Komentari na vest

FSS: Ima uslova za derbi!

G

Grobar 007

pre oko 2 sata

Da li je to normalno da ja Grobar priželjkujem poraz svog tima, nije, ali je istina. Ovo u šta se pretvorio FKP, zahvaljujući Vezuri i uništiteljima sa najviših nivoa, nije moj Partizan. Ovo je njihovo groblje od FK. Znam da posle svakog propadanja sledi uspon, a uspon će početi kada Vezura & ompani odu. Zato zvezdo pobedi! Vaša pobeda je uvod u naš uspon i za vaše dobro.
А

Алекса977

pre oko 3 sata

Комшије очас посла заборавиле печурке по свом терену ономад. Залуђују се својим Терзићем, а фудбал нам као и држава тону брже од Титаника.
i

ivan,

pre oko 2 sata

Zivis u proslosti. Govoris kao da je to bilo juce, a ne pre 20 godina... Pogledaj gde je Zvezda danas, gde partizan.
p

pogled sa strane

pre oko 3 sata

Ima još malo, koju godinu. Onda ce jedan od dva učesnika derbija biti ugašen, pa ni derbija više neće biti.
A

Azazel

pre oko 4 sata

Sta je to "derbi"?
B

Bok

pre oko 4 sata

U svakom zlu ima nešto i dobro. Da ove barabe nisu uništile teren, još bi slušali kuknjavu za povređenim bekom i problemima sa bonusom, najboljeg tima od 91. godine prošlog vijeka. Ako vi tako našpanovani ne možete pobijediti ovakav Partizan bar sa 3 razlike, onda ste vi ili loši ili u teškoj krizi.
e

etooo

pre oko 4 sata

dobicemo 0:1 da places
e

e

pre oko 4 sata

Koga iz Zvezde si to cuo da je rec jednu rekao o tome?
g

gost90

pre oko 3 sata

Sto se mene kao navijaca tice, i 1:0 mi je sasvim ok, tako da ne brini.
n

norwegian 81

pre oko 4 sata

kakva drzava (jadna, osiromasena, oronula...)takav stadioni takvi travnjaci, takvi fss strucnjaci za livade... SVE U SVEMU STALNO NEKI PROBLEMI...
I

Imaš ih očigledno....

pre oko 4 sata

.... dovoljno u svojoj glavi, bolje da se prvo pozabaviš njima!
b

bolest

pre oko 4 sata

Kad se setim detinjstva i iščekivanja derbija, peckanja, kupovine sporta, žurnala, navijanja... Kako je uspeo da uništi sve što je bilo lepo i za šta smo živeli... Neka ga sad sam gleda sa plaćenicima...
Z

ZV

pre oko 3 sata

Da,da...i Mažića, i ostalih Toletovih sudija, i faulova nad golmanom, gaženja Kadua u 16, namernog udaranja Evandra, Benovog nepostojećeg ofsajda, Milijaševog ofsajda kad je tri metra ispred poslednjeg u odbrani....jel se toga sećaš, to ti nedostaje? Nema bato, dosta je bilo...igrajte fudbal i ne kukajte više, cavuljage najobičnije!
S

Slavija1989

pre oko 3 sata

Ili možda samo nema više detinjstva?
A

Ammmmamm

pre oko 3 sata

Koji Mažić, onaj što je svirao dva penala za 10 minuta za czv?
d

debelija

pre oko 2 sata

@ZV Sine, igrao se fudbal i pre Toleta... Još dok se ti i slični tebi nisu rodili... Ovo što si ti nabrojao, ja mogu duplo više (jer grešaka ima koliko hoćeš), ali ovakva bolest, mržnja nikada nije bila... Podelio nas bolesni um i samo nas deli. Mažić je bio najbolji srpski sudija, ali vama treba Pavle Ilić i ostala bagra....
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre oko 4 sata

Ko god da je počinio ovo treba da se stidi, i on i oni koji su ga vaspitavali sve ove godine. Kako bilo, ruku na srce, teren je i ovako oštećen sasvim sigurno među najkvalitetnijim terenima u zemlji. Sportski pozdrav i neka pobedi bolji!
s

ssp

pre 19 minuta

Takvi nemaju ni stida ni srama a ni pameti.