Grobari složni: Uprava, napolje!

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.08.22. | 20:53

A igračima i trenerima podrška

Treneri umeju da kažu kako će otići čim čuju takav zahtev sa tribina. Za rukovodioce Partizana izgleda važe drugačija pravila. Svi koji su došli na stadion negoduju, a oni se i dalje drže za fotelje kao da su se s njima srodili.

Čelnicima crno-belih navijači su okrenuli leđa. I to – svi. Bez obzira da li stacionirani na jugu, istoku ili zapadu. Svako je imao identičnu poruku pola sata pre početka revanša sa AEK-om. Da se sklone. Razloga je toliko da ni 90 minuta utakmice sa predstavnikom Kipra ne bi bilo dovoljno da opišu gnev publike prema predsedniku Miloradu Vučeliću, generalnom direktru Milošu Vazuri i njihovoj sviti u loži na zapadnoj tribini.

Izabrane vesti

Horsko pevanje „Uprava, napolje“, započeto iz grla najvatrenijih pristalica, pratili su gledaoci na preostale dve tribine (na delu severne bili stacionirani gosti), a nije bio baš čest slučaj u prošlosti da Grobari složno poručuju čelnicima da se sklone. Štaviše, koliko su navijači rezignirani potezima vrhuške videlo se po velikom broju majica na kojima je pisao isti slogan: „Uprava, napolje“.

Zanimljivo, nadležni iz kluba pred ovaj meč odlučili su da takozvanu dečiju tribinu pomere bliže centralnim ložama, što su najvatreniji navijači prokomentarisali transparentom: "Nemate sramotu ni stid, decu koristite kao živi zid".

A da je ambijent na revanš utakmici trećeg kvalifikacionog kola za plasman u Ligu Evrope bio naelektrisan svedoči veliko prisustvo bezbedonosnih snaga, policije, žandarmerije, redara...

Odavno ovako nije bilo u Humskoj.

Mada, odavno nije bilo ni oko 10.000 navijača da, bez obzira šta mislili o ljudima u foteljama, podrže igrače i trenera Iliju Stolicu. Njima tokom zvaničnog predstavljanja i zagrevanja samo aplauzi i ovacije.

I to je Partizan.


tagovi

Liga Evrope

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara