Komentari na vest

GOTOVO: Mančester Junajted ima novog trenera – Ralf Rangnik!

E

Evo ooo

pre gotovo 3 godine

Usrase se gvardiola i klop
D

Dzonidzoni14

pre gotovo 3 godine

Ja kao navijac Arsenala mislim da je on vise trener za Arsenal,nego za Mancester.Ovde ce morati da pravi rezultate odmah,ekipa mu je vec dovoljno jaka(mozda fale zadnji vezni i centralni half) i po mom misljenju ne odgovara njegovoj filozofiji stvaranja igraca.
D

Deniz

pre gotovo 3 godine

Mislim da je ovaj trener uslovno može da napravi "posao". Mač sa dvije oštrice, ali šta to ima Mančester da izgubi?! Ja koji komentarišem sam laik za profi trenere, ali lično bih ubacio u prvu postavu Sanča, Ronalda po stranama, a u špicu Kavanija, sredina Van De Bik, Pogba, ofanzivni vezni Fernandes, a Fredu, Megvajeru, Lindelofu ne bih dao ni da priđu stadionu. I da više guraju akademiju. Poz od navijača Čelsija.
D

Dolph

pre gotovo 3 godine

Citam komentare, ja sam u soku… Prica se o coveku kao da je Krojf, Gvardiola, Ferguson licno… covek najveci klub koji je trenirao Salke i to godinu dana, od trofeja ima dva nebitna superkupa nemacke… Tipa ono lik poput Benitez za ovog dodje Fergi licno.
V

Vlada Sandviken

pre gotovo 3 godine

A sta je to sve Fergi osvojio pre prve titule u Engleskoj? Osvojio jeste nesto ali isto niko nije mogao da zna da ce to sve postici. Po tvojoj logici Murinjo osvaja sada po 7 trofeja godisnje, posto je pre osvojio koju ligu sampiona i prvensta. Kako ste svi strucnjaci to je strahota. Idi nadji neku poziciju u nekom klubu I savetuj ih sta treba da rade. Sacekaj prvo jedno 2 godine da vidimo sta ce uraditi pa onda pisi negativne kommentare. Na sportskim portalima svi strucnjaci vicu u sac glas treba Conte treba Conte, svi znaju da je najbolji, ne moze Muru pobediti. Pojma vi nemate pojma.
G

Gost007

pre gotovo 3 godine

Klop danas izjavio kako je Ralf jedan od najboljih ako ne i najbolji Nemacki trener..nebi on to dzabe izjavio tako da je to vec sigorno gotova stvar cim se Klop oglasio.

Bürgermeister

pre gotovo 3 godine

Koje gospodin rezultate ima iza sebe?
S

Stefan grsr

pre gotovo 3 godine

Onaj ko ne zna za Rignika i njegovu istoriju nije prikladan da odg. Ako vec ne znate onda proucite malo. Najbolji potez Mancestera od odlaska Fergusona. Pogotovo taj ugovor na dve god u sportskim pitanjima. Covek koji je uzor Klopu i Tuhelu...ali dobro nasi mungosi ne razumeju
V

Vlada Sandviken

pre gotovo 3 godine

Bürgermeister--. Imas odlicnu logiku, Roma ce ove godine osvojiti 7 trofeja.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Vidi se po komentarima da pojma nemate koje Ralf..mislite da covek koji je bio mentor Klopu on Tuhelu nema pojma,pa nije on tu da odma osvoji PL i LS..fakticki su te dve stvari vec izgubljene,on je tu da uvede sistem i red a posto Ten Hag i Posh gaje slican stil tako da je on tu da pripremi teren i u uvede malo reda posto su kod Solsera igrali ko razbacana vojkska i muve bez glave..
G

Grof od Kostolca

pre gotovo 3 godine

Kukala im majka...
V

Vlada Sandviken

pre gotovo 3 godine

Koliko imas godina i da li imas neku nagradu iz nekog sporta?
V

Vlada Sandviken

pre gotovo 3 godine

Ovo je odlicno. Napokon ce igrati fudbaleri a ne manekeni i preplacenici. Ne kazem da cemo pobediti sve nego kazem da ce igrati fudbaleri koji ce se borti.
m

može

pre gotovo 3 godine

neko da objasni šta je konkretno gegenpresing? za one malo slabije poznavaoce taktike
S

Strucnjak1988

pre gotovo 3 godine

Kontra-presing podrazumeva presing nakon direktnog gubitka lopte, odnosno brzo prebacivanje ponašanja iz napada u odbranu sa ciljem da se lopta odmah vrati.
G

Grof od Kostolca

pre gotovo 3 godine

gegen je protiv.
T

Tanganga

pre gotovo 3 godine

Veliki si Ralfe, još uvek ih boli!

Bürgermeister

pre gotovo 3 godine

Toliko je velik da ih je Lacio raskantao.
M

Mik

pre gotovo 3 godine

Napokon jedno fudbalsko ime u upravu Junajted ,tacnije poteg decenije u ekipi Junajteda….posle duže vreme. Svaka cast.
e

eskobar

pre gotovo 3 godine

mora da ode u drugu ligu da se opamete
д

д.г.

pre gotovo 3 godine

Ал ови не знају куд терају. Погубили све овце.
G

Gost89

pre gotovo 3 godine

Al su se 'strucnjaci' napalili! Pa Ragnik je prelazno rešenje na 6 meseci da se zavede neki red i disciplina i da se napravi nešto na duže staze. Inače je poznat kao začetnik gegenpresinga, Klop i Tuhel su dosta učili od njega i nadam se da će Junajted da krene tim putem. Visoki presing i taj counter attacking still su krilatice modernog fudbala. Ajde da vidimo kako će ti da izgleda, ne bih unapred da osuđujem čoveka.
A

AR

pre gotovo 3 godine

Samo ne znam da li će presing da im igra Ronaldo. Teško...
Z

Zvlat BG

pre gotovo 3 godine

Rangnick rejected Chelsea in January saying: “I’m not an interim coach. To the media and players you would be the four-month manager”. He’s now accepting Man Utd job also because of future ‘consultancy’ role with power into his hands.
G

Gost090

pre gotovo 3 godine

aj sa srećom!
m

miksea

pre gotovo 3 godine

Dobra vest za Lokomotivu svakako da su ga se rešili. Kako samo ovaj čovek proda priču i nađe posao meni nije jasno, fudbalski šibicar.
m

miksea

pre gotovo 3 godine

Pa nije Mančester Junajted neki Red Bull, gde samo nađoše ovog prevaranta?!
2

23131aaas

pre gotovo 3 godine

Izuzetno mudro resenje Junajteda. Svi pisu o tome kako on postaje trener sada umesto da pisu o tome kako ce postati sportski direktor sledeceg leta. Ovaj covek je ucinio sjajne stvari sa Lajpcigom i iznedrio mnogo talenata. Pozicija sportskog direktora od narednog leta je primaran razlog njegovog dovodjenja a to sto ce biti trener do tada je samo sekundarna stavka. MUTD kupuje vreme i ceka da da ugrabi dobru priliku sa potpis nekog jaceg imena do narednog leta.
q

qqzqq

pre gotovo 3 godine

šta li izvode ovi... alo somovi eno vam Lalat slobodan,Da vas malo dovede u red...
I

Iggx

pre gotovo 3 godine

Kakvi genijalci po komentarima. Kad počnem da čitam shvatim zašto nam je prosečan IQ 91. Čovek je doveden da uspostavi sistem, nešto što je Mančesteru preko potrebno. A od sledeće sezone dovode trenera koji će da nastavi da radi po tom sistemu. On se seli na direktorsku poziciju. Dobro rešenje.
I

IQ -80

pre gotovo 3 godine

Druze tebi IQ izglda nije ni 80, gde da uspostavi sistem za 6.meseci sezona uveliko u jeku gde ima vremena da uspostavi sistem? To sto je Tuhel recimo uspeo zato sto su igraci Celsija obuceni pod Konteom da igraju u 3-4-3 sistemu pa proslo ovaj nece napraviti nista, samo ce malo stabilizovati ekipu.
i

indeed

pre gotovo 3 godine

Bravo, konacno da nadjem neki kasvetan komentar. Kontam da su ostali sve klinci neki koji ne znaju sta je Ralf sve postigao, bez njega danasnji Hoffenhaim i Leipzig ne bi postojali, najjaci Shalke 04 u istoriji je njegovo delo itd. Upravo to, on odradi do leta, predje na drugu poziciju i dovede se trener slicnog fudbalskog shvatanja, Poch, Ten Hag itd... A ostali, ili se edukujte, ili se ne sramotite u komentarima.
D

Deniz

pre gotovo 3 godine

IQ80 - Čelsi nije uigran pod Konteom nego pod Lampardom, Konte je Čelsi trenirao 2016-2018, a Lampard 2018-2020, gdje je kupio 11 novih igrača za 250mil evra, izabrao fenomenalne igrače koje je samo Tuhel utegao i dobio mašinu. Poz.
R

Rodja97

pre gotovo 3 godine

To se čekalo celu godinu, fantastičan izbor !

milford

pre gotovo 3 godine

HA HA HA
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Ovoga ce Pogba i Ronaldo da je.u u mozak,kad napale ekipu ode Nemac do Nove godine.
R

Rasputin

pre gotovo 3 godine

Ja stvarno ne znam šta je sa ovim narodom, kad je to sve postalo toliko ružno je reći, ali pre svega odvojeno od stvarnosti. Kontam i Paju Patka da su imenovali za trenera ovde bi komentari bili super rešenje, bravo. Šta je ovde super rešenje? Prosečan trener, vodio prosečne timove i imao prosečne rezultate. A Junajted kao puca na povratak staroj slavi, vrhu evropskog fudbala. Da ne očekuje neko da Ronaldo koji je uzeo 5 LŠ uvaži savete čoveka kojem je vrh trenerske karijere druga liga Nemačke? Drugo, Pogba je medijski i marketinški magnet, CR7 isto, još par tzv. "manekena". Od tog "manekenstva" i Junajted ima koristi u smislu sponzora, prodaja itd. Pa svako želi da ima dres Ronalda, ne znam nikoga da želi da ima dres, lupam, neke radilice, koji ćuti i samo radi, tipa Kante. Znam da klinci danas kupe sve debilne frizure koje Pogba napravi i oni isto tako traže da im se uradi. Govorim o generalno globalnom tržištu. I onda neko očekuje da će Junajted svoje "zlatne koke" oterati ili izbaciti iz postave ili slično. To su bajke i priče za malu decu. Nije ovo 1930 da igraju Moša i Tirke pa se gleda ko je bolji nego se gleda ko može više da ti donese materijalno. Kapitalizam, sve se vrti oko para. I tu su potrebni treneri koji znaju da rade sa zvezdama u smislu da ih usmere na neku njihovu filozofiju bez da izigravaju general-pukovnika jer su u suprotnom u startu potpisali sebi otkaz. Primer vam je Murinjo, koji je navikao da ga Carvalho, Deco, Fererira, Terry, Lampard, Drogba, Milito i slični igrači koji su bili niko i ništa slušaju i ginu na terenu, ali čim mu dođu ti marketinški jaki igrači koji upravu drže u šaci svojom jačinom u medijskom prostoru, on popije otkaz u roku od 10 meseci. Takav je trend u sportu, ali i generalno u svim oblastima. A evo vam košarka npr, Željko Obradović 9tostruki šampion Evrope, šta je uradio u Fenerbahčeu poslednje dve-tri godine? Ništa! Sa Partizanom još i ima neke šanse jer ima mlad tim željan dokazivanja, sa skupom zvezda u Istanbulu nije mogao ništa jer nikoga ne tangira to što se on dernja, menja boje 35 u toku utakmice i slično. Oni žive ljudi u svom filmu i to je to. A Uprava zna da im pare ne donosi Željko Obradović, Žoze Murinjo i slični već neki De Colo, Pogba, CR7... Tako da svo to oduševljenje i komentari tipa Nemac, disciplina, red, rad, bla-bla su ništa drugo osim bajke i fantazije, dok je realan svet nešto potpuno drugo.
M

Millooooomir

pre gotovo 3 godine

Kako bre nista brt, uzeo Evroligu, prvenstvo i kup. Za tri godine pametnom dovoljno. Ja, razumem da si isfrustriran kada ovoliki tekst pises ali barem utemelji na cinjenicama. Sta je Radonjic osvojio??? Aba ligu i to je to, nigde nista nije uradio kao Vujosevic Sta je Kalinic osvojio? Sve je decko osvojio pa slusa Radonjica tako da ne lupetaj i pre svega nemoj da si bolesno pristrasan.
P

Posebno nema šta

pre gotovo 3 godine

Milomire, jel vi to o Gospodinu Bodo Glimtu pričate?
R

Rasputin

pre gotovo 3 godine

Milomire, očigledno je da ne razumeš komentar, ili se jednostavno hvataš za sitnice u pokušaju da budeš zloban. Ali hajde i te sitnice da rastančimo. Evroligu je Fenerbahče poslednji put uzeo 2017., zar ne? Ako pričamo o poslednjih godinu-dve Željkovih u Feneru videćemo da u Evroligi nije napravio ništa značajnije, uzevši u obzir da je imao tim koji su činili skupina zvezda kao što su Sloukas, Datome, De Colo, Lauvergne, Williams, Vesely i slični. To je ekipa koja je itekako kvalitetnija od toga da bude na 8. mestu, složićemo se. Elem, ne znači to da je Žoc loš trener (kao što sam i rekao gore, sada u Partizanu ima prostor i da napravi određen rezultat jer ima drugačiju skupinu igrača od Fenerbahčea), već ide samo u prilog gore navedenoj činjenici da pare vrte sve u sportu i životu danas. Mislim ovo Radonjić/Kalinić je glupost, pogledaj samo ko je Kalinića poslao u Fenerbahče... A da li bi se Kalinić ponašao isto da mu je trener neki "mučenik" iz Druge muške lige Srbije? To ti je otprilike to poređenje.
M

Milomira Cepa

pre gotovo 3 godine

Raspućinova piša
W

WanBi

pre gotovo 3 godine

Ovo si lepo rekao. Kako da mislimo da će Ronaldo da uvaži savet trenera kojem je najbolji klub bio u drugoj nemačkoj ligi. Da je sreće, svaki igrač bi poštovao trenera bez obzira na njegove ranije rezultate, nebitno je li to klinac ili "veliki" Ronaldo. Jer si ti plaćen za to, da igraš za klub, boriš se i slušaš instrukcije trenera. Zato je fudbal tu gde jeste, jer se trener nepoštuje i jer igrači misle da mogu da budu veći od trenera.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

bahahahahahahahaha
T

Trpadzija

pre gotovo 3 godine

Ovi nisu normalni
h

hahah cekaj

pre gotovo 3 godine

grobari pa zar ovaj ralf nije neznalica koja je oterala nikolica jel tako???Sta on zna,ma sta zna macnester.Koji bre mancester pa vi ste njegove omladince dobili 0 1 na jna.Lepo je ziveti u vasem paralelnom univerzumu.
R

Rosic

pre gotovo 3 godine

Pa taj je doveo trenera koji za 7 utakmica ima samo 2 pobede. Unistio je Lokomotivu. U Kelnu je za 54 utakmice imao 15 pobeda. U Hamburgu za 52 utakmice je imao 16 pobeda. Kakvu skropociju od trenera je doveo tako ce on da prodje u Mancesteru. Ima da ga na pocetku izvlaci Ronaldo kao i sto je izvlacio doskorasnjeg.
G

Gost007

pre gotovo 3 godine

Ovi iz Mancestera ko da su bunike jeli,Ole,vrati se,sve ti je oprosteno!haha
P

PoPo

pre gotovo 3 godine

Ovaj covek je unistio Lokomotivu. Procitajte izjave kako gradi klub, pun ambicija, kako ce trebati nekoliko godina da izgradi klub sa mladim igracima. Doveo im je trenera nekog poluamatera koji ne moze nikog da pobedi. Plus ova vest iako se zna da za par sati Lokomotiva ima utakmicu sa Lacijom. Kakav sibicar od nemca.
L

Laki Pfc

pre gotovo 3 godine

Ovima kao da neko iz Sitija donosi odluke.
B

Banana FC

pre gotovo 3 godine

Rafael van der Vaart: "I talk about Harry Maguire so much, so I try to avoid him. But he is really s**t. I have said this so often, I can't get away from the fact Man United have paid €90m for him... That's how much he cost!" [Ziggo Sport]
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Junajted mora da proda ili bar posalje na pozajmicu ; Lindelofa, Bisaku, Megvajera (mada njega ni Derbi Kaunti ne bi htio sad sve da im platis), Marsijala. Mora da dovede stopera, bar jednog beka i zadnjeg veznog. Kavanija obavezno da zadrze, sem ako ga ne trampe nekako za Vlahovica recimo. E sad kakav ce Rangnik biti trener vidjecemo. Po karijeri do sada ne obecava velike trofeje, ali opet nikad se ne zna.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Freda i/ili Mek Tominija da prikuca za klupu ako ih ne moze prodati, mada vjerujem da nekako moze bar jednog.
Y

Yamahoo

pre gotovo 3 godine

Kod ovoga fred nece klupu grejati
P

Pogbica

pre gotovo 3 godine

Znači dovode 11 novih igrača odmah, dok za ove što su tu ne mogu dobiti ni četvrtinu onoga što su (pre)platili? Učešće u Ligi Konferencija u sezoni 22/23 će biti ogroman uspjeh
K

KROJF

pre gotovo 3 godine

Apropo ove teme.POPULISTIČKI POTEZ. Sećam se kao juče kada je LIVERPUL doveo ULIJEA.Žerara Ulijea.Francuza na osnovu Arsenala koji imao Vengera i imali su uspeha sa njim.Odmah sam se setio. POZDRAV

Falični Tom

pre gotovo 3 godine

Pravi potez. Da se pola sezone naviknu na red, rad i disciplinu pa naredne dve godine da se pročešlja klub. Stvarno mislim da je ovo pun pogodak za Junajted.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

bahahahahahaha
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Pre par meseci sam reko, njima treba Nemac. Ragnik je Genije!
M

Mk

pre gotovo 3 godine

Pa ovi stvarno nisu normalni. Solsker nemacka verzija. Nula od trenera, za njega se ni ne moze reci da je trener, vise je neki direktorcic, ima jedan kup Nemacke i to je to a ima skoro 60 godina, ma bezi bre. Ocajno
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

UTDu nema pomoći. Imaju Freda i Megvajera kao glavne igrače. Niko nije madjionicar da od sredine i odbrane UTDa napravi ozbiljnu ekipu
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Rusi se nikada nece opametiti po pitanju Njemaca...nikada...
T

The Nightwalker

pre gotovo 3 godine

Tako je! Nemac! Red, disciplina i lep fudbal!
E

Engleski nogomet

pre gotovo 3 godine

Ja ne mogu vjerovati da su se usudili dovesti ovakvog čovjeka. Pogbi je bolje da odmah sad ide. Svaka čast za ovaj potez.
S

Smehoteka

pre gotovo 3 godine

Paul Pogba likes this.
E

Eeeeee

pre gotovo 3 godine

Nece ovaj napraviti nista problematicni karakteri Ronaldo/Pogba ovo je covek sa stavom cela ekipa radi kao jedan tim to u Junajtedu prosto nije moguce.
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Bar će zavesti red i disciplinu u Unitedu.
F

Futsalista

pre gotovo 3 godine

Ako je ovo tacno, mora se priznati da niko nije ocekivao... U rangu povratka Fergusona.
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Jeste brate za 20.god najozbiljni klub u karijeri mu bio Salke i to gosinu dana…. Nema od ovog lika nista.
O

Oliver199

pre gotovo 3 godine

Ovaj je u rangu sa Benitezom. Cak i Benitez ima nesto iza sebe.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

benitez ima LS,kup UEFA i LE,ovaj ima kup marice i krivog znate već šta
L

Leao

pre gotovo 3 godine

Usrecili su se. Ovaj strucnjak koji je kako kazu digao RB Leipzig, hofenhaim i salzburg ce da pokaze sad sta je i kako. Pa lik je doveo za 11 miliona belgijanca bruna dok je lajpcig bio drugoligas a da isti skoro nije ni debitovao. To je i dalje rekord cvajte jer niko nije dao tolike pare za nekog igraca iz te lige. Sada je u lokomotivi doveo anzorina za 25 miliona iz celzija, kao zalog za buducnost i zarada kasnije a najbolji igraci iz ruske lige koji su bili poslednjih godina nisu prebacili 20 miliona kada su odlazili. Golovin, mirancuk, zirkov itd… mnogo nerealna stvar ovaj fudbal, marketing je postao sve i sve. Bezite glejzeri (amerikanci) iz socera, nije to sport za vas, vi mu ni ime ne znate.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Zamisli promasio jednog igraca a ne kazes koliko ih je doveo da su oslona lajpciga prije toga i hofenhajma, to ne pricas je li, svako ko radi mora i da pogrijesi ili zivimo u bezgresnom svijetu i ovo je sve simulacija…
r

rangnick

pre gotovo 3 godine

I sta sad radi dva promasaja on je los trener? Pa koji to trener ne napravi gresku s transferima, najveci treneri su pravili milion pogresnih transfera. Covjek je odlican strucnjak, razvio je najjacu skauting mrezu, LAJPCIG uopste nije ulagao veliki novac kako se ocekivalo, niti je Salzburg a imaju strasne igrace, najbolje talente na svijetu trenutno uz Ajax. Sto je jos veca stvar, i kad odu njihovi igraci u druge klubove igraju fenomenalno. Nema ti prica logike
P

PoPo

pre gotovo 3 godine

Covek je napustio klub kad imaju najvazniju utakmicu u sezoni. Kakav sibicar.
G

Gogija

pre gotovo 3 godine

Ne moze on da bude dobar koliko Mekgvajer moze da bude los
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Oterao Marka Nikolica i napustio klub?!?!?!? Nadam se da ce Lokomotivu stici zasluzena propast!!!!! Kakav kretenski klub.......
S

Snoopy

pre gotovo 3 godine

Jesam za ZVEZDU..Al su prema Nikoliću ispali džukele
P

Prizetko

pre gotovo 3 godine

Прецењен до бола. Добар за клубове амбиција, система и начина пословања ранга Лил, Лајпциг, Салзбург. Ови се баш коцкају са Јунајтедом, спустиће га испод првих 10 на табели ако овако наставе.
I

Inzaghi

pre gotovo 3 godine

Ako je istina, pa da ga napokon vidimo na delu sa nekim velikim klubom.
P

Pristrasni posmatrač

pre gotovo 3 godine

Ako je ovo tačna vest, zaslužuje samo jedan komentar - svašta!
G

Gost11223

pre gotovo 3 godine

S njim ce bas da se usrece....
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

Vidim da će biti prelazno rešenja, ali iskreno, jedva čekam da vidim kako će se pokazati ovaj stručnjak...Toliko se pričalo o njemu kao vrhunskom taktičaru, čoveku sa njuhom za talente, velikom motivatoru...delovalo je nekad kao da prosipa magiju... E baš, jedva čekam...
b

bombur

pre gotovo 3 godine

ahhahaah al je izvozao Lokomotivu brat, rasturio sve, doveo svoje ljude, oterao nesrecnog Nikolica i na kraju otisao hahahha
A

Ahhssjjss

pre gotovo 3 godine

A Nikolic bio toliko dobar u pm, ajde bre ne lupate sta je uradio sa njima, Juri Sjomin osvojio dve titule pre Nikolica a ovaj 3 mesto kao sto ce i Gizdol sa izgura do 4 mesta
O

Osipaonica

pre gotovo 3 godine

pa od sadasnjeg trenera je zlato. Ovaj sad je gori i od onog Sjomina. Ne moze da pobedi ni treceligasa.
M

Možda i League 1

pre gotovo 3 godine

Pali se mašina za Championship. Ovaj od trofeja uzeo 2. Bundesligu i to je to.
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Tuhel nije ni jednu, pa je odličan
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Nije loša odluka. Covjek ima potencijal. Njemački radni mentalitet.
G

Gost1989

pre gotovo 3 godine

Ovo im je glogov kolac...
P

Punkrti

pre gotovo 3 godine

glogovac
K

KROJF

pre gotovo 3 godine

Nije iznenađenje.Čovek je Nemac jel.Po uzoru na LIVERPUL i ČELZI.Simulacija KLOPA i TUHELA.Fudbal je ciklična igra.Ovo je vreme direktnog fudbala.Njihovo doba.E sad dal će im poći za rukom da iskopiraju vreme će pokazati. POZDRAV
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Koliko u Junajtedu ne znaju gde udaraju, ovo je dobra stvar za Junajted, ali koliko nemaju pojma govori da bukvalno kopiraju model Liverpula i Celsija sa nemcom, aj i mi da probamo… ja ne vidim kako ce Ronaldo da igra kod njega.
H

Harry Potter

pre gotovo 3 godine

I sta je problem sve i da kopiraju ? Ne dovode bilo koga vec cenjenog coveka u fudbalu. Sa kojim nece biti kupusa vec ce se znati neki red i neka taktila, sto doduse samo i fali igracima Junajteda jer tim koji ima Sanca, Ronalda, Rasforda, Marsijala, Kavanija, Bruna, Van de beka, Varana, De Heu, ne moze da nema top kvalitet. Samo im je potrebna sto bi se reklo u jednom filmu cvrsta ruka!
H

Hajaksksk

pre gotovo 3 godine

A to sto je Klop pokupio 90 posto stvari od Buvaca i Ragnika to nema veze, pa taj covek je i uveo gegenpresing da se u roku od 8 sek vrati lopta,pripremi ce ih sigurno za narednu sezonu i napadacki mentalitet i verovatno ako su iole pametni Ten Haga na klupu
P

Poć na aparatima

pre gotovo 3 godine

HAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA E ovoga će CR7 i Pogba da pomno slušaju, nema dalje
C

Cubc

pre gotovo 3 godine

Sad Lokomotiva da vrati Nikolica. Ovemo vrv sledi funkcija sportskog direktora, nece o bizi trener.