©Reuters
©Reuters

Gatuzo: Imamo puno navijača i pritisak, dres je težak

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.08.24. | 23:23

"Ova ekipa ima identitet", poručuje Italijan

Trener Hajduka, Đenaro Gatuzo, smatra da njegova ekipa ima identitet i da nije imala sreće da iskoristi još neku od velikog broja šansi koje je stvorila u razočaravajućem remiju sa Istrom (1:1). Isto tako je i dobro svestan koliki je pritisak u klubu u kom se nalazi.

Italijan je zadovoljan brojem prilika koje je stvorila, tako da kao trener može da bude zadovoljan sa svim, osim sa rezultatom.

Izabrane vesti

"Kad ekipa ne stvara prilike, onda ima puno pitanja za trenera. Ali, kada ne koristi šanse, opet nije dobro. Trener tu ne može ništa. Sada moramo da radimo na tome, da to popravimo kad igramo jednu utakmicu nedeljno. Kad vidim ovakvu utakmicu, zadovoljan sam, ali opet idemo kući bez tri boda. Glavu gore, idemo dalje", rekao je Gatuzo, a prenosi portal Germanijak.

Potrebno je doći do igre i rezultata u situaciji kada je zaostatak za Dinamom već četiri boda.

"Kad igraš s nama, u veznom redu u kojem su Krovinović i Rakitić, koji vole posed, onda protivnik mora da preskače igru. To je plus. Imamo dosta navijača i pritisak, dres je težak. Imali smo problema s bekovima, pa smo zigrali s trojicom pozadi. Ova ekipa ima identitet", poručio je Gatuzo.


tagovi

Đenaro GatuzoHajduk Split

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara