Gobeljić dobio dozvolu da ide iz Zvezde

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.20. | 10:28

Bakajoko i Srnić mogu da popune njegovo mesto u formaciji 3-4-1-2

Crvena zvezda planira da "skrati" igrački kadar tokom zime i poznato je već kojih pet fudbalera su na izlaznim vratima, a njima se sada pridružuje i Marko Gobeljić, piše Sportski Žurnal.

Desni bek Crvene zvezde ima "zeleno svetlo" kluba da promeni sredinu tokom zime, a sve nakon jeseni pune oscilacije, tokom koje je izgubio mesto startera. Povrede i slabija forma izbacile su ga iz ritma, pa je prednost tako dobio Milan Gajić.

Izabrane vesti

Zbog toga je ideja rukovodstva Crvene zvezde da Gobeljiću dozvoli odlazak već na zimu, čak iako na tržištu nema dovoljno dobrih "domaćih" rešenja na mestu desnog beka.

Očekuje se da tokom proleća Dejan Stanković sve više koristi formaciju 3-4-2-1, pa bi se tako za mesto na desnom boku pored Gajića borile još novajlije Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko, dok se traži i rešenje na mestu levog beka na kom Gobeljić može povremeno da odgovori.

Gobeljić je bio jedno od prvih pojačanja u eri Vladana Milojevića i učestvovao je u tri vezane titule, a do sada je odigrao 129 mečeva i zabeležo devet golova i 17 asistencija.

Za sada nema informacija o tome gde bi mogao da nastavi karijeru.



tagovi

Dejan StankovićMarko Gobeljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara