Komentari na vest

Frustrirani, krhki, za Milenkovića nedovoljno jaki: Pojavi se srpska stena i prekide medeni mesec

S

Sprdnja

pre 2 dana

Nit zna lfc kako je izgubio a još manje zna Forrest kako nije izgubio, sve ostalo je mitomanija!!!
N

Naravno da

pre 3 dana

Su naši Milenković i Pavlovic najbolji stoperi u Engleskoj i Italiji. Partizan school ⚫⚪
S

Srbadoo

pre 3 dana

Najbolji stoper u epl trenutno
S

Sekula 09

pre 3 dana

Ma idi begaj...dje ste naucili da pisete ovakve naslove
P

Peki30

pre 3 dana

Ja sam prognozirao pre 2 meseca da ce biti dobar jet je tehnicki pismeniji od 99% stopera u ligi. Izrazio sam rezerve samo prema fizici i snazi, al izgleda da i to ime. Realno nista losiji od Gabrijela npr, bolji od Celsijevih stopera, nista losiji od Man Utd, u ligi su mozda samo Van Dajk i Saliba bolji. I ima Murilja koji se dokazao prosle sezone, imaju i bekove, bas fino poslozena ekipa, sigurno ce biti dobro plasirani. A za 15mil.evra je pljacka, bolji sigurno od Fofane od 70 mil. evra. Kapiten reprezentacije
g

gorostas

pre 3 dana

bolji je strajko erak supertalenat leka mnogo viljirealu 3m ali je oon nasa klasa!!! repstacija odma nakon dominacija protiv napretka
Д

Доколенко

pre 3 dana

Свака част момку,није спорно.Изборио се за свој статус у ПЛ-у...Али, господо новинари,полако,нисте реални у 99% случајева кад кренете да вијате у небеса неког играча после две утакмице и 4 коректна старта на истим.
F

FM

pre 3 dana

Liverpul za 217k pao. Ziveo Forest…
j

ja123

pre 3 dana

najbolje sad da liverpul nije pobedio zbog milenkovica...secam se sp u kataru,svaki gol protiv kameruna njegov
L

Laker

pre 3 dana

Kad je igrao desnog a ne centralnog stopera, od prebacivanja u sredinu decko kida
А

Асперс

pre 3 dana

Protiv Kameruna su svi golovi pali preko Veljkovica, ne Milenkovica.
M

Mm lice

pre 3 dana

Dižete ih u visine a daleko je do od neke top klase. U velikom dijelu ste i vi, sportski novinari zaslužni za ovakvo stanje.
Р

Реално

pre 3 dana

И Ширер лупа глупости, али ти си ту да нам објасниш, брт.
9

985

pre 3 dana

Pa kada se igra za lovu a za grb kada se igra teska prica onda.
L

Laker

pre 3 dana

Sta kazu strucnjaci iz Mateje Kezmana? Ide u Olimpijakos a ? aHhahahahaha, pa nije on Stamenic ;)
S

Sofronije III

pre 3 dana

Ja se sa ovom realnošću ne mirim.

Kalčopolista®

pre 3 dana

Zver, zivotinja, spakovao Salaha u mali dzep od sale, kao 2017 sto je pakovao boaceta i slicne prevare one sezone kada smo nadmudrili drzavu i pobedili sistem!
G

Gorostasinjica

pre 3 dana

Baš sam sad pogledao sve ocene na fleskorovima Lukiću Luče, mnogo je dobar i za Fulama i za Srbiju. Svaki out igra brat svaki put najbolji zato je u dobio desetkicu
G

Gorostasinjica

pre 3 dana

Šta me briga za Partizana danas sta ce da uradi ja sam gledao Luču juče. I Vlahogola sam ispratio. Bilo je juče četiri utakmice Partizana u evropskim ligama.
k

krajcar car

pre 3 dana

normalno da Everton ispada jer je kraljica umrla i nema više da ih gura
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 dana

Našim igračima prija Engleska. Vidić, Bane Ivanović, Kolarov, Matić, Mitrović i da ne nabrajam. Sada imamo šansu da nam Bleki i Nedeljković podignu nivo igre na još veći broj obrtaja. Neću prežaliti što Vlahović nije otišao u Englesku, nego se pati u onom Juventusu. Njegova karijera, njegova odluka. Ali mislim da bi nekom timu iz PL legao ko budali šamar. I da bi mu igra tu više prijala nego u Italiji.
M

Master inženjer IT

pre 3 dana

Nemanja Vidić je bio kapiten Mančester Junajteda, dva puta zvanično najbolji igrač Premijer lige. Osvojio pet puta prvenstvo, Ligu šampiona(igrao još dva finala), FIFA klupsko svetsko prvenstvo. Odigrao 300 utakmica za Mančester Junajted u eri Aleksa Fergusona. Branislav Ivanović tri puta osvajao prvenstvo, osvojio LŠ i LE sa Čelzijem, čija je legenda. Kolarov dva puta osvajao Premijer ligu u dresu Sitija, Matić tri puta sa Čelzijem kao jedan od najboljih veznih igrača lige. Ne treba ih stavljati u istu rečenicu sa Mitrovićem koji je imao uspehe ali u Čempionšipu, drugoligaški igrač koji nikada nije igrao za vrhunski engleski klub kao ova četvorica. Sportski pozdrav
V

Vladimir-Lakic

pre 3 dana

@S.T.A.L.K.E.R. Nastasic je imao 2 veoma dobre sezone u Sitiju,nazalost zbog povreda nije iskazao ful potencijal ali meni jedan od nasih najdrzih defanzivaca.
B

BalkanKan

pre 3 dana

Inzinjerce sve si lepo rekao,svaka cast za info oko titule ovih Bardova PL koji si lepo nabrojao,ali ipak na kraju si morao da hejtas bezveze oko Mitro,koj je takodje legenda PL i Championshipa,jer po moje skromno misljenje teze je biti prvi strelac CH nego PL. Niti sam Grobar Niti Delija,samo Makedonac:)) Realno malo vise respekta za Mitrovic ipak je najbolji strelac Srbije. Neka nam Bog pomaze
D

Dzibuti armija

pre 3 dana

Svi su dobri, videli smo na Evropskom....
G

Gorostas

pre 3 dana

Bleki je okej. Ali Sašo Lukić i Andrija Žili Živković brukica najbolji na kugli zemaljskoj. I Kalabić može da bude okej samo da se ne zaleće bivolac ili da igra beka
l

lzzzr

pre 3 dana

Kalabic juce klin sit :)
N

Nenad1246

pre 3 dana

Gde je bio protiv Danske? Koga briga za premijer ligu.
V

Veljko9

pre 3 dana

Najbolje ocenjen igrac naseg tima, sta je on kriv za poraz? Svaki moguci napad je zaustavio.
E

Eseks

pre 3 dana

Dobar je za timove niskog bloka gde nema prostora da protivnicki napadaci razviju brzinu.Tako neku taktiku treba i Srbija da igra i za to imamo stopere(erak,kalaba,bleki) al nam je i potrebna igra sredine za tranziciju a to bar sa piksijem nemamo.Svaka cast jos jednom blekiju na partiji juce!
G

Gorostas

pre 3 dana

Najbolje igra ipak Sašo Lukić. Jučerašnji utakmica je pokazatelj kako igra Srbije treba da izgleda sa desetkom Sašom Lukićem Lučom
T

Tln

pre 3 dana

Saso Zdjelar isto super odigro
m

muzafer ejupi

pre 3 dana

Milenković maher za Erakovića, baš volim da se vidi čija je škola najbolja u Evropi

Kalčopolista®

pre 3 dana

procitaj ti malo informer, blic, kurirr, telegraf, pogledaj pink i hepi i videces da nisi u pravu!
M

Mile g

pre 3 dana

Nesta i dalje u Sibiru, Nedeljković rezerva rezerve, Mijailović daleko od civilizacije.. Čuvena škola defanzive srpskog Bajerna. Sva sreća pa su bacili u vatru mladog Djigu iz velike plane, inače bi budućnost Srpske defanzivne linije bila u velikom problemu.
N

Nenad1246

pre 3 dana

Poenta?

MILAN1989

pre 3 dana

Moguce da je to rekao zbog same brzine. U Notingemu ne igraju visoko i onda moze da se izbori, kao sto je bila utakmica sa Spanijom pre par dana. Nije da branim Stojica, ali mislim da je zbog brzine to rekao. Pozdrav!
H

Hej

pre 3 dana

Blek stena.
G

GorostasKafici

pre 3 dana

TEKST O SAŠO LUKIČU PLIZ MNOGO JE DOMINIRAO JUCE KAO I SVAKOG PUTA
M

Moleel

pre 3 dana

On igra u premijer ligi svaki meč a šta ti radiš?
G

Gorostasinjica

pre 3 dana

Navijam za njega svaki put i hvalim ga da je najbolji to mi dodje kao uteha za neuspehe Partizana.
S

Sky888

pre 3 dana

Neznalice komentarisu igrace i svi su ovde znalci a jedina istina je da svi ti igraci imaju odredjeni kvalitet koji dodje ili ne dodje do izrazaja zbog trenera/selektora i njegovih taktickih zamisli.Jasno je da mu odgovara engleska i nizak blok u kom igra Notingem Forest jer je snazan,takticki dobar i solidan u skoku.Kada bi igrao u ekipi koja igra visoki presing bio bi najgori stoper u ligi,prosto i jednostavno receno.
m

marmun

pre 3 dana

prvo poluvreme ih je Liverpul ubio, nisu se videli ni stoperi ni bekovi sem onog sto je zatvorio salaha, svaka cast za ddrugo poluvreme Foresta, zatvorili su sredinu i preko brzih krila dobili utakmicu. Velika greska Slota je guranje Arnolda u sredinu, od tada Liverpul nije napravio nijednu ozbiljnu sansu, pobeda trenera. Kako je Forest odigrao zadnji 15 min ocekivao sam jos neki gol
G

Gorodtas

pre 3 dana

DOČEK NA ZASTAKLJENIM TERASAMA OD GOROSTASA NA ZELEZNICKOJ STANICI
G

Grupa JNA

pre 3 dana

Drago mi je u kakvog se igraca razvio. Deluje mi da je jos misica i mase nabacio za razliku od Fiorentine gde je bio dosta mrsaviji i slabiji u duelima. Ovde je bukvalno tenk na terenu.
N

NORMALAN SVET

pre 3 dana

Petrović/Rajković - Terzić, Pavlović, Milenković, Nedeljković - Belić, Birmančević, Živković, Samardžić - Vlahović, Mitrović. Predsednik FSS: Nemanja Vidić. Selektor: Veljko Paunović.
G

Gost 22

pre 3 dana

Jovanović- Gobeljić, Spajić, Marković, Urošević- Luka Ilić, Jovančić, Belić- Mijatović, Joveljić, Jovanović
K

K2

pre 3 dana

Čekam da se javi veliki stručnjak naručenih hvalospeva, Ranko Stojić, koji je tvrdio da Milenković ne može da Premier ligu, da igra kao libero pre 40 godina, da ne zna da igra jedan na jedan itd. Ajde Stojiću, moralna gromado, reci sada da nisi bio u pravu. Ili ćeš da nastaviš da hvališ igrače i trenere za koje ti naruče hvalospeve. Zabog takvih "stručnjaka i stručnih konsultanata" nam fidbal propada. Fuj Stojiću!
S

Sherlocked

pre 3 dana

Pretera ga brate , ne propada zbog svih tih kako si ih nazvao , oni samo blebecu kao babe po komsiluku. Fudbak propada jer ga vode isti ljudi vec 30,40 god . Koliko god oni pripadali razlicitim klubovima to je samo predstava za narod . Oni vole samo jednu boju , a to je boja novca . Tu su u istoj ekipi i mogu sa svima , bitan je samo procenat. Jos kad postave nekog da im bude "gromobran" kog mozemo da prozivamo i pljujemo kao Dzajica ili Nedimovica , pa to je lepota za njih.
И

И

pre 3 dana

Ako ti odbrana stoji nisko postavljena i igraš na kontru, onda je Milenković savršeno rešenje. Očekivao sam, a i dalje očekujem Notingem kao najprijatnije iznenadjenje sezone, jer imaju jasan sistem. Nisko postavljenu odbranu, sa dva štopera koja se odlično uklapaju, brza krila i direktan fudbal na kontru. Imaju igrače da to igraju. Jaki su i u prekidima. Da se ne lažemo, Milenković je skroz drugi igrač kada stoji na centru, onda je trom i dobre lopte u prostor su gol šanse, ali ko ga stavi tako visoko, to nije njegova greška, već neznanje trenera (kao Piksi protiv Kameruna). Malo je dominantnijih i pametnijih štopera u niskoj zoni, u svojih 16 metara je kralj i nisu ga slučajno doveli, u sezonu su ušli sa jasnom idejom od prvog kola.
T

Trebinje

pre 3 dana

Da li znate da ovakvim tekstovima direktno udarate na Stub srpStva i Nemanjinu?
M

Marko LegionaR

pre 3 dana

Aj neko da titluje "gospodina"?
k

kblo7063

pre 3 dana

druze,ti bi bar trebao da budes iznad zabokrecine koja vlada ovde,dolazis iz prelepog Trebinja,jel su i vas stigli da zaraze da mrzis sve oko sebe? decko je odlican igrac,tih,skroman,primer na koga treba da se ugledaju danasnja dece,i umesto to da se potencira tebi je naglasak na jednoj totalno drugacijoj mentolskoj temi
G

Guh

pre 3 dana

A u železniku MUK
o

ok

pre 3 dana

Sta ljudi vide u ovom Soboslaiju kako vec,izgleda ispijeno na terenu kao zombi
V

Vlaskalic

pre 3 dana

Sta mislis jel neko 70 milki samo tako dao za jednog igraca?Radi stvari koje ti nevidis.
S

Saturn

pre 3 dana

Notingem ima strasnu ekipu Gibs White vrhunski igrac , prava 10 ka majstor fudbala , Elanga i Hudson Odoi odbaceni talenti koji su dobili prostor lete po krilima , juce s klupe usli jer su igrali malo zatvorenije i resili kad su usli , Ward Prowse majstor fudbala za ovakve ekipe za sredinu tabele , Yetes dobvar igrac , u napadu Wood napadac koji se u PL najbolje snalazi glavom i jak kao stena , Murillo i Milenkovic kliknuli dopunjuju se jako , bas lepo skockana ekipica i jako gotivna , predvidjam im top 10 ove sezone
G

Grobarsport

pre 3 dana

O gospode Boze