jovanczv

pre 18 dana

Vlahovic procvetao bez njega, 20 komada ove sezone ako ne bude povreda
r

redmi

pre 18 dana

Ovo je super za Juve, otarasiće se skupog i nikakvog Kjeze. Djuntoli sila si!