Komentari na vest

Golovi obojeni u ljubičasto, Stanković i Pešić se vraćaju u Srbiju, Genku penali uzeli, pa dali

M

Mutommbo

pre 8 meseci

Nisu nepobedivi, ali je problem što Čukarički nema ozbiljnog trenera. Matić i Lešnjak su u pripremi utakmice protiv Olimpiakosa preplašili svoje igrače. A tek izjave pred revanš u Leskovcu da je i nerešen rezultat uspeh su sramotne. Pa ne igraju protiv Bajerna, Reala, MU... već protiv jednog Olimpiakosa koji je bio treći u grčkom prvenstvu. Idi Matiću treniraj Žarkovo pa se malo nauči kako se vodi ekipa.
P

Pljuvač naslova

pre 8 meseci

Od kada je Budimpešta u Srbiji?
G

Goust

pre 8 meseci

Zvezda dala Firenci 5 komada, a Vozdovac Zvezdi 3 komada. TSC dobio Vozdovac 1:0. Teoretski TSC je favorit protiv Firence.
?

??

pre 8 meseci

Ako tako gledas zvezda razbije liverpul 2 0, liverpul osvoji ls. Da nije liverpul, zvezda bi. To sto ti pricas je gledanje fudbala iz mozda devojka
?

??

pre 8 meseci

Na sve to ne igra ni tsc protiv fiorea nego cuka. Jos si me i zbunio
R

Realnost

pre 8 meseci

Ja to gledam ovako,kada je ikada u Leskovac,Topolu došao Fiorentina,West Ham, Frajburg,Genk, Oly,Ferenc. Ko živi tu u okolini (široj užoj) može da gleda kvalitetne fudbalere i fudbal, tako da koliko je ovo loše toliko je i dobro.
v

v1ad

pre 8 meseci

Stankovic trener Ferenca? Onda i imaju sanse.
O

OkosBokos

pre 8 meseci

Eto prilike da Pesic opet prica o sutiranju macke s praga. Jao kakvog smo mi tipusa drzali u kuci…
e

ej bre

pre 8 meseci

kakvog smo imali? coveka koji je davao golove... sramotan si
G

Gostyyy

pre 8 meseci

Imali smo tipusa sa preko 20 golova i asistencija u jednoj sezoni. Imali smo tipusa koji uvek daje 100%. Imali smo tipusa čiji su nam prošle godine doneli duplu krunu. Imali smo tipusa koji je izmišljao golove kad je bilo teško i kad je bilo bitno. Imali smo tipusa koji bi se u Baharov sistem uklopio lagano, ali ga sad nemamo zbog takvih kao ti.
?

??

pre 8 meseci

Al od kad je on rekao za to sutiranje macke s praga, 90% decurlije ovde u komentarima to prica. On je njih odusevio sa tom budalastinom koju je izgovirio u moru budalastina koje je izgovorio