Komentari na vest

Glejson Bremer – čovek koji „jede“ Dušana Vlahovića

s

svaka cast

pre preko 2 godine

Bremer - statisticki 3. najbolji stoper ove sezone u Evropi.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Nema ništa protiv Vlahovica niti sam za Jovica ali su obojica napravili greške, oke ko nebi volio igrati u Realu ili Juveu ali brate to je prerano za njih. Mada Vlahovica I forsiraju i igraju preko njega i ako vredi morao bi to koristiti inače će u Juventusu izgubiti strpljenje i onda je kraj, dok za Jovica je mnogo teže a ima i mnogo jaču konkurenciju.
d

djalminha

pre preko 2 godine

nije hteo u arsenal koji bi mu vise prijao....mlada ekipa,u kojoj bi sigurno bio dominantan,a i minutaza bi mu bila sigurno veca...ovde lose kad igras,izlazis,ne trpi se lose....dok u arsenalu nema alternative i trpeli bi ga maksimalno....
N

Napred Sparta

pre preko 2 godine

Pored Juventusa i svih ostalih klubova koji su bili zainteresovani, on da ide u rupu od Arsenala? Tamo možda Džaki "prija", a pravi igrači idu u velike klubove koji igraju u Evropi.
G

Gostsam

pre preko 2 godine

Dobro kad zele u velike klubove kakve onda Juventus ima veze sa tim. Oni su samo po imenu veliki klub kao i Arsenal a rezultatski stoje tako da ce od Evrope vidjeti samo Konferenciju. Da ne pricamo da si gerijatrija kojoj je kompletan remont potreban. E moj ti Wolvsi bi ovaj Juventus pocistili lagano o Arsenalu da ne govorim.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Bremer je od leta Interov igrac
c

comi111

pre preko 2 godine

Pre svega Juve treba da vrati staru formaciju koju je i igrao pre 3 5 2 (3 4 1 2) dok su bili Pogba, pirlo, vidal, markisio, tevez ove pozadi znamo. Juve ne zna loptu da iznese, a trener Juric ce daleko da dogura to se videlo jos u Veroni. Vlahovic jos nije zreo za prvog spica, dok su se smejali Jovicu koji je u najvecem klubu na svetu, najtrofejnijem klubu nije to lako. Stoper Torina, desni bek Gakpo fantastican. Nacin igre Torina je razbila Juventus, bolja utakmica nego u ligi sampiona Psg Real i dalje... Vlahovic mora jos da uci, i desnu nogu malo vise da koristi u dribling, jer je providan stalno je pomeri na levu, logicno, ali ne i tako uspesno,nije to leva noga Robena pri. Ili Van Persija.... Nedostaje iskustvo, ali tek 22 ima, ako izdrzi pritisak ostaje, ako ne Njukasl. Kao i Jovic.

Zelenooki

pre preko 2 godine

Samo da se ne ponovi slučaj Jović. Nije isto igrati u Ajntraht i Fiorentini kao u Realu i Juventus. Dođeš da igraš za veliki klub sa velikim pritiskom i izbuše te kolege iz ekipe koji su ljubomorni i sujetni zato što si nov i mlad a dobro plaćen a tvoja igra zavisi od njih jer oni treba da te hrane loptama i učine od tebe još boljeg igrača.
I

I

pre preko 2 godine

Za pocetak, trebalo bi prestati od Vlahovica praviti novog Zubu Ronalda ili Anrija, jer on to nije. On je tip mocne devetke, golgetera, kakav je preslikan bio Rud Van Nistelroj. A takvom igracu treba tim. Trebaju mu krila. Kvalitetne lopte. Tim koji dominira i stoji visoko. I vratice sa 30 golova svake sezone. U ovakvom timu je to nemoguce. On nije igrac sposoban da pod pritiskom dugo zadrzi loptu u posedu ili odigra neko vrhunsko dodavanje. On je igrac sesnaesterca, u koji je Juventus sa loptom u nogama sinoc usao tacno 2 puta.
G

Gostjebm

pre preko 2 godine

Ma može on njega zabiberiti i sa 20ak metara kad se namesti na levicu ali mora imati lopte i tim, saigrače koji igraju ofanzivno, koji su gladni golova i pobede a trenutni tim Juventus igra ziheraški, ljudi nemaju posed protiv Verone, Sasuola i Torina na svom stadionu i nema igrača koji je u stanju da poveže sredinu sa napadom, to je problem kao i igra preko krila što si rekao i sam.
S

S1

pre preko 2 godine

A desava se. Pa jel Mesiju trebalo 10 godina da savlada Ceha, od Vidica je Tores pravio poluamatera kad god ga vidi i jos takvih primera.
N

Nema kreacije

pre preko 2 godine

Rekreativac i poluprofesionalac Ramsey je kreativniji i tehnicki nadareniji od svih Juventusovih veznih zajedno. Toliko o problemu.
V

VALJAK veritas

pre preko 2 godine

JUVE NEMA IGRU ,NIKAKAV VEZNI RED. VLAHOVIC NE DOBIJA PRAVE PASOVE ,LOPTE !
a

abc

pre preko 2 godine

Ne,ne, ne otvare se dobro, trči dosta pogureno i ne prepoznaje situacije na vreme. I, da, nabacio je "Mis Italije" očekujete još gore partije.
J

Joksaaa

pre preko 2 godine

Jedini koji jedu Vlahovica su njegovi saigraci. Prvi Di Bala koji je odlaskom Ronalda sad pozeleo da postane isti. Vlahovic je samo u prvoj utakmici hranjen loptama, sto se kaze za dobrodoslicu, drugu je resio na fintu, to nece moci uvek, a sad vec Alegri ima 11 Ronalda u timu i ne zna se ko kosi a ko vodu nosi. To sam video odmah protiv Atalante gde su Di Bala i Vlahovic 2 na 1 na Atalantinom stoperu Argentinac sutira i naravno golman mu kaze dobar dan. Nabedjeni i uobrazeni maneken inace odlacin fudbaler kome samo neko treba da pokaze mesto gde treba da sedne. Vlahovic je doveden daje golove. Ali imam utisak da je odlaskom Ronalda Juventus dobio jos 11 Ronalda. Prvi sledeci za sut kartu je Alegri ako ovo ne sredi. Profesionalizam pa se ti snadji. Svako svoju zadnjicu gleda. Tako i Juric opleo po Vlahovicu, koji nista upotrebljivo nije dobio. On je ubojiti centarfor koji mora da bude hranjen loptama, a pod Alegrijem cini mi se da ce biti hranjen otpacima. Mozda je zato i Ronaldo otisao. Ko zna. Juventusu treba trener definitivno.
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Ali Di Bala 😂😂😂
F

ForzaViola

pre preko 2 godine

Dođi u Firencu!
U

Uo

pre preko 2 godine

Bremer je ozbiljna klasa, impresivan igrac. Sa druge strane ovo je jedan od najgorih momenata za igrati spica u Juventusu. Benaser, Rabio, Zakaria, sve su to dobri vezni igraci, ali za odredjeni posao. Sve su to ZADNJI vezni, Zakaria cesto i stoper. Na celoj sredini terena nemaju igraca koji bi povezao sredinu i napad i poslao loptu napred. To im je hronican problem. Zaista je tesko za gledanje da svaki tim koji hoce moze da drzi Juve na njihovoj polovini celu utakmicu. Rupa izmedju sredine i napada je po 30 metara. Znam da cu dobiti gomilu negativnih odgovora, ali ja i dalje smatram da je Arsenal u OVOM momentu bio bolji izbor. A dugorocno, videcemo, verovatno Juve, jer ima sampionske ambicije i pokusace se srediti do kraja, sto za Arsenal ne mozemo biti sigurni.
M

Maximuss

pre preko 2 godine

Benasser igra u Milanu.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Samo Benaser igra za Milan
U

Uo

pre preko 2 godine

Lapsus, mislio sam na Lokatelija. Desava se. U svakom slucaju i Lokateli je vise defanzivni, nego ofanzivni vezni,kreator.
1

192512611517251

pre preko 2 godine

Mislio je covek na Lokatelija
G

Gost357

pre preko 2 godine

Benaser a vec su ti rekli. Meni nije jasno sto alegri forsira 4-3-3 kad nema uopste krila igraju mu krila dibala i morata gde drugi ne moze nikako bude krilo. A kvardado mu igra u veznom redu. Po meni bi juve trebalo da igra standardnu 3-5-2 jeste fale mu stoperi ali i sinoc su mu falili pa su nekako iskrpili odbranu. Ali kvardado mora da im igra na krilu jer covek je 3 puta bolji od dibale. Dibala ne treba da igra koju utakmicu da se malo spusti na zemlju mnogo se uzdigo.
K

Kmecko

pre preko 2 godine

Arsenal bi ovaj Juventus doslovno samleo, pregazio. Njih kad gledas vidis one klince pune energije, driblinzi i prodori na sve strane, Saka, Martineli, Smit Rouv, dolaze po loptu, kreiraju sanse, kad smo poslednji put videli neki prodor po krilu kod Juventusa ili da povezu 10 dodavanja, misaona imenica. Sve sto drzi Juventus u zivotu je jaka i cvrsta odbrana, nista drugo. A u odbrana mnogo pati jer nema sredine i brani se celu utakmicu, protivnici napadaju non stop.
f

fafasd

pre preko 2 godine

Benaser ne igra za Juventus