Komentari na vest

Gori između Moskve i Pitera: Zenit otima Dekijevog bombardera, besan je zbog konkurencije?

f

fsaf

pre oko 2 meseca

stankela brzo ce kuci
P

PAOKARA

pre oko 2 meseca

I treba da ode.Dovodis napadac koji ove godine puni 33 godine,a vec imas domaceg igraca koji igra dobro.Plus ranije doveli napadaca Ugalda iz Tventa za 13 miliona,a covek na 12 utakmica nije postigao gol.I jos hoce igraca Rivea za preko 10 miliona.Bacaju pare kao da nema sutra,a dugovi sve veci.CSKA koji najmanje trosi ima veliki dug.Koliki tek dug imaju Zenit i Spartak.
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Zenit i dug...dal si ozbiljan,Gasprom sponzor,neogranicen budzet samo treba peglati knjige i te gluposti...
P

PAOKAra

pre oko 2 meseca

Pjer Nece uvek Putin da bude tu,niti ce doveka Gazprom da im ubacuje pare lopatom.Nekad ce morati da vrate te pare sto duguju.Nisu to male pare to je sigurno preko 300 miliona evra,minimum.Spartak se posle Jelcina nikad nije oporavio,samo 3 titule za 24 godine.
O

Oleg

pre oko 2 meseca

Ko ce da vrati dugove Nemacke od 2.500 milijardi, Italije 2.800 milijardi, Kine 7.000 milojardi, Japana 10.000 milijardi. Mi dugujemo samo 35 milijardi.
R

Recoba

pre oko 2 meseca

Kakve su strine postali ovi fudbaleri to je strasno. Cuj ovo uvredio se sto klub dovodi konkurenciju u napadu. Pa sta je trebalo Toti i Montela da urade kad je Kapelo doveo Batistutu ili Sevcenko i Inzagi kada je stigao Gilardino ili Raul kada su dolazili redom zuba Ronaldo, Van Nistelroj, Iguain...itd? Ne samo sto su razmazeni i strine vec su i glupi. Nema napretka bez konkurencije.
р

расцветали

pre oko 2 meseca

јаблани и груши .....
S

Sladjann

pre oko 2 meseca

Ovo počinje da liči na slučaj Pešić iz zvezde,gde je sklonjen iz nekog razloga,Stanković svetski trener najbolji u Evropi pravi se pametan oko tima.....a puci će ko zvečka u Rusiji!!!!