(FSS)
(FSS)

FSS: Ima uslova za derbi!

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.09.24. | 12:11

Posle inspekcije terena stadiona Partizana otklonjene nedoumice

Što bi rekao Danilo Bata Stojković: „Nije to tako loše kao što izgleda“. Estetski jeste poražavajuće, ali uslova za igru na stadionu Partizana ima, makar je takva ocena zvaničnika, pa će 174. večiti derbi biti u terminu u kome je i predviđen.

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, u prisustvu predstavnika Partizana i Crvene zvezde, izvršila je inspekciju terena u Humskoj, kako bi se uverila ima li uslova za odigravanje utakmice, posle upada NN lica u noći između subote i nedelje, kad su značajno oštetili delove travnate podloge.

Izabrane vesti

U ime Zajednice klubova Mozzart Bet Super i Prve lige Srbije, u izvidnici su bili direktor takmičenja Aleksandar Pivić i član Komisije za stadione, bezvednost i sigurnost, Vladimir Kovačević. Zaključak sa lica mesta je – igraće se.

U izveštaju Komisije konstatuje se da teren ispunjava uslove za odigravanje utakmica u okviru Mozzart Bet Superlige Srbije, samim tim i duela između Partizana i Crvene zvezde“, stoji na sajtu FSS, uz podsećanje da su kao predstavnici crno-belih u inspekciji bili Živko Šljukić i Nebojša Avramović, a delegaciju Crvene zvezde predvodili Goran Negić i Stefan Dinčić.

Večiti derbi je na program od 19 časova, uz prenost na TV Arena Premium 1.



tagovi

ZajednicaZajednica prvoligašaZajednica Super ligeZajednica superligašaFSSFudbalski savez Srbije174. večiti derbiVečiti derbi

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara