Komentari na vest

Grad mode - prilika da se isproba najskuplje odelo i promoviše domaća proizvodnja

z

zvazdan

pre 13 minuta

ali da kvota na "Tekstilac " protiv " Partizana" bude 11 a kvota na "Zvezdu" 19, hej 19 ...u LS.
+

+

pre 3 minute

Da je Partizan umesto Zvezde, bila bi 50...
G

Gorostas

pre 31 minuta

Zvezda i da pobedi. Pa šta? Svakako odmah nakon utakmice to je prošlost. Samo je Željo Obradović veliki u svakoj sekundi okacio sam sliku umesto ikone posto nisam krsten
G

Gorostas

pre 44 minute

Ovo je neinteresantno, interesantna je bila utakmica Fulama i igra Sašo Lukića.
J

Jaa

pre oko 1 sat

A dobice barem 3 gola.
B

Bolest

pre oko 1 sat

Mogu da odigraju 90 minuta u jakom ritmu sigurno, fizički dobro stoje a imamo i dobre izmene koji mogu da nastave, ali da li će to biti dovoljno to ćemo tek da vidimo. Sreća prati hrabre!
l

lool

pre oko 2 sata

Dosli smo gde smo hteli,u drustvu smo kom pripadamo...kako bude,sta sad.A grobarima je trebalo da damo deset .Oni i dalje pricaju nesto...neverovatni su
c

cuj njega

pre oko 2 sata

jedan juce se izlupetao kako kvota od 1.20 je zbog toga jer zvezda jelte ne igra u regularnom prvenstvu i ostale nebuloze evo kvota na Slovan i Young boys 1.05 kakvo li je njihovo prvenstvo pitam se?
D

Dejanii

pre oko 2 sata

Bolje je da nas odvale 3:0 , nego da izgubimo 1:0 ili 2:1 pa da govorimo da smo bili dobri i da smo mogli dati gol. Gori je taj poraz nego kada znaš da si definitivno izgubio..
P

Popaj55

pre oko 1 sat

To je mentalitet vas partizanovaca :'D
m

milisav kekez

pre oko 2 sata

večeras imter će dadne sedam komadi zvezdi tose zna zvezda će ove sezonu da primu pedest golivi u grupi će služu za popravljanje go razliku prišle sezonu su zauzeli poslednjo triesdrugo mesto na tabelo od svih ekipa u evropu sada će bidnu još lošiji u evropu nemaju sudije iz našu lige da im sfiraju penali uvek kad imje gusto i da im priznavaju golovi iz opsajdi sada ću otidnem u kladilicu da uplatim pedeset dinara daće bidne sedam golovi i ću gledam utakmicu i da se smijem da ih punu sa golovi ahahaha ahahaha
X

XXL

pre oko 2 sata

Nemoj da gledaš večeras Zvezdu u LŠ. Idi u večernju školu da se opismeniš jer ti školu ni na slici nisi video.
r

rrrr

pre oko 1 sat

Jesu li ti roditelji na sloboo,ovo što su učinili sa tobom je zlocin.
I

Iron

pre oko 1 sat

..овако писмено и надахнуто пише прави, нормалан, навијач партизана...кад су нормални овакви сад замислите како изгледају они ненормални...

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Protiv jakih protivnika Miloje uvek igra isto, bunker pa na kontru, nema tu nekih iznenadjenja. Levo ce Milsio ili Olajinka, desno Silas i napred Ndiaje da pokusa da zadrzi loptu kad je budemo nadimali iz odbrane. Prvi problem je sto mi ne znamo da iznesemo loptu iz 16m u 3..4 pasa, nema ko. Drugi problem je sto kod ispucavanja Ndiaje nema trika da zadrzi nijednu loptu i prosledi, jednostavno lik nema tehniku za to, pojesce ga. Pokusacemo po zemlji pa kad ne bude islo onda ispucavanje pa sta bude. U Ligi sampiona svi stiskaju poslednju liniju a mi smo tu u kanalu. Mozda cemo i mi pokusati da ih pritisnemo pozadi u pocetku ali za razliku od nas, oni znaju da iznesu loptu kao i vecina klubova u LŠ. Voleo bih da bude drugacije ali ne verujem.
c

cuj ovog

pre oko 2 sata

A kako bi trebalo da igra protiv Intera? da se otvori i da primi nekoliko komada?
C

CaleB pravi

pre oko 1 sat

@cuj ovog.....cuj tebe...ma jok, bolje da postavi 3 autobusa ispred bunkera, i opet primi nekoliko komada...zasto ti uopste gledas fudbal, i u cemu to uzivas ??

Bojank91

pre oko 1 sat

Fudbal nije menadžer
C

CaleB pravi

pre oko 2 sata

Ja najviše volim Vazurime i Ostojine sendviče, zato se svaki dan foliram da sam Zvezdaš. Moram da botujem protiv Zvezde, ide zima glad je velika i treba preživeti zimu, a kod mojih poslodavaca lanč paketi su mi sigurica.
e

exe

pre oko 2 sata

Ivanic je daleko bolji igrac od Maksimovica dajte da se ne sprdamo, Znaci mnogo vise , ne znam koliko je ovo pametnon da se jedan klinac gurne u vatru
S

Stručnjakk

pre oko 2 sata

Legendo, da pratiš malo samo ukapirao bi da Ivanić ne može da igra večeras i zbog toga su u projekciju tima stavili Maksimovića, ali verovatno ni on neće početi jer je ovo preveliki zalogaj za njega. Po mom mišljenju tu će da počne ili Katai, ili će Miloje da stavi Elšnika tu a iza će da stavi Dalsia i Krunića.
e

eze

pre oko 2 sata

Mozemo mi svasta da pricamo ali nedostajace puno Ivanic i Mimovic...Ivanic puno znaci zvezdi u svakom delu terena da igraju njih dvojca pa da pokusamo nesto
P

PZ 1982

pre oko 3 sata

Što bi rekao moj brat, možeš seljaka obući u najskuplje krojeno odelo on će se svojim manirima uvek otkriti
P

Pobeda je resenje

pre oko 3 sata

Zvezda krece u napad a odbrana Intera sama.
E

Eseks

pre oko 3 sata

Veceras je najvaznije da se pokazemo evropi kao korektan tim koji uci i polako napreduje.Da podizemo imidz kluba i vrednost nasih igraca.Vise od rezultata je vaznije da pokazemo neke elemente modernog fudbala i da nismo vreca za udaranje.Sve to utice da narednih godina lakse privolimo neke jos bolje igrace u nas klub..Na stranu to sto sam ja licno ubedjen da veceras ne gubimo..
@

@@@@

pre oko 2 sata

Proveri temperaturu.
L

Lale gale

pre oko 3 sata

Hrabro momci

Proficap

pre oko 3 sata

Dakle, kako ja razumem, svo ovo ludilo oko Maksimovica, jos od omladinske Lige sampiona protiv Benfike, preko Partizana, do Intera, se svodi na prodaju Maksimovica u decembru?
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Da.
X

XxTheOnexX1

pre oko 2 sata

Ne mora da znac, mozda i mediji malo preteruju da bi imasi sta da pisu , a trenutno svi citaju o tom decku. Mislim da je pocelo vreme gde klince ne prodajemo tek tako za prezivljavanje, imas igraca kojeg trebas 10 miliona da platis, zasto pi prodavao igraca koji je mlad i moze vise da ti donese iz tog sprektra gledista. Videcemo veceras od kakvog materijala je mali skrojen. Sve najbolje

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Produzili ugovor, medijska masinerija radi punom parom...vidi se konacan ishod samo je pitanje za koliko para
s

starina

pre oko 2 sata

Mediji su plaćeni da veličaju igrača, pred prodaju.
g

gost111

pre oko 3 sata

realno nemaju sanse...4-0 lagano...navijamo za nase ali inter je u 4 najbolje ekipe evrope...mnogo tesko
r

rrrr

pre oko 3 sata

4:0,te asocira na bol grobarcicu,jel da?
K

Komedija

pre oko 3 sata

Domaći pogon a samo Spajić od domacih u prvoj postavi😂
4

45005

pre oko 2 sata

utakmica jos nije ni pocela a ti znas postavu, a? 😂 Radonjic, Krunic, Maksimovic, Ilic, Rodic, Spajic, Katai, Lekovic. Poz i psst
b

bugiber

pre oko 3 sata

Stalno neki.. Novi Mesi .. i na kraju se ipak rodi u Argentini ...
E

Eseks

pre oko 3 sata

Nadimak Mesi je zato sto likom podseca na Mesija,zato sto je levonog kao Mesi i zato sto je driblao vrsnjake u mladjim kategorijama kao Mesi .Ne budite zluradi,niko ne ocekuje da bude kao Mesi najbolji u istoriji itd .
D

Don Vito Corleone'

pre oko 4 sata

Opet invazija navijača malog kluba 🤏 na vestima o Zvezdi. Šta će mukice kada svoj klub nemaju. Fejnord, Norsjeland, Dinamo K spakovali malom klubu 🤏 25 komada. Mladost Gat 0:4, Tsc 0:4, Zvezda 0:4. Toliko ponižavanja da je mene sramota zbog njih. Ceo život gledaju Zvezdi u ledja miljama daleko. Ceo život komšija mali 🤏 Večno komšija Evropskog i Svetskog šampiona. Kompleksi i frustracije do neba. Ajde plačite još jače ahahaha ahahaha ahahaha.

Bojank91

pre oko 4 sata

Nisu vredni ni pomena, ne znam što se zanosiš njima
g

got1234

pre oko 4 sata

a sta ce jadni??? sve se iz zivota prenosi na fudbal, pa tako ko svoj zivot nema vazda gura nos u tudje zivote....grobari i kada su nas gazili u svim sportovima nisu izbijali iz naseg dvorista, a sada je tek sva patologija izbila na povrsinu))))))))))))))))))))))))))))))))))
š

štureKala jug

pre oko 3 sata

Koliku sličnost sa Šalkeom 0:4 imaju, zajedno sa njihovim najpoznatijim navijačem i finansijerom. Slučajno? Ne bih rekao.
M

Milojko Arsenić

pre oko 4 sata

Danas je cela zdrava Srbija koja želi promene i konačno oslobađanje Severne Koreje od diktature uz Inter. Do konačnog oslobođenja Srbije i Srpskog sporta!
M

Mile led

pre oko 4 sata

I Tadić i Tole večeras navijaju za Inter. I u njihovo vreme je naravno bila zdrava Srbija 🫣
B

Biće bolje neko viče

pre oko 3 sata

Šta ćeš,takav je život?! Neko u Lučane,neko u Milano.
@

@milojko

pre oko 1 sat

...i milojko, znaci oslobodicete srbiju od diktature tako sto navijate za inter veceras? svaka cast na ulozenom trudu. ali svestan si da bi u tom slucaju ostali i bez najtrofejnijeg i milionskih pojacanja u kosarci, zar ne?
C

CaleB pravi

pre oko 4 sata

Iluzorno je ovde ostaviti bilo kakav objektivan komentar, kada ce ga ocenjivati gomila balavurdije i pubertetlija, koja ne vidi jos uvek dalje od svog nosa. A takvih je na ovom portalu 80 %, i ako kazes da Zvezda ovde nema ni promil sanse - zatrpace te pogrdnim imenima i uvredama. Odmah si grobar ili ti "lazni zvezdas", "kako te nije sramota", "odvratan si" i jos gomila slicnih epiteta...Kako god, veceras ovo treba gledati sa uzivanjem, i bez trunke ocekivanja. Prioritet Zvezde ovakve kakva je, treba da bude domaca liga, a ne LS...korist od LS je vec dobijena, doci ce dobar novac od ucesca, i to je sve. Treba biti pametan i izbeci vece povrede igraca, koje mogu da se dese u ovakvom takmicenju.
C

CaleB pravi

pre oko 3 sata

Samo da dodam, i od mene apsolutna podrška za Gospodina Terzića. Gde smo bili pre Gospodina Terzića a gde smo sada. Samo napred Gospodine Terziću u inat lažnim Zvezdašima koji samo mrače, samo napred u inat dušmanima.
C

CaleB pravi

pre oko 3 sata

Dragi moj kradljivce nikova....da ti pojasnim neke stvari, koje ti nikada neces razumeti...Taj tvoj gazda Terza, niti je bio, niti ce ikada biti uspesan kao direktor Dzajic u ono vreme kada smo osvojili usati pehar. Da si mogao poput mene da ides na SVAKU utakmicu koja se u to vreme igrala na Marakani, znao bi o cemu ja pricam. Dzaja je sa daleko manje para od ovih koje se danas obrcu u Zvezdi, uspeo da sastavi strahovito dobar tim. To se zove - znanje i sposobnost...Terzic mu nije ni do kolena, niti ce ikada biti.
G

Gostgpst

pre oko 3 sata

Ti jesi lazni Zvezdas, i naravno da ces gledati sa uzivanjem, jer za vas Grobare je svaki Zvezdin poraz, a ovaj veceras je izvestan, uzivanje. Na tvoju zalost, i mi cemo gledati sa uzivanjem, jer nas tim igra sa najjacim ekipama na svetu, i nema sta da se ocekuje bilo sta, sve sem ubedljivog poraza u maltene svakoj utakmici je odlican rezultat. Samo mozemo da uzivamo u takvim utakmicama. I svakako prioritet Zvezde ne treba da bude domaca liga, vec da bude jos konkurentnija u LS, i ove i sledecih sezona. Jer smo za domacu ligu isto sto je i Siti za nas. Mislim da smo to pokazali urnisanjem tvog tima sa 4:0.
C

CaleB pravi

pre oko 2 sata

@Gostgpst....kao sto i rekoh - sva balavurdija, koja misli da Zvezda postoji tek od Terzica, i koji prate Zvezdu tek nekih 10-tak godina....Da si pametan kao sto nisi, shvatio bi da si se upravo slozio sa onim sto sam ja i napisao - da nemamo ni promil sanse...sa dodatkom onoga o "porastanju" sto se i podrazumeva. Jedino nisi objasnio i dao definiciju sta je to "lazni zvezdas", izmisljeni pojam koji se ne moze definisati ni opravdati, jer prosto - tako nesto ne postoji. Cista fikcija "pametnih" poput tebe.
g

gost1989

pre oko 4 sata

Dobar tekst, bez preterivanja i Darjanovih izmisljenih dijaloga.
G

Gost Rider

pre oko 5 sati

Pratim dugo fudbal,evo sad samvjos jednom bacio pogled na Silasive snimke iz Stutgarta i ostalih ekipa,sem visine,snage gde krci sumu ne vidim brznu slicnu Bukarijubi takve golove,nije los ali 10 miliona za ovog je previse,faca mu je kao da je dosao iz Reala i da ima Balotelijev karakter
N

Nebitan10

pre oko 5 sati

Silas ima motivacije, nego jos se nije dobro upoznao sa ekipom...Bice to dobro. Radonjic bi voleo da pocne, da ih razbija brzinom po bokovima ali ce biti tesko to ocekivati s obzirom da se igra u oba smera.
l

laznicetnicisasevera

pre oko 5 sati

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
л

лажнесрбендесајуга

pre oko 4 sata

Остала је само борба за домаћи куп...хахахахахахахаха
S

Srdjan88

pre oko 5 sati

Daj vise prestanite Rada Krunica zvati kao da je rodjen u Beogradu. Zvezda je angazovala Rada Krunica a ne Radeta.
K

KO NAM KAZE

pre oko 4 sata

SaaaaVOOO

Bojank91

pre oko 4 sata

Pa nije Rad ili Rado Krunić nego Rade. Šta sve dopuštaju ovde...
X

XD

pre oko 4 sata

Ti promeni srpski jezik ako ti ne odgovara ili nauči promene po padežima.
C

CaleB pravi

pre oko 3 sata

Covek se zove Rade Krunic, ako ne gresim...TACKA. Uostalom, zar je bitno kako ga ko zove ?? Ispravno je i jedno i drugo - u zavisnosti od podneblja i dijalekta.
W

WQWQWQWQWQWQWQW

pre oko 3 sata

Legendo i ja sam iz Republike Srpske i jeste u njegovom mjestu rodjenja karakteristicno da se kaze Rada umjesto Radeta ali ovo je gramaticki ispravno, prema tome kad je kod tebe kuci ti ga zovi kako hoces ali ne moj da ispravljas gramaticki ispravno napisano.
(

(ko)lektor

pre oko 3 sata

Koliko znam, on se zove Rade a ne Rado. Samim tim je Zvezda potpisala Radeta a ne Rada. Gramatika ima svoja pravila, a lokalizmi su lokalizmi. Zovi ga ti kako hoces, ovako je gramaticki ispravno.
M

Moj imenjak

pre oko 1 sat

Zapravo, ispravno je i jedno i drugo po pravilima našeg jezika (kako god vi zvali taj jezik). Za toliko valjda znam jer su mi eto baš takvo ime dali pre 20ak godina.
D

De jaan

pre oko 5 sati

Na Silasu se vidi da je dobar igrac, brz, fizicki jak, ali mu nedostaje samopouzdanja. Mozda mu je trenutno u glavi da mu je karijera krenula niz brdo, zbog cinjenice da je Bundesligu zamijenio ovom masom seoskom ligom. Ali svakako, ako pronadje motivaciju, moze da valja i njemu i nama.
M

Mrki, Zvezda im meće, u Ligu šampiona oni neć

pre oko 5 sati

Neko na Meaci, u gradu mode sa velikanom i šampionom. A neku u Sutomoru ređa školjke u smiraj sezone kupanja.
e

ejjj

pre oko 5 sati

Navijaci bi trebalo da se bore protiv ovakve promocije igraca jer ima treenutno boljih igrača u timu , zamislite da ste stranac a da ti odjednom u ls uzima mesto igrac sa 17 godina, ovo nije normalno ,navijaci bi trebalo sa se bore protiv ovoga,Maksimovic treba da se pokaze u domacoj ligi na 5 utakmica minimum pa tek onda
J

Jaoooo

pre oko 3 sata

E moj grobosu znam da ti nije lako ali i niste za bolje
m

molim vas

pre oko 5 sati

SA KIME IGRA PENALTIZAN04 U EVROPI NISAM ISPRATIO?
P

Prosli ponedeljak

pre oko 4 sata

Igro sa Zvezdom 0:4 ove jeseni ima jos jednu sa TSC.
r

recite nam

pre oko 5 sati

SA KIME IGRA PENALTIZAN04 U EVROPI NISAM ISPRATIO?
K

Keket

pre oko 5 sati

Ma kakav silas, nista od njega, faca svo vreme kao posran, na terenu izgubljen, bez zelje da nesto promeni, kad se slavi gol, njega il nema u kadru ili se pojavi kao poslednji da cestita, ne treba dovoditi ove naviknute na evropske lige, pogotovo ako ne znaju ni da beknu engleski, nadam se da gresim, al faca isti falko kad je bio kod nas, prosto vidis da tu nema srece u ocima i da je preplasen i smoren, ne dovoditi igrace koji ne mogu da komuniciraju sa timom, ili, ako se vec dovode takvi, da im se obezbedi neko da im pomaze i da se posveti posebna paznja da se igrac uklopi u svlacionicu
M

Makks

pre oko 4 sata

Prodajem tačke, povoljno.
F

Fef

pre oko 4 sata

Ma kako si ti sve provalio za 17 minuta, šteta da takav mag sedi za tastaturom
C

CaleB pravi

pre oko 1 sat

@Fef.....17 minuta ??? Odakle tebi tih 17 minuta "bistri" decko ??...Inace, sve tacno receno za Silasa, jedina zamerka - nepostojanje tacke, i stavljanje zareza umesto iste.
t

tragicno

pre oko 5 sati

E to je najgore sto se promovise igrac a ne da igra trenutno 11 najboljih, Maksimovic moze da igra ali niko me nece ubediti da je bolji od radonjica npr
S

SeoB

pre oko 4 sata

Nije bolji ni od Glazera, kad već ne znaš ko koju poziciju igra.
M

Makaveli_96

pre oko 5 sati

Domaca proizvodnja sa dva domaca igraca, dobri ste.
G

Gost Rider

pre oko 5 sati

Da,ali od te prodaje dolaze 10 miliona eur,tako da je dovoljno,vi za Saldanjuvkoji realno vredi 7 uzeli ste dva miliona cisto ostalo je islo na dugove i razna mesetarenja
b

bestijq

pre oko 5 sati

Ali koja je fora sa avdelijamasns da svakog ko uputi kritiku nazivaju grobarom.
z

zlatno doba ekonomskog tigra

pre oko 5 sati

Prilika da se prisetimo zanimljivih naslova: Šeik Al Nahjan i Vučić u poseti Crvenoj zvezdi (politika.rs, 10.01.2013.), TERZIĆ OTKRIO KOLIKO JE PREDSEDNIK SRBIJE UČINIO ZA ZVEZDU: Vučićev duh lebdi nad Marakanom! Hvala mu na svemu (kurir.rs, 20.12.18.), Kako Zvezda može da plati 700.000 umesto 17.000.000? (b92.net, 11.07.19.), Mali: Zvezdi 50 miliona evra više, ogromni dugovi večitih (sportklub.rs, 14.06.22.), Koroman: Favorizovanje Zvezde je postalo, i nama iskrenim zvezdašima, malo degutantno (telesport.rs, 19.07.22.), Zvezda duguje 76 miliona evra, Partizan 36 (b92.net, 14.05.23.), Zvezda neće na derbi, ako sudi Jovanović (zurnal.rs, 25.09.23.), Zvezdin predlog pobedio: Pravilo dva bonusa od predstojeće sezone (telegraf.rs, 10.07.24.).
r

rrrr

pre oko 5 sati

Sa tekstilcem,Zeleznicarom i ostalim klubovima iz sredine tabele imamo korektan odnos.Zasto to ne mozemo sa ovim nesretnim komsijama nije mi jasno.
p

putar

pre oko 5 sati

Puma Milson i Dalsio su dovedeni da igraju, međutim totalni fijasko i morali smo dovesti Radonju Krunica i Silasa. Baš me zanima koliki je zvedin dug i hoće li nam klub biti ugašen kad duh padne sa vlasti
r

rrrr

pre oko 5 sati

Nece grobarcicu da padne nas klub ,vec vas.Jedna rec,slovo,zarez vasodaje,ko ste i sta ste.
j

jaoMile

pre oko 5 sati

Prilika da se obuku kozne gace. Trebace vam...
r

rrrr

pre oko 5 sati

Mozda ce nam trebati kozne gace,zivom coveku po nekad zatrebaju neverovatne stvari.Mrtvom coveku ne treba nista,kao ni vama.
7

7

pre oko 5 sati

Ajmo jedan autorski tekst o promašajima Zvezde u prethodnih u godina
9

91919

pre oko 5 sati

ajmo jedan o 8 godina evrope zaredom