Komentari na vest

FSS: Ima uslova za derbi!

А

Алекса977

pre 3 minute

Комшије очас посла заборавиле печурке по свом терену ономад. Залуђују се својим Терзићем, а фудбал нам као и држава тону брже од Титаника.
p

pogled sa strane

pre 30 minuta

Ima još malo, koju godinu. Onda ce jedan od dva učesnika derbija biti ugašen, pa ni derbija više neće biti.
A

Azazel

pre 42 minute

Sta je to "derbi"?
B

Bok

pre oko 1 sat

U svakom zlu ima nešto i dobro. Da ove barabe nisu uništile teren, još bi slušali kuknjavu za povređenim bekom i problemima sa bonusom, najboljeg tima od 91. godine prošlog vijeka. Ako vi tako našpanovani ne možete pobijediti ovakav Partizan bar sa 3 razlike, onda ste vi ili loši ili u teškoj krizi.
e

etooo

pre oko 1 sat

dobicemo 0:1 da places
e

e

pre 34 minute

Koga iz Zvezde si to cuo da je rec jednu rekao o tome?
g

gost90

pre 13 minuta

Sto se mene kao navijaca tice, i 1:0 mi je sasvim ok, tako da ne brini.
n

norwegian 81

pre oko 1 sat

kakva drzava (jadna, osiromasena, oronula...)takav stadioni takvi travnjaci, takvi fss strucnjaci za livade... SVE U SVEMU STALNO NEKI PROBLEMI...
I

Imaš ih očigledno....

pre oko 1 sat

.... dovoljno u svojoj glavi, bolje da se prvo pozabaviš njima!
b

bolest

pre oko 1 sat

Kad se setim detinjstva i iščekivanja derbija, peckanja, kupovine sporta, žurnala, navijanja... Kako je uspeo da uništi sve što je bilo lepo i za šta smo živeli... Neka ga sad sam gleda sa plaćenicima...
Z

ZV

pre 30 minuta

Da,da...i Mažića, i ostalih Toletovih sudija, i faulova nad golmanom, gaženja Kadua u 16, namernog udaranja Evandra, Benovog nepostojećeg ofsajda, Milijaševog ofsajda kad je tri metra ispred poslednjeg u odbrani....jel se toga sećaš, to ti nedostaje? Nema bato, dosta je bilo...igrajte fudbal i ne kukajte više, cavuljage najobičnije!
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre oko 1 sat

Ko god da je počinio ovo treba da se stidi, i on i oni koji su ga vaspitavali sve ove godine. Kako bilo, ruku na srce, teren je i ovako oštećen sasvim sigurno među najkvalitetnijim terenima u zemlji. Sportski pozdrav i neka pobedi bolji!