Komentari na vest

Francuzi su noćna mora za Belgiju, a Davide Fratezi lider nove Italije!

G

Gorostas

pre 10 dana

Najzaslužniji Sasa Lukić i Žili Živković kriv i kada igrajz i kada ne igraju Sergej i Tadic, naravno ko im je kriv nisu igrali u Partizanu , a mogli su da su hteli, ovako ćemo da ih omalovazavamo preko interneta, da su igrali za Partizana bili bi heroju uprkos svakom novom i novom neuspehu. Ovako su oni na tapetu, a Saso Lukic petardic iz Lige UEFA 10 , pa ti vidi da li vam se isplatilo sto niste igrali za Partizana, sto se tice finansijskog isplatilo vam se definitivno, ovi Zilo i Lukić su robovi menadzerima ali vole momci tako.
G

Gorostas

pre 10 dana

Sasa Lukic ne sme da ispadne iz prvih jedanaest, sta smo onda radili i unistili najmanje 20 igraca, da ga se sad odrwknwmo a dobio je desetku? Do penzije veze bi meni gledati Saso Lukica i ima da bude legenda razumes i on nije nikad kriv krivi su svi ostali nije kriv naravno ni Kalaba ni Bleki i Zilo iako svaku igraju celu utakmicu dobro sada je Zili usao u drugom i preokrenuo stvari na terenu jeste da nismo to videli ali videcete sigurni dogodice se i to iako se do sada nikad nije dogodilo osim protiv Bugarske kada je napokon makar i naleteo ali dobro dovoljno za 60 utakmica a sta ste vi uradili ? Vi niste odigrali ni jednu utakmicu za reprezentaciju vi ste jadni i ljubomorni na njega Jos od kada je debitovao bez seniorskog nastupa za Partizan za A selekciju i od tada tu je nas Zila porasti osamostalio se nije tu je gosinfačjiramadzani ali dobro on je zasluzio nas Zili kriv je Sergej.
X

Xxxx

pre 10 dana

Da budem iskren gledao sam utakmicu do drugog gola a proslu protiv Italije celu. Ova Francuska bez Mbape-a za klasu bolja bar meni deluje mnogo brza. Mbape daleko da je los igrac ali u glavi su neki osiguraci popadali. Ja mislim da mora da se time ozbiljno pozabavi jer vec po mom misljenju dve godine kuburi.
G

GorostasNekrsteni

pre 10 dana

Vratiti Adema Ljajića uplatiti ga sa Sašom Lukićem, pozadi Kristijan Belic Belka da preore i drugo poluvreme Sašo Zdjelar da pojede travu. Za to vreme Kalabić da kaska od štopera do njihovog gola i da lupi po lopti kao uostalom poslednjih cetiri godine, naravno nece se dogoditi nista ali nacijaci ce biti zadovoljni ispred TV ekrana. Čarolija na golu da vidim pa da umrem, takva nesreća svaki put kada gledam Partizana toliko ga hvale hvale a on malo malo gol sa 40 metara pa malo kroz noge , ali kako Kaze narod ko radi taj i gresi, gde ste vi branili dabogda.... Nemate vi srca, onakvog decka Čirokija da ispustimo. Tu je Bleki malo prica Jos slabije reaguje ali on je u Notingemu menadžer uspeo posle skoro decenije u Fiorentinu koja je oborila rekorde primljenih golova, ali to je nas Bleki da se naouca u glavu i da svima nama izazove osmeh, ali greske se dešavaju to je nas Bleki on igra u Notingemu koji je pre 40 godina bila prvak Evrope, sta ste vi uradili u zivotu? Ima boljih? Možda ali u vašem imaginarnom svetu. Najbolji su iz Partizana pa zar ne vidite kako nam ide poslednjih 40 godina od kada je Neka glavni sa Zekom i Cirkovicem Hrvatom. Cirkovicu da se zahvaliti za kapitena Rukavinu.
L

Legendo

pre 10 dana

Care ti si legenda!Samo napred,u inat grobarskim komentarima u kojima s konstantno pljuju Zvezdini igraci!
G

Gorostas

pre 10 dana

Urosevic na beka da je srece junacke, al ne oni ubacuju Filipa Kostića a nece Urketa, ma daj necu da gledam reprezentaciju ako ne pozovu i Urketa Urosevica. Postave miljenik veci od Kalabe.

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Laku noć deco
7

777

pre 10 dana

Sta je ovom coveku uradio Sasa Lukic da ga napada nije mi jasno 😅
G

Gorostas

pre 10 dana

Ne znate vi kako Lukic igra za Fulam. Poezija. Naravno kada dodjem u napredno blato u Srbiju on se jednostavno pogubi, jednostavno čoveku je svega protiv glave inace ga je jako pogodila situacija sa Rio Tintom, zato je od Piksija i dobio deset jer jedino je on ispao čovek u celoj situaciji, čuo sa u kaficu, i Zila je tvitovao. Ovo je bio tihi bojkot Sase Lukića i Zika. Svaka cast momci, vi ste Nasi heroji. Videcete kada ode Piksi eksplodirace i jedan i drugi. Sada Lukic je standardan k stalnu mu menjaju parnjaka u sredini terena i ne moze nikako da se uigran sa drugima u tome je kljuc y Zila fantazija protiv Španije na Euru korektno nije igrao poziciju jeste da i bekovi imaju asistencije u nekad centriraju ali to nije bio njegov zadatak, zna se sta je njegov zadatak ne BiH da duzim o tome plus je igrao za Partizana njegovo ucesce ne sme da se dovede u pitanje, peosle sezone Paok prvi u najjačoj ligi Evrope cwtbrtfinale lige konferencija on nije u prvom postavama najbitnijih utakmica nema veze to je Paok Žilu najvise bile na Paolu to nisam video ali osećam i znam sta ima i da gledam. Znaci njih dvojica nisu problem problem je Dzajic nije problem Bjeka oni su nam uvek davali te igrave prefinjenog kova na sredini Nikola Gulan Fejsica Rača Petrovic sada Sasa Lukic ta pozicija jenobezbedjena tu je sad i Kristijan Belka Belic. Tu blistamo. To je to. Partizan je samo bitan.
G

Gorostas2

pre 10 dana

A tek gobelja kako igra a tek rodic tek milunovic pravi gorostasi😄
?

??

pre 10 dana

Jel se lozis malo na sasu lukica
G

Gorostas

pre 10 dana

Andrija Žili Živković je debitovao za A selekciju bez nastupa za seniorski tim Partizana. I do dana današnjeg na 60 utakmica 1 gol i 3 asistencije. Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Žili samo nastavi tako, hvala ti za sve ove godine. Da se zahvalim i Sašo Lukiću ne za petardu sa Partizanima u Ligi UEFA vec u velicanstvenim utakmicama za Srbiju u poslednjih 4 godine, ZASLUZIO si desetku, ne razumeju te ti igras u Fulamu ne znaju oni sta je to.
v

vulex

pre 10 dana

Kako ne smori ovo dete da ostavlja 700 komentara dnevno za Lukica i Zilu ? Kapiram da imamo Rodrija i Yamala na klupi pa da pises to
b

bbshow

pre 10 dana

Italijanima ceo tim 23-24-25 godina. Za par godina u vrhu su sigurno
G

Gorostas

pre 10 dana

Saso Lukic u Partizanu za 10 meleona evradi i titula se Vraca. Srpska desetka na stadionu Jugoslovenske narodne armije, pa da vidimo.
G

GorostasBotina

pre 10 dana

Aj molim vas prestanite da objavljujete komentare ovog bolesnika o Sasi Lukicu. I ti dete drago nadji zivot vise na svakim vestima te ima
G

Gorostas

pre 10 dana

Fratezi kao Saso Lukić. Kakva zverina na terenu. Saso Lukic primer kao i Kalabić.
S

SasaLukic

pre 10 dana

Videćete za dve tri godine kad proradi na jednoj utakmici Sašo Lukić, smejaćete mi se posle. Sašo Lukić je naučio fudbala preko i ne razume ga ekipa zato je toliko ljut na terenu. On je svetska klasa Sašo Lukić iz Fulama sledeća stanica je Manchester Junajted. Smejete mi se. On moze sa svima samo nama ne odgovara, sa Juricem hrvatom je bio super a vama ne odgovara. Otisao deckomu London kod Mitra otvorila se mogucnost, sto vi ne biste da vam se otvori sansa? I sada da ne igra za reprezentaciju a igra u Fulamu premocnom i svaki Mec dečko dominira, verujte mi na rec. Ne valja Sergej jel ste videli igru protiv Danske, bla bla Sergej nije ni igrao, znam znam ali vidite nije igrao i onda je on kriv, Sašo Lukić je tu bio uvek i kakva je igra? Ne valja vam. Pa ne valja vam je jer ste nezadovoljni. Boljega od njega nemamo. Piksi je rekao ti si dečko sečan trcis desetka za tebe a kapiten bleki da bude a Kalaba da bude uzor svima. Ti njihov kapiten.samo izbaci petarde sa partizanom u ligi UEFA. To zaboravi, zaboravi sve i kreni napred mnogo si dobar
D

DDF

pre 10 dana

Kada imas u timu 6-7 igraca koji znaju da igraju fudbal igra je prosta,kada pored sebe imas 6-7 igraca koji su"ugurani"u tim i ne znaju fudbal inti sam na terenu postanes"smesan"
G

Gorostas

pre 10 dana

O tome ti pricam DDF zato nadam se da ce menadzer uspeti da uglavi u Siti Sadu Lukića on bi bio fantastics. Sada nije taj nivo naravno zato to je okruzen kosim igracima. Sasvim logično razmišljanje, on je rodjeni Desetka ne bi mu Piski dao bezveze to. Sad cekacemo Jos cetiri godine da eksplodira, znaci ako ne uradi nista ni za cetiri godine bice krivi svi oko njega nikako on sto je svaku igraox sasvim logično.
O

Ova Belgija podseca

pre 10 dana

na nas. Ne znaju na koju stranu napadaju.
@

@

pre 10 dana

Samo sto mi ne napadamo, mi se branimo.
A

AcaInformacijaVoliČukica

pre 10 dana

Pa desetka nam je Sasa Lukic? Sta bi ti Maradonu. Nećeš Luču iz Partizana sto ga Juric lansirao kod drugara u Fulam