Komentari na vest

Francuzi besni na Embapea: Naštetio sopstvenom imidžu, selektora izvrgao ruglu...

B

Bg

pre oko 1 sat

dolazi do zasicenja fudbalom..sralno fudbal...vise nije bi zaninljivo...
V

Vldblk9a

pre oko 2 sata

Divlje takmicenje, i ne treba da se odazivaju. Koliko samo igraca se povredilo na tim besmislenim utakmicama, a te povrede kasnije debelo kostale klub za koji igraju.
G

Gost RS

pre oko 2 sata

Tako i treba,a oni nek uvedu i kvalifikacje za tu Ligu nacija.
N

Nebitan10

pre oko 3 sata

Nista odvratnije od ove LN, samo da bi manje reprezentacije mogle da se domognu EP ili SP
g

godmstgg

pre oko 2 sata

pa dobro sta je tu lose, one dosadne prijateljske pre lige nacija su zamenili sa lg sto daje tim malima da ne igraju prijateljske u prazno vec mogu da se bore za nesto, sta je tu lose, i ti da si makedonac ili rumun ili nzm ni ja bilo bi ti drago da tvoja zemlja kroz lg dodje do sampionata, ne vrti se svet samo oko nemacke engleske spanije ima i ostalih zemalja na svetu
g

gama

pre oko 1 sat

A da nije tako, bilo bi "fudbal postaje sve zatvoreniji, sve ce manje biti iznenadjenja, ostace samo veliki i bogati... nije ovo vise ta igra koju smo kao mali voleli..." i tako ceo zivot.
K

Karakondžula

pre oko 3 sata

Priča se o opadanju interesovanja za repku, a nikad više utakmica. Pa mene smara da gledam toliko tekmi. Praćenje fudbals mi se svelo na LŠ i par derbija u ligama kad se zakuva. Reprezentacije samo pratim na prvenstvima. Postaje opasno smaranje ovaj fudbal sa toliko mečeva. Bukvalno svakodnevno.
M

Mister M

pre oko 3 sata

Mene ne smara. Nemoj gledati i zadrzi misljenje za sebe.
P

Pakal II

pre oko 4 sata

Reprezentativni prozori su nešto najdosadnije što postoji u fudbalu. Uefa i Fifa da su pametne već bi radile na novom sistemu kvalifikacijama, sa manje okupljanja i manje utakmica (barem u toku klupske sezone).
И

Иван Грозни

pre oko 3 sata

Европске квалификације би требало играти у две фазе, као што се игра у Африци, Азији и северној Америци. Прва фаза би имала два кола по куп систему. На тај начин би се смањио број тимова у другој фази. Могле би се направити групе у којима би играле четири репрезентације.
K

KePasa

pre oko 4 sata

Daj ti njemu kapitensku dešan,ne daj je grizmanu,ništa ti bolji od njeg nisi niti si zaslužio bolje
@

@ke pasa

pre oko 3 sata

Grizman se oprostio od reprezentacije...
O

Obi Mikel

pre oko 4 sata

Mitrović ovakav kakav je, za Mbapea je zuba Ronaldo
P

Podrškaa

pre oko 4 sata

Ne samo mbape,svi igrači treba da miniraju tu ligu nacija,uefa nek uvode još koje takmičenje pa nek ih glavonje iz uefa s kravatama igraju
T

Tarzanko

pre oko 3 sata

Bolje Liga nacija nego prijateljske utakmice...
T

Tln

pre oko 4 sata

Nidje veze, lipicaner obicni, dabas bi Ronaldo Nazario, Maradona i Ronaldinjo vrijedili po milijardu minimum...sto bi reko pokojni Mihajlovic;" Trci Ronaldo prema nasem golu a ja i Nesta sami" .... to isto kad bi Maradona izaso pred De Lihta i Megvajera, kicmu bi im polomio, hitna bi radila.
c

cv

pre oko 4 sata

a sta reci onda sa vlahovica. sve je to ok pustio ga selektor da se oporAvi.
x

x

pre oko 4 sata

Vlahović ništa nije gori igrač od Mbapea, čak ima daleko bolji šut. Da Mbape nema francuske papire, bio bi nivo Jajeta iz Zvezdane