Gonsalo Viljar: U Sampdoriji nema plate mesecima, u Romi je bilo lepo dok nije došao... Znate već ko

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.01.23. | 20:13

Španac kao da je jedva čekao da pobegne iz Italije

Sve navodi na to da će Hetafe do kraja sezone voditi grčevitu borbu za opstanak jer čini se da skoro polovina lige strepi za opstanak i da ćemo u Primeri gledati baš uzbudljivu završnicu sezone.

Ipak, klub iz predgrađa Madrida ne paniči i očigledno je da veruje u aktuelnu grupu igrača. Za sada je Hetafe doveo samo jedno zimsko pojačanje i neće biti iznenađenje ako se na njemu zaustavi.

Izabrane vesti

U madridski klub je na pozajmicu iz Rome do kraja sezone stigao španski vezista Gonsalo Viljar. Prvi deo sezone je proveo na pozajmici u Sampdoriji iz koje je očigledno jedva čekao da pobegne.

„Igrao sam prilično ali finansijska situacija u klubu je u najmanju ruku bila komplikovana. Nismo mesecima dobijali platu. To je najteža situacija koju sam iskusio kao profesionalni fudbaler“, požalio se Viljar španskim medijima.

On je i pre godinu dana došao iz Rome u Hetafe na pozajmicu i odigrao polusezonu. Stekao je utisak da je ostao nedorečen i zato se vratio.

„Otišao sam sa osećajem da sam ostavio samo nagoveštaj šta mogu ali ni blizu maksimuma koji mogu da pružim. Zato sam se vratio“.

Ugovor sa Romom ga veže na još godinu i po dana ali čini se da mu tamo nema povratka. Bar dok je na klupi Žoze Murinjo.

“Uživao sam u Romi dok nije došao jedan čovek... Znate svi koji. Ne želim da pričam o njemu, bolje da ćutim. Posle njegovog dolaska, moji dani u Romi su odbrojani i to me je stavilo u tešku situaciju“.

Iako Hetafe ima težak raspored (Barselona, Betis, Atletiko Madrid), Viljar je optimista.

“Ne vidim da razlog da ne pobedimo u bilo kojoj utakmici do kraja. Počevši od sledećeg meča na Kamp Nou“.


tagovi

Gonsalo ViljarŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara