(FK Crvena zvezda/Facebok)
(FK Crvena zvezda/Facebok)

Govori svlačionica Bodea: Fantastičan smo tim, uspećemo i u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.08.24. | 00:27

„Trebalo je da pobedimo više razlike“, uveravaju Norvežani

U jednom trenutku izgledalo je kao vremenska nepogoda po srpskog predstavnika. U drugom kao rutina norveškog. U trećem, pak, kao nada prvog i blaga nelagoda drugog. Sve zbog gola Ognjena Mimovića koji je povećao šanse Crvene zvezde da se plasira u Ligu šampiona, uprkos porazu u oblasti Arktičkog kruga.

Bode Glimt je dobio prvi meč (2:1), izgledao spremnije, svežije, bolje sa loptom, čak i bez nje, a kad se susret završio, kao da nisu svi u taboru domaćina bili srećni. Ni trener Kjetil Knutsen, zbog kapitulacije iz prekida, ni neki od igrača.

Izabrane vesti

Doduše, i dalje iz njih izbija samopouzdanje, ali...

Malo je čudno to reći, ali pomalo sam razočaran. Pokazali smo da smo fantastičan tim, bili smo bolji u većem delu utakmice. Trebalo je da šanse koje smo stvarali pretvorimo u još više pogodaka i postignemo bolji rezultat“, istakao je Jens Peter Hauge, jedan od najboljih igrača Bode Glimta, posle trijumfa nad crveno-belima.

Norvežani su dominirali terenom, brzo razvijali napade, lako dolazili u situacije da zaprete, pogodili prečku u prvom i dali dva gola u drugom poluvremenu.

Posle pauze smo izašli na teren energičnije i pritisli rivala tako da nisu to mogli da izdrže i onda smo dobili zasluženu nagradu. Posle vođstva 2:0 igra nam je malo postala zbrkana. Gosti su, nažalost, smanjili iz prekida, ali ostoji mnogo detalja kojia možemo da budemo zadovoljni“, utisci su Patrika Berga.

Kapitenu, ipak, jedno smeta:

Ostao nam je pomalo neugodan osećaj, jer je meč završen pobedom od jednog gola razlike“.

Svlačionica norveškog prvaka, ipak, odavala je utisak optimizma. Ne i euforije, mada...

Kvalitetnu utakmicu smo odigrali. Baš smo bili dobri i mogli smo da pobedimo i više razlike, tako da je malo gorak ukus što je samo plus jedan. Biće teško tamo dole (u Srbiji, op. au), ali uspećemo“, istakao je Isak Mata, strelac drugog gola za Bode Glimt.


tagovi

Liga šampionakvalifikacije za Ligu šampionaBode GlimtJens Peter HaugeFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara