Grafičar aktivirao bombu: Stiže Srbin iz Monaka

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.07.24. | 18:24

Dejan Kuzmanović bi trebalo da potpiše za Zvezdinu filijalu

Profilisao se Grafičar prethodnih sezona kao razvojni klub, ne samo kada su u pitanju mladi igrači Crvene zvezde. Iskorak na Topčiderskoj zvezdi napravio je štoper Falu Fol koji je za 500.000 evra prodat Remsu. Bilo je još atraktivnih igrača, a očigledno je da su u redovima Zvezdine filijale rešili da slede taj put.

I u narednoj sezoni Grafičar će biti sastavljen od igrača ponikli na Marakani, ali su ovog jula u redovima Ljubičastih rešili da aktiviraju pravu bombu. Dres Grafičara uskoro bi trebalo da zaduži Srbin rođen u Lionu, sa zavidnim stažom u omladinskoj školi Monaka, Dejan Kuzmanović.

Izabrane vesti

On već radi pod komandom Marka Neđića, što negde nagoveštava da bi Grafičar mogao dac dobije pojačanje. Gledajući CV veliko pojačanje, koji bi u redovima Ljubičastih mogao da napravi iskorak.

Kompletnu omladinsku školu Dejan Kuzmanović je prošao u Monaku. Igrao je za mladi tim Kneževa, koji nema zvanično takmičenje.

Kuzmanović je štoper rođen 2004. godine. Pre nekoliko godina imao je poziv mlađih francuskih selekcija, ali se odlučio za Srbiju. Bio je na spiskovima selektora omladinske selekcije.

U aprilu ove godine francuski mediji su pisali da su za Dejana Kuzmanovića zainteresovani Servet, Šturm i Cirih. Međutim, očigledno je da je Srbin iz Francuske želi da se afirmiše u dresu svojih predaka.

„Ponosan sam što kada me upoređuju sa takvim igračem kao sto je Vidić. On je bio jedan od najboljih igrača sveta na svojoj poziciji i moram se truditi svakog dana da bi postigao takav nivo. Nemam fudbalskog idola, ali igrači kao Sergio Ramos, Nemanja Vidić i Branislav Ivanovic me inspirišu. Ako Bog da, nadam se da ću jednog dana doživeti karijeru kakvu su oni imali“, rekao je svojevremeno Dejan Kuzmanović.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Dejan Kuzmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara